![]() |
Čestitke!!!
Sad će biti ustajanja po noći!!! ali ne za MP od COD4 |
Tor, sve najbolje maloj curici, neka je prati sreća, dobro zdravlje i veselje, a tebi i tvojoj dragoj čestitke od srca. :chears:
|
Čestitke Tor :beer:, preporučam da joj odma napraviš admin account na pcex :)
|
Citiraj:
|
čestitke,sve najbolje:chears:
|
cestitke i od mene. Kad pocne cupat kabele iz kucista ;)
|
Iskrene čestitke i sve najbolje mami i bebi.
|
Čestitke
:) |
čestitam sretnom japici, no bilo bi lijepo obznaniti ime ljepotice, da znamo koga primamo u Žderonje ! ( ako se tebe uopće kaj pita glede imena )
|
Čestitke
|
Sve najbolje, puno sreće, zdravlja... !
:beer: |
:chears: čestitke :)
|
Vec vidim kako ce se tor igrat sa djetetom: Tu stisnes da bannas ovog, tu mu dajes upozorenje....:D
|
Gratz Tor :D
Najprije ce se dijete igrat s Tor-om :) Bebach vristi, Tor skace. Bebach se pos*** ovaj pokaka :) Tor se bori s pelenama, onda pocne opet vristat pa ga nahrani i zatim ga jos mora nosit po sobi ko debil dok se limach ne poriga po njemu :D Taman kad se sjedne za komp opet...... semafor boja i KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Salim se Tor ali znas i sam da nije daleko od istine hihi Uzivaj i probaj nac neku USB dudu |
Čestitke mami i tati, a maloj curici puno zdravlja.
@Tor: Meni je moja dvogodišnjakinja nedavno oborila sa stola i razbila novi laptop, pa eto, da znaš što te čeka :D |
Pridružujem se čestitkama!!!!!!!!
|
|
Čestitam. Sve najbolje i puno zdravlja
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
čestitke Gđi i bebici, ajd more i Tebi,stara trakavico...
btw,NASPAVAJ SE DOK MOŽEŠ.........hihihihi,jer kad princess dojde dime gootoovoo jeee,gotovooo..:chears: |
Cestitke tor...
Ne zelim ti puno neprospavanih noci, ali zato zelim da se dobro zabavis sa Evom uceci adminske gumbice... http://www.max-save.org/images/884737igracka.jpg Uzivaj. |
Tor čestitike tebi i ženi na curici. :)
Valjda će nasljednica bit blaža od tebe kod okidanja :p |
Tor čestitke i od mene :)
|
Prikljucujem se veselom drustvu... Cestitam
p.s. gdje je proslava? :D sjecam se pred par mj dok se susjedu rodio sin da smo se zapili nas jedno 5-6... sjecam se samo da je ostavio 2k kn u discu :D Konobar je bio jako zaposlen |
Pridružujem se čestitkama i najboljim željama, uz malo zakašnjenje :)
:chears: |
Hvala svima još jednom :gajba:
|
Čestitke! Želim joj i vam, puno zdravlja, sreće, lijepih obiteljskih trenutaka (dao Bog da takvih ima svaki dan!) :chears:
PC Ekspert populacija se širi iz dana u dan :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:58. |