![]() |
Kolko ste piva podjelili dosad a RAK se idalje buni na suho grlo ,pa se prebacite sa virtualnih na prave no nemojte opet previse jer bu posto alkic :D
Cestitke i od mene i naravno puno srece i zdravlja u buducnosti |
Čestitke!!!
|
Čestitam Expertu! Prisjećam se kad sam ja dobio bebača :)
|
Čestitam :)
Taman ja prestanem igrat CoD 2 i bashat Raka, a on za 9 mjeseci dobije bebača :) Sve najbolje i puno zdravlja i veselja za sve ;) i... Citiraj:
|
Evo da se i ja pridruzim cestitkama.Naravno zelim sve najbolje novopecenim roditeljima i bebi. :goood:
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeej
bebo dobrodošla na ovaj svijet, budi nam živa i zdrava :) puno sreće od srca želim cijeloj obitelji :) |
Također Race cestitke puno srece i zdravlja u novoj obitelji :)
|
Pridružujem se lijepim željama, iskrene čestitke :)
|
Čestitke :chears:
|
Čestitam! :chears::chears:
|
ČESTITKE!!!!
|
Čestitke i od mene! :beer:
|
Citiraj:
Je, je i ja mu to kazem, sto si vidio foruma, vidio si. Naspamao se jesi, nebus vise neko vrijeme (godine su u pitanju) :D :D :D Sad brzo na jutarnji trening kolicima da budes spreman za duuuuuuggeeeeeeeeeeee setnjice dok ne zaspi :fiju: Ne daj se Rachino, veseli se svemu sto dolazi :D Cestitke mami i tebi na ljepotici :chears: PS valjda ces naci koju minutu vremena da nam se koji puta javis na forumu, cisto da znamo da si jos ziv :D:D |
Pridružujem se s najboljim željama i da imaš što manje posla s mojom strukom...
|
Cestitam!!
|
Hvala svim na lijepim željama od nas troje. Zahvaljujem i spameru koji je obavijestio pola Europe o sretnom događaju.
Eto, sve je prošlo kako treba. Sada je još mala ali kada ojača prijaviti će se na forum i napisati kakav tutorial o izradi particija i sigurnosnih kopija hard diska. nemojte odmah nešto očekivati jer je još mala. Ali za 3-4 mjeseca... |
pridružujem se čestitkama, sve najbolje želim
|
to je duh :D
eto, sretno vam bilo u vremenu koje slijedi :) |
Čestitke Račini staroj, budem rakijicu maznio za njega :D
|
Čestitke. Znači nick Račica će uskoro biti rezerviran. :D
|
Citiraj:
Nemoj ocekivati za 3-4 mjeseca, ali moja mala je prije navrsene godine dana morala s tatom lupati po tipkovnici i sizila bi cim bi zalockao screen. :D |
Good job prdonjo stari :) Cestitam!
|
Rak, Cestiam!
|
Čestitam!
|
Čestitam
:chears: |
iskrene čestitke tati Rak-u
sad češ imat jednu drugu vrstu hardvera za kupovat --->PELENE:chears: |
Pridruzujem se cestitkama...Btw nemoj joj odma šarafciger pokazivat :D
Daj joj malo vremena :) |
Čestitke na očinstvu :)
Planiraš li to ubacit u RAID? :D |
Heh - vidio sam RAK-a u bolnici kad sam bio vidjeti nećaka.
Onako prođe pored mene, gledam jel to on :stoopid: Pozdravim ga i kako me nema baš na forumu naivno pitam - kaj si ti tata O.O. Ali RAK je bio blago rečeno u sedmom nebu i nije uspio izustiti 2 suvisle riječi :D Da ste vidjeli to ličeko novo pečenog tatice - mislim da se malo više smijao iščašio bi obraze ^^ Čestitke tata - zazujal si me u rodilištu :fiju: Još sam u šoku da RAK ima potomke - scary thought :chears: |
cestitke raku :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:30. |