![]() |
Citiraj:
A ako misliš koristit original prijamnik od TV kartice vjerovatno ti treba neki plug in za girder!!! !ne vezano uz ovo! Jel dobra slika na toj tv kartici??? |
Citiraj:
Za to bi još trebao "nešto" dogradit na IC prijamnik, to nema nikakve veze s programom, (eventualno biosom). I mene to zanima pa ču probat iskombinirat nešto :D |
Citiraj:
Ne znam kakva je slika,jer mi je ošla nova matična,a sad sam na K6-ici(opet)... Matična dolazi sutra,pa ću ti javit. |
ovako, imam losu vijest. po meni se sa IR-om spojenim na COM (iliti serial) nemre palit komp posto komp u ugasenom stanju ne daje napon istom portu. meni npr. radi sa USB IR-om (buhahaha, imam i taj :D!!).
tako da ono...nara? |
kelle, iskombiniras li nesto imas pivu :beer:
Bilo kako, ako treba stogod mjenjat, samo reci.... Ono, lijen sam ko slapa, pa bi ja to sve iz kreveta..... :) Pozdrav |
koji girder koristite
ja imam girder 3.3 |
Girder 3.3 naravno (samo za njega ima loader :D )
|
ali ja ne nadjem
5. Kliknuti na settings Izabrati com port , a pod Input signal "DCD", KLIKNUTI :( :( a ionako nemam filmova tak da se ne trudim previse :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
nema zivaca nista podesavat to su sigurno posljedice od CoD-a igram na veteran pa se ziv jedem ali tipkovnoica je jos citava :D |
mogu pitat zasto uICE ne valja? meni radi odlicno... samo ja iman gotov daljinski od audigy2
i jako me zanima ovo sa paljenjem kompa sa daljinskim s tim bi moga palit kompic iz kuce :D da me doceka upaljen... :D |
Sve nas to zanima....Morat cemo malo prosvrljat po netu i raspitat se.... :D
|
kazem vam kupite onaj jeftinjara USB IR (nekih stotinjak kn) i palite kako hocete i otkud hocete. al prije provjerite jel radi :D
|
Citiraj:
|
@z3D: Da, ali nije to to.Ja bi to pokusao sam slozit.Uostalom, dijelovi ce me doc priblizno toliko tako da nije stvar ustede nego gusta.Da vidis samo kako sam bio sretan kad sam napravio ovaj IC iz BUGa.... :D
Odmah sam isao popit jednu :beer: Pozdrav |
Citiraj:
@zed dobro kiki kaze, to je radi gusta :) ja sam napravio ovaj IC iako mi uopce ne koristi :) no tv u sobi, jedino mozda kupim neko govneto od kompa pa sklepam u plexi i stavim umjesto videa/dvd-a. pa bi onda koristilo.. ima li tko kakve linkove za takve usb/serial djidjemidje? ;D |
sve 6 ali ja pokusavam rec da nigdje nema sheme za USB, bar koliko ja znam...i meni je gust sklepavat stvari...ali :D
|
Citiraj:
|
2.34?
ili 2.6.1.1? pogledaj :) |
Hajde ako netko nadje vremena da i meni posalje scaniranu sliku iz Buga,zanima me sklop. celduce@net.hr
|
odi na girderovu str., skini girder i odgovarajuci plugin, i tam imas slicicu sheme :D
|
Citiraj:
www.borgtech.org |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://bremote22.republika.pl/bremote22.zip |
Taj radi,sad ću ga probati.
Hvala. EDIT: Ništ od toga ,program ne pronalazi moj dekoderski čip. |
Citiraj:
|
Jel bi mogo meni neko poslat shemu iz buga. skinio sam i grider i uice, ali nemam djelove za onu shemu iz gridera. Shemu mi je frend precrto, al nikako nemogu složit da radi, pa bi htio vidit originalnu shemu.
PLEASE! Bio bih jako zahvalan! Mail je: lightforceBEZOVOGA@email.htnet.hr |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |