![]() |
Evo mog malo skračenog nicka (TNX again tor :beer: ) Zovem se Davor pa od tuda to ime a za ono DK neznam bezveze i makno :D
|
Ja kad sam se prvi put registrirao na jednom forumu,nisam znao što bi stavio,malo sam gledao okolo i ugledao svoju prvu pržilicu Acer i otud i nadimak
|
Citiraj:
neki mozhda i znaju odakle ta rijech. |
ja se sprdam iz matsonica :D
|
|
Citiraj:
psf[i]- je tag od AA/Joint Ops clana - Pimp Strike Force International www.pimpsf.com ;) |
Citiraj:
JA znam ime twoga baanda.....ja svoj nick po tome stho se zowem tomislaw,a kanim si na auto stawiti OS-0001-GT (za kojih pet god ,ak se nest nepromjeni kod tablica) pa eto.. |
Ja trebao biti GoGz ali, kako je to na vechini foruma i općenito bilo gdje zauzeto, dodao Z :D
Frendovi me gogz zovu (od imena Goran, ko bi reko :D ) |
...heh moj nick,sjecam se da smo na lanu igrali delta force i onda je netko spomeno joolka the bitch i tako je ostalo samo bez ovoga "the bitch",inace me zovu joolka ali nemam pojma zasto sam ovdje na forumu stavio jolkica,sad mi je to malo "peder*to",moze li itko od moderatora promjeniti u joolka,inace zovem se josko...
|
Prije imao Cyrus (iz nekog filma, neznam tocno), pa su to neki frfljali na zderonjama, i onda promjenio u Vucko prema prezimenu (Vučić)....Eto....
|
Ja san nick uzea iz igre Gigants- Citezeo of Kabuto. neki navono pametni likovi se zovu smarty pa po tome, inace trebalo bi znacit suprotno od pametnoga :D
Samo je problem sta ima puno ljudi sa ovakin nickon i dosta ga ozbiljno svacaju :D |
Bezveze sam došo do ovog nicka... :)
|
SRV=Stevie Ray Vaughan, vjerojatno najbolji gitarist svih vremena
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
1 privitaka
Dugo sam vozio Ducato Panorama i eto nicka...
Privitak 5933 |
Naišao sam na mortal u riječniku (engleskom) pa mi je palo na pamet da bi mogao biti besmrtan.
|
drustvo na faxu mi izvuklo nick iz prezimena (Ferko), tako ostalo...
|
hamm....šunka...s jednim m više...debel sam i obožavam žderati..di ces bolje :D
|
Moj je nick dosta star, jer uvjek kad sam igrao na netu (JK3, COD) mi je nick bio Pantera (uzeo dok mi je još najdraži band bio Pantera :) )
Pantera-N---N od nadimka Nono još od djetinstva |
R. Salvatore- Dark Elf Trilogy ima jedan elf wizard koji se zove facelesosne pa otuda i moj nick , a na nekim forumima je moj "stari" nick (overlord)
|
Pošto stalno igram Pro Evolution Soccer, uzeo sam si ono "evolution", a csx je onak iz fore....pa je nastalo csx.evolution :D
|
Citiraj:
Anywayz, Sky je bio moj tag iz osnovne, žena iz likovnog nam je dala da radimo grafite /da, luda je bila ko puška/, kako sam došao do Sky ne sjećam se, samo znam da je ostao. ;) |
Pomo- moj standardni juzername, sestra me tako zove (Tomislav-Tomo-Pomo)
Avatar je iz Ghost in the shell: Stand alone complex, juzer title također |
Swarm dude sam dobio zato što obožavam Starcraft (Swarm a.k.a. Zerg), a dude je čisti dodatak ;)
HR_ je došlo kad sam igrao nfsu2 online pa sam vidio Deutschlandere kako imaju HRxWillow, HRxDjango, tj. prefikse od svojih klanova. Samo Swarm dude mi se učinilo prazno pa sam dodao HR, a x zamijenio sa _ Tako me nisi nikada trebali pitati iz koje sam zemlje, već su odmah znali da se radi o Hrvatskoj, Mirku Filipoviću, Janici Kostelić i Severini :D A athino ime sam djelomično demistificirao ;). Atha dolazi iz davne perzijske religije, zoroastrizma. To je dualistička religija, tj. imaju dva boga: Ahura Mazdu (bog dobra i Sunca, simbolizra ga vatra) i Ahrimana (bog zla). Zend Avesta su svete knjige zoroastrizma, a atha je najstarija knjiga sa himnom posvećenom Ahuri :) |
Crash...
hackers, ako je tko gledao film (a ne sumnjam da nije) onda će znati, a ovo 009 nemam pojma odakle mi |
bilo to prije 4-5 godina...u vrijeme battlefielda 1942...igrali ja i frend umreženo i ownawo me...i ja da se malo napravim pr0 promjenim si nick u igri u Mamut..onko bzvz i nije skužio i owno sam ga...i otud :D
|
Znam da mi se netko iz obitelji prije puuuno godina(desetljeća) prezivao Fišer pa otuda, a ovaj Sam je došao eto tako random :D
Puno me ljudi povezuje sa Sam Fisherom iz splinter cella, al prvobitno nije imalo veze sa tim:) |
Hm, moj nick se vuče još iz vremena UT originala, trebao je biti thor (neki bog grmljavine ili tak neš) ali je ispao i ostao tor.
|
Citiraj:
novi nick...DJFearache (u cod2 npr) Čitao sam o DJ-u Starscreamu, pa sam spojio 2 riječi kao što je i on napravio. Fear = strah, ache (ono iz headACHE, toothACHE itd) :) http://img428.imageshack.us/img428/2...led17sq8qp.gif :cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:07. |