PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Medal Of Honor Airborne (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77874)

Mr.Ex.President 06.09.2007. 15:51

Danas san baš odigra...Konfa vam je u sigu i meni jako lijepo klizi
Grafika mi je fenomenalna, zvuk je također dobar...

Brifing prije misije:goood:
Onaj osjećaj kad te izbaci iz onog aviona pa do sletanja (pada:lol2:) je poseban.
Nažalost nisan dovršija jer mi se žurilo, pa san igra navrat-nanos pa san poginija. Je*iga, svaka greška se plaća, igra je baš timski koncepcirana. I da, jako sloči na CoD.

Iako ja baš i ne volin ovakav tip igre (trči-kolji-skupljaj health i oruže) ipak ću odigrat izlaskom pune verzije:)

Jelc 06.09.2007. 16:32

Ma, igra dobro počinje ali....neke stvari su fakat usrali.
Funjavog digića izbušim skroz-naskroz sa 20-ak metaka iz automata a on i dalje trčkara okolo...drmnem ga ganom-složi se odmah:stoopid:

Ivano 06.09.2007. 16:36

Iga mi je jako fora. Inače ljubitelj sam COD2 i COD1 (pogotovo:goood:), a ovo je 70% kopije COD-a, 20% čistih gamerskih fora (upgrade, miran nišan, brifing-nerealan...) i 10%inovativnosti.

Igra je jako jako fora-jer izgleda jako lijepo sada sam mogao nafrljit do kraja, bez vertical sync i malo laga-ponekad, pa vidim kako stvarno igra izgleda-to joj je najveći plus.

Ostalo....onaj pravi WWII & ratni ugođaj joj je lošija strana.

Ja sam sa Call of duty-em bio prezadovoljan:D:D:D, pogotovo sa jedinicom. MOH Airborne pokušava to sustić kopirajući sve a najbitniji je ugođaj...i ajmo reć da im je po meni 60% uspjelo.

Igrat ću jer je igra dobra...za EA standarde.:lol2:

MisterM 06.09.2007. 19:49

Citiraj:

Autor Jelc (Post 806918)
Ma, igra dobro počinje ali....neke stvari su fakat usrali.
Funjavog digića izbušim skroz-naskroz sa 20-ak metaka iz automata a on i dalje trčkara okolo...drmnem ga ganom-složi se odmah:stoopid:

Rijetko koja igra ti daje u SP-u mogučnosti MP-a tj. da ubiješ nekog jednim pucnjem.... a i bliže je realnosti da fulavaš, makar u demou ima dosta bugova baš u bliskoj borbi....

Facelessone 06.09.2007. 19:53

Citiraj:

Autor MisterM (Post 807041)
Rijetko koja igra ti daje u SP-u mogučnosti MP-a tj. da ubiješ nekog jednim pucnjem.... a i bliže je realnosti da fulavaš, makar u demou ima dosta bugova baš u bliskoj borbi....

Upravo se kupuje cijela orginal igra :D ETA: 21h :P :P

Samo se nadam da ce radit na mojoj kantici :O

Jelc 06.09.2007. 22:12

Citiraj:

Autor MisterM (Post 807041)

Neki dan me ufatila nostalgija pa sam odigrao jedinicu COD-a na najtežem tek da se malo podsjetim:D

Malo prije sam opet othaklao cijeli demo i ista stvar-drmnem žabara sa tri kratka a on štani:p
Ošo...

No dobro, kad se dočepam cijele igre i odigram imati ću valjda kompletniji utisak...

Mr.Ex.President 06.09.2007. 22:39

Da, bliska borba je malko s***ana. Iman "dobru ruku" a opet san za preć DEMO potrošija tonu metaka.
Malo mi i sam tempo nije jasan, igra ide jedino ako ja gazim naprijed i uljećem ka indijanac, čim ja malo taktiziram ekipa oko mene samo gine i viče Trevore (jel se tako zove ?:D) ovo, Trevere ono :D

Takve sitnice triba popravit.

I da, iman nekakav osjećaj da igram CoD 3:lol2:

Ivano 07.09.2007. 09:21

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 807163)
Da, bliska borba je malko s***ana. Iman "dobru ruku" a opet san za preć DEMO potrošija tonu metaka.
Malo mi i sam tempo nije jasan, igra ide jedino ako ja gazim naprijed i uljećem ka indijanac, čim ja malo taktiziram ekipa oko mene samo gine i viče Trevore (jel se tako zove ?:D) ovo, Trevere ono :D

Takve sitnice triba popravit.

Slažem se. Pretjerali su sa slobodnim izborom igrača-i to nisu sredili. Cijela igra stane, a kad ti dođeš onda krenu u fajt-jako velika debila.

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 807163)
I da, iman nekakav osjećaj da igram CoD 3:lol2:

:offtopic:Ne slažem se. Ako si igrao trojku na ps2....ja jesam kod frenda...i prešao-igra je jako kvalitetna, ali su ju skroz usrali....jer je na konzoli fakat debilno igrat-nemožeš nanišanit kak spada, komande su malo jako čudne, debilno je kretanje, grafika zmrdana....al vidi se da je to onaj stari COD-a ima jako malo/neprimjetno (koliko sam ja primjetio bugova). A i pričali su nešto da će stavit za "na komp"....ali nečujem baš puno...:offtopic:

Mr.Ex.President 07.09.2007. 13:26

Citiraj:

Autor Ivano (Post 807334)
:offtopic:Ne slažem se.

Nismo se skužili. Tija san reć da me igra u veliko podsjeća na CoD.
Tricu san spomenuo bezveze, uglavnon cilja san na nastavak CoD, a ne MoHA:chears:

Uglavnon nabavio sam original, neću ni igrat odma, čekam koji patch:D

Facelessone 07.09.2007. 16:43

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 807043)
Upravo se kupuje cijela orginal igra :D ETA: 21h :P :P

pod kraj instalacije corrupted :(

marko.maky 07.09.2007. 19:23

Znači i kod nas se već može nabaviti full verzija igre?Koliko vidim neki tu spominju da imaju cijelu igru.

Mailman 07.09.2007. 20:10

ma divota! moraš imati sm3 kompatibilan GPU da bi pokrenuo igru...

Mr.Ex.President 07.09.2007. 20:14

Citiraj:

Autor Mailman (Post 807823)
ma divota! moraš imati sm3 kompatibilan GPU da bi pokrenuo igru...

U zadnje vrijeme, nažalost postalo standard...

Mailman 07.09.2007. 20:30

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 807828)
U zadnje vrijeme, nažalost postalo standard...

unreal tournament 2007 će podržavati:
Citiraj:

Renderers: SM3.0, 2.0, possible DX8 renderer
ne znam u čemu je problem sa bioshockom i MoHom (unreal3 engine)...

čak i toliko spominjani crysis zahtijeva "tek":
Citiraj:

A graphics card that supports Shader Model 2 or higher is required.

-Grizzly- 07.09.2007. 21:46

Dobio igru sinoć i što drugo reć, nego da je odlična!
Stvarno, već sam izgubio nadu da će izaći nastavak starog Medal Of Honor-a, al evo, odlična igra ;)

Pygm4li0n 08.09.2007. 01:57

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 807043)

nisi valjda kupio oriđiđi prije nego si shvatio da ti graficka nije podrzana ?!?

Jel' moguce ?!? :stoopid:

Facelessone 08.09.2007. 02:12

kupil sam ja origigi bez obzira na grafu, nist me ne kosta :D . Dosta sad o mom origigi primjerku. Nije bas......

musso 08.09.2007. 10:32

Posto sam godinama igrao cod, izlazak ove igre me odusevio.
No smetaju me 2 stvari, nemoze se pokrenuti igra u LANu da isprobamo multiplayer, treba origigi... mozda ima nacin ako netko zna.
I lean su usrali do jaja, nemozes bit odjednom i leanan i kretati se... katastrofa za multiplayer.

Mailman 08.09.2007. 10:48

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 808093)
kupil sam ja origigi bez obzira na grafu, nist me ne kosta :D . Dosta sad o mom origigi primjerku. Nije bas......

Kad tvoj origigi primjerak stigne, izvijesti nas jesi li ga mogao pokrenuti na toj 6800LE-ici...

Pjomba 08.09.2007. 12:43

moze li neko rec,posto nisam pratio ovaj topic,kakva je konfa potrebna da se to gura na full postavkama? :)

MisterM 08.09.2007. 13:06

Citiraj:

Autor Pjomba (Post 808202)
moze li neko rec,posto nisam pratio ovaj topic,kakva je konfa potrebna da se to gura na full postavkama? :)

Ja furam na high :

X2 3800+
X1900XT
1 giga rama GEIL ultra DDR 400

Ivano 08.09.2007. 14:36

Evo mogu ju i ja roknut do kraja sve, ali onak...malo je mali frame rate. Ali je igrivo.

Ej MisterM...sve si nafrljio. I vertical sync, i post-procesing na full.

Kak ti radi?

Destructo 08.09.2007. 16:20

Kakav je multiplayer? Valjda je netko već probao.. Da li sa istim .exe fileom igre se pokrece i SP i MP (kao kod BF2), ili su odvojeni kao kod CoD2?
Probati cu malo igrati multiplayer kad mi igra stigne (nadam se do ponedjeljka), a onda prodajem svoj cd-key za 145kn, a mogu naruciti jos cd-keyeva ako nekome bude trebalo..
Pozdrav!

MisterM 08.09.2007. 21:39

Citiraj:

Autor Ivano (Post 808297)
Evo mogu ju i ja roknut do kraja sve, ali onak...malo je mali frame rate. Ali je igrivo.

Ej MisterM...sve si nafrljio. I vertical sync, i post-procesing na full.

Kak ti radi?

Glatko!
Nemam nikakvih problema ali ja sam igrao samo demo - čekam da mi cijela igra dođe.

Mr.Ex.President 08.09.2007. 22:24

Citiraj:

Autor Ivano (Post 808297)

U mene isti slučaj. čak bi rekao da nije problem u jačini hardvera, nego da su jednostavno neke "jače scene" loše optimizirane za max opcije.
Zato lijepo spustim za jedan unazad, ne izgubim ništa (bar ja ne primjećujem) a dobijem igru koja radi dobro u kontinuitetu i kad sam sam i kad je oko mene 101 vojnik.

Facelessone 08.09.2007. 23:00

Došo orginal :P

barton 2500@3200+
6800le @ 12*6 taktovi default
1gb ram

800*600
low
low
low

IGRIVO :D

Jelc 08.09.2007. 23:03

Eto...a rekli su da se ne može igrati sa Lame Edition:D

Facelessone 08.09.2007. 23:15

glavno da radi, i ovak na low grafika je OK :D
Jednog dana kad kupim novi komp ovo cu igrat na high ;) ..... jednog dana.

svebee 08.09.2007. 23:18

sve na ful - ide sasvim ok.... :D

inace sto se tice igrice (igre :D) same - meni je odlično što su stavili dosta pokreta koji se tiču padanja, saginjanja, mijenjanja oružja i sl. - da nije samo lijevo-desno, gore-dolje nego da ima micanja, trzaja i slično - unese živosti u samu igru :)

ocjena: 8/10 :beer:

MisterM 09.09.2007. 00:25

Citiraj:

Autor zahpic (Post 808746)
sve na ful - ide sasvim ok.... :D

Sa kompom iz siga bi bilo loše da ne ide OK :fiju:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20.