![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ima 5-6 jako dobrih al ostali su mi osrednji |
Citiraj:
molim te konkretno odgovori |
Kad će točno taj demo?
|
|
|
pomoć
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php TU :dobar: edit:bemti McG :lol2: |
edit: zanemarite ovaj post, nekaj sam htel postati kaj je vec postano :chears:
|
a lol igra je kao trebala izaci sad za 2-3 dana a demo kao 10 dana prije igre,,,,,, a od njega jos nista :D hehe bude to out nakon igre izgleda :D
|
Igra je trebala izaći 1.11 a sada vidim na njihovim stranicama izgleda da su odgodili do 14.11.
|
Koliko vidim da je demo izasao samo za xbox šmrc
|
Citiraj:
|
Sve je to s razlogom, zna EA da je novi NFS teški šit pa namjerno izbacuju demo poslije izlaska cijele igre, da što više onih nestrpljivih :nuts: brže bolje kupe igru. :bonker:
|
Ja skidam prije demo da nebi bilo 10 min kasnije uninstall
|
a kad izlazi demo?
|
Citiraj:
http://www.nfsplanet.com/main.php?lang=eng#4231 |
weeee M3 mi je tu :)))
I Rx8 :)))) Sto mi vise treba :D |
opa! već :) svakako isprobati :D
još bolje kaj se poklopilo sa produženim vikendom :) |
Jel je izaslo to onda danas???
|
Danas je čet kolko ja znam :fiju:
|
Citiraj:
inace, zazirem od bilo kakvih oblika prerelease demoa, pa tako i ovog... |
Now it's official: the system requirements, we talked about last week here now were announced at the official EA Store. You PC has to meet the following system requirements to play Need for Speed ProStreet: OS: Windows XP/Vista CPU: 2.8 GHz or higher (Windows Vista requires 3.0 GHz) RAM: 512 MB RAM or higher (Windows Vista requires 1 GB RAM) HDD: 8.1 GB free disk space or more Graphics: 128 MB or higher (Pixel Shader 2.0, AGP and PCIe only) * DirectX: Version 9.0c DVD-Drive: 8x Multiplayer: Internet Connection 512 Kbps, 2-8 Players Input: Keyboard, Mouse Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad * Supported chipsets: NVIDIA GeForce FX 5950 greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 9500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required. Evo dobrih vijesti za one s malo starijim grafama :) |
Citiraj:
samo da ne bude teski sit kao carbon... i on je trebao biti tako super optimiziran, ali kad instaliras posve druga prica... ali su mi ovdje auti puno puno bolji. jos da su stavili bmw-a kockicu bio bi najsretniji na svijetu :D :goood: :beer: |
Joj, upravo sam skuzio da mi je proc 2.4 :lol2: al mislim da bolje da mi je proc preslab nego da nemam dosta rama ili grafe (imam taman 512 MB rama i 128MB grafu :) )... proc se moze clockati :chears:
|
To radit ce mi fino :)
|
8 giga diska:lol2:
Je*ate skoro da nema više igre koja nakon istalacije zauzima manje od 10 GB. Nego i meni će klizit, što je i očekivano:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:06. |