![]() |
Citiraj:
tehnicki gledajuci iphone zaostaje i to dosta za w960 i to nemres poreci, sto se tice user frendly softwarea to je ipak od korisnika do korisnika ti bi odabrao iphone ja nebi al kazem gledajuci tehnicke detalje iphone je slab. |
ja mislim da su stavili kameru barem 3.2mp i k tome recimo 20x zoom,MMS i da bluetooth radi normalno,nitko od nas nebi im zamjerio na drugim sitnicama.Mob je više šminkica, i jedino kaj s njim dobijes je to kak je tor rekao "ja sam najveća faca u selu" efekt :goood:
|
Citiraj:
|
da, ali w960 neće imat glupe propuste kao nemogućnost slanja preko plavog zuba i ostale gluposti napravljene u iPhone-a...
|
Ono kaj je meni zanimljivo je to da se svi prepucavate oko tog W960 koji nije ni izašao na tržište...
|
recimo sonyericsson p1 ima ga na crno ima ga u hgspot-u i u technomax-u
a njim usporedujte jer je on izasao i po meni je bolji cisto zato jer nece imati onih pocetnih gresaka koje ima svaki novi uredaj. recimo to sa BT-om sta govorite. a taj procesor pa neznam bas da ce neko mozda obradivati video na iphone-u (a neznam koji jer iphone ne snima video :D). ma se ili nokija po meni bolji izbor. |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: e da i SE ima olovcicu :D |
Citiraj:
|
evo pa ti javim mislim da ce sutra doci ako se ne varam. ako imas ikakva pitanja oko tog moba pitaj ili na pm poslije.
|
Evo i ovo će vam dobro doči...
Otključavanje za korištenje sa normalnim SIM karticama: http://iphonejtag.blogspot.com/2007/08/step-1.html |
Ja imam sada vec staru N70 (imam ju godinu i pol), i kad proucavam ovaj iphone. Jedino kaj bi sebi dodao na ovu moju nokiju je veci ekran kao novije i wifi, osim toga, predobar mobač.
|
Ja furam n73, jedino što mi fali je wlan kao i tebi. Ekran je dosta velik
|
U novom Bug i nije najbolje prošao.
|
Citiraj:
|
Neznam koliko je ova vijest istinita, ali navodno se ukida verzija s 4GB i ostaje samo ona s 8GB a cijena pada sa 599 na 399$...ako je istina oni koji su trcali pred rudo debelo su popusili.
link na tekst: http://www.vecernji.hr/home/tehno/2908903/index.do |
@Nik
nisu trčali pred rudo...samo su to imali prvi ;) :D ok je da snizuju cijenu jer je prijašnja bila katastrofa, ali ipak čekam Gphone :D |
Ima li kod nas na crno gdje za kupit?
Ili da rodjake iz Merike zovem da salju.:D I kako bi bilo sa carinom za njega? |
Netko je na Tržnici ponudio oba modela. Navodno da mu stiže 10 komada. Svi otljučani!
|
khm, khm...pravila foruma? ...nista ha :fiju:
|
Koja pravila,ovo je anarhija?:D
Kako cu popit ban. :banned: Nego jel istina da na iphone moze samo glazba kupljena na itunes stavit. |
ne, ali se glazba može stavljat samo preko itunesa...
|
Citiraj:
ti kada kupis uredjaj mozes raditi sa njime STO GOD hoces druga je stvar sto neces imati garanciju.... jer isto tako bi se pravila onda mogla odnositi na modane biose za grafe maticne itd... |
Citiraj:
Citiraj:
iPhone je fashion toy, cool gadget za ovisnike o tech marketinškim proizvodima, i sigurno će biti omiljen.. :kafa: |
|
A, opet mu dosadno pa valja svašta...
|
Ali fora je gledati ove reklamne kampanje Microsoft vs Apple.
Još je tu Microsoft dosta suzdržan, no Apple je kao pas na lancu. Evo Jobs i ovdje iskorištava situaciju da popljuje majkrosoft-LINK |
Predivna vijest za vlasnike otključanog iPhonea:
Link :puke:http://img218.imageshack.us/img218/1...plelogogp8.png |
Jap, zgleda da sve ode u krasni k***** :D
|
Uvalilo im ciglu za 600 $. :lol2:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:15. |