![]() |
a moram kupit ploču još!!!!
|
goga ja ne vidim na newsima ima jedan gogo on prodaje neki disk!!!
|
Moj zajeb, tip se zove Gago, prodavao ju je 15.2., pogledaj da li ju je prodao. Tip je napisao da je nova.
E,da, IMHO, radije kupuj u Linksu, daleko su ispred HGŠrota po usluzi i cijenama. Nego, ne trebaš postat tri poruke, možeš i editirat staru (poruku, mislim):D :beer: |
heheheh dobro!!! znas mozda kolko kosta zip drive u kojeg idu diskete od 100 mb??? to bi htio prodat!!:rambo:
Nema više 9800pro!!!! |
Nemam pojma, stavi na Tržnicu pa vidi koliko ćeš dobit. Nemoj očekivat puno, danas novi CDRW drive košta oko 300 kn, a CDR po 3 kn, a nekoliko puta bolji su od ZIPa. Živo sumnjam da ćeš dobit više od 100 kn.
Sad vidim da onaj Ranogajec prodaje obični 9800 za 1650 kn. |
Citiraj:
Onda ništa, duram onda sa ovim akko imam sad :) |
evooo došo je konačno taj dan!!! danas u pol 8 idem kupit 9700!!! imam još sam jedno pitanje: dali ce ta kartica radit na mojo ploči asus a7n26-vm?? nema agp 8 neg 4 al nema veze to, opet mora radit!! na netu sam čito o toj mojoj ploči kako drugi imaju problema s ati karticama na toj ploči pa ak znate dal će radit odgovorite do 7 sati!!!
|
Citiraj:
|
isus!!! daj ti meni objasni kak da clockam 9700!! ok??
|
Lagano. Ako imaš otključani BIOS, onda možeš direktno iz drivera clockat (barem sa Omegama, za Catalyste mislim da se može, ali nisam 100% siguran).
Ako imaš zaključan BIOS (lagano moguće), trebat će ti modani BIOS. U postupak se neću upuštat, neka iskusniji od mene objasne ili postaju link na mjesto gdje je objašnjeno. |
e kupio sam!!!! isus daj reci!! sutra cu je stavit u komp!!
|
neznam kartica je orginal ati!!! jedan je prodavo hercules 9700 za 1250 kuna al nije imo garanciju pa zato to nisamhtio uzet!!!!!!! :gringo:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |