![]() |
Da se i ja javim,
Naš prvi susret je bio dobar po meni, nadam se da ćemo drugi put biti u većem broju:goood: |
|
evo da se i ja javim i ponudim se ako Vam bilo sto treba 10-20% jeftinije nego u maloprodaji da skoknete do mene u Burbonu, ako nisam pjan onda sam vjerovatno u firmi.
i jos bi zamolio optika i granatu da mi se jave trebam dva trola :D da savjetuju/testiraju neke konfiguracije koje cemo izbaciti na trziste, doduse ako sto potrgate samo cu vas progutati |
Maloprije sam prolazio kraj Karoce i mislim da znam gdje je firma... samo da jos reces sto sve imas u ponudi da ne dolazim zaludu tamo :D web site?
|
Eeee decki, kad se sjetim Dubrovnika u ljetnim mjesecima od `95 -`01, nesto u gradu, nesto u Platu.
Kolke kilometre sam propjesacil po Dubrovniku. Samo lijepe uspomene. |
Svaka čast na organizaciji dvoptik :D, također i na meetu :)
Lijepo je vidjet da se i u drugim gradovima sastajemo :D :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok navratimo ja i optik sutra/prekosutra do tebe :D
|
Citiraj:
ocekujte nas kod Razera veoma brzo... Citiraj:
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
n00b, množina, mislio na nas forumaše... udarile ti silne hladnjače u glavu :D :chears: |
Varaždinci, onda jedan mitting kad dodemo gore :D
iako smo samo 2 dana tu... :( |
Definitvno moramo ponovit ali u vecem broju
Malo kasno odgovaram ali mi je rikno comp jbg:fuming: Zamalo si me prestigo gospar:roller::care: |
Znači uspjelo je :beer:...Po sljikicama vidim da je bio velik raspon u dobi (i težini :D) ljudova...Bitno da ste se fino proveli i ponešto i u kljun ubacili.
|
Citiraj:
Nadam se da ces se i ti pridruzit slijedeci put :) :beer: |
Citiraj:
i ja se nadam isto... i nadam se da ce slijedeci put biti....mozda....slijedeci tjedan?? |
mozda bi i mogli nesto sklepat sljedeci tjedan posto nam je popodne skola no nevjerujem da ce svi moc sljedeci tjeda tj gospar,cpt.picard,doom i jos neki.
No ajde ako svi mogu zasto ne :) |
Citiraj:
kakve veze ima gospar sa skolom popodne :lol2: |
njega nisam ni spomenuo u kontekstu skole :stoopid:
ja,optik,granata i ghovna vjerovatno mozemo jer nam je skola popodne cpt.picard je na poslovnom putu i neznam tocno kad se vrace a gosparu samo treba spomenut da idemo na klopu i eto ga :p dosli bi jos luki i edi s nama a optik ce jos onda vidit sa doomom te gospar sa kravom... dakle javite se svi kojih sam pobrojao da znam jel ima ista od sljedeceg tjedna ili ne :D |
Ja sam slobodan, samo javite kad idemo.
|
Citiraj:
hahaha sori krivo sam shvatio onda...:dajpivu: ja sam za... a mislim da bi se gospar slozio da ovaj put padne neka mesina...:zdero2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam za...:D |
In :goood::D
Kad? De? Moze ko zadnji put u 7:30 u skale? |
i ja sam za, samo ovaj put neću jesti ručak prije dolaska :)
p.s. uspješno smo pobjegli sa Olympiakosovog stadiona u pratnji kordona policije i sirena.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps.neki dan smo te ja i metak trazili u shopu ali ti uteko, ccc :) |
dakle popis onih koji dolaze tj koji mogu jest :D
Code:
optik,gospar,granata,cpt.picard,ghovna,doom,bullet,bass_pleya, luki123,edi10nek se jave svi kojima odgovara sljedeci petak iza 7h. Za mjesto cemo se jos dogovorit... |
Citiraj:
|
Nisu svi ko ti gospar pa da imaju veliki kapacitet:roller:
Ja sam za:goood::D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:41. |