![]() |
ovo me ne smeta previše/uopće...
ono kaj me smeta (ajmo to tak reć) je Ć,Č i IJE,JE...kak je već neko rekel - to se nemre promašit... :beer: |
Hebiga ( jerbo mi nedaju ***iga ), drugi put uzimam riječnik u ruke, par gramatičkih priručnika, ženu mi koja je učiteljica i na mob ( mobilni telefon ) prijatelje na konferencijski poziv - da mogu složiti suvisli reply na forumu. Ipak nebih htio da se netko uvrijedi na moje gramaričke greške ( a ima ih 80%+ ) :fiju:.
|
Citiraj:
haha... samo mali ispravak da drugi ne budu krivo razumjeli dok budu ovo citali... pise se Zagabria i to je talijanski naziv... |
khm.khm.nomen
|
:chears: bačkizagre stuhpa šeja
|
Citiraj:
e za ovo nisam znao... sad znam... |
meni neke riječ idu jako na živce, tipa grafulja :hitthewal: i to ne zato što sam jezična čostunka nego zato što mi je ta riječ jednostavno ružna
nemam ništa protiv lokalnih izraza i sličnog :) ono što me jako pika u oči je kad ljudi ne znaju razlikovati č i ć, s i sa, i slično :google: isto tako mislim da je ovaj topik potpuno besmislen :fiju: |
ja i da ocu ne mogu tocno napisat č i ć, jer ne znan:goood:, to sam uvik ima 1-2 u školi i islo mi je na ku*ac, zato pisem samo c, s d, dj, z...:D
|
Kakvo silovanje jezika... to je samo geekovski slang :stoopid:
|
Citiraj:
:bonker: |
Citiraj:
Vidio sam dosta članova da pišu takvim stilom. |
Citiraj:
|
Može?! :lol2: ne mogu vjerovati :D (i mene dalje isto živcira)
|
Citiraj:
|
grafulja
komp vent proc konfa vozdra neču hoču nesmjem smjem neznam ... http://cosgan.de/images/midi/ekelig/h035.gif |
Ovaj tred je predestiniran da giba u milokliz i prije no sto je OP pressnuo "new thread" dugme.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:26. |