![]() |
@d'beast
Napisao si da cijeli hladnjak zauzima 3 pci slota, jel to tocno. Kolko je hladnjak sirok (sa ventilatorom)?? Nabaci koju sliku ako nije problem |
hladnjak zauzima samo 2 slota...al ak se gore stavi ventilator, onda uzima 3 ;)
a sirok je taman za 120mm ventilator ;) sliku nemrem jos nabaciti jer mi je stari na moru jos tjedan dana...al bum probal posuditi neki digitalac... |
Citiraj:
držite mi fige da sve pasira:D |
@Tuna
Ma odgovarat ce ti. Inace nova narudzba iz linksa ide negdje iza 20-tog ovoga mjeseca, pa se mos slobodno prikljuciti. Bit ce vec u svastari najavljena narudzba. Za sad idu 2*S1 i vrlo vjerojatno 1*HD2600XT. |
Citiraj:
|
@Momir
pasat će. :goood: još samo da skupim preostale pare pa ću se i ja pribilježiti za jedan accelero S2. kasnije onda si još uzmem pasivni za proc i ja sam miran:D |
Evo i ja sam kupio Accelero S1 + 2 Zalmanova 12cm ventilatora. Pasivno drži grafu na +/- 70C,a mene zanima gdje da smjestim zalmana. Skroz desno kod naponskih regulatora ili negdje na sredinu, da puše malo po regulatorima, malo po jezgri.
|
Citiraj:
|
ja sam stavil na kraj grafe,,,da mi puse po vrm heatsinku...
ipak se temp jezgre prenosi i tam putem heatpipova :D al ipak, ja imam s***ani vrm koji se grije vise od gpu-a :D |
Evo stavio Zalmana na Accelera, temp 55C load, 41-42 idle. Jedino mi se regulatori napona svinjski griju - 65C.
|
fala bogu da ja nemam te senzore na regulatorima
pa da se jos s tim opterecujem :D znam samo da se opečem dok taknem ako vent ne puše po njima sad se fala bogu i AC-u vise ne gasi komp dok malo vise struje grafa povleče :D sad dobro dela, ak nekaj nebu stimalo, samo bude nestalo slike na ekranu i jedino bu gašenje napajanja pomoglo :) al mislim da toga ipak nebude :) edit: jos budu na kraju trebali izmisliti i cooler s heatpipeovima za vrm na atijevkama :lol2: |
Ak ko namjerava uzet još accelera s1 trk u links. Jučer sam ih zval i rekli su da ih ima dosta, al sam si rezerviral jednog za svaki slučaj. :)
|
Evo, digao sam grafu na 716/1700 @vCore 1,45V i Accelero drži grafu na ugodnih 60C, 41-42 idle, ali naponski regulatori se i dalje kuhaju - 68C.
|
htio sam samo pitat čime vi monitirate te dodatne ventove gore,je imaju neke predviđene rupe za šrafe ili improvizirate gumicama i slično?
|
nema nikakvih rupa...to se improvizira :D
ja sam si zato uzel zalmanov vent, ima one silikonske vrage... samo malo rasirim finove, stavim taj silikonski nutra i onda stisnem finove... simple :) |
Grrrr čekammmm lovuuu za accelero uh nikad kraja:Machineg:
|
LoL, ne znam sto fali Acceleru X2...imam ga kao stock na X1950Pro od Powercolora i potpuno je necujan...temperatura je 42 u idleu, a u full loadu oko 55-60 :)
Polje Trenutna vrijednost GPU 42 °C (108 °F) http://www.arctic-cooling.com/pics/AccX2ChartTemp.gif |
Prvo fali to što ga nema nigdje za kupiti, a druga stvar je ta što je (kad ga je bilo za kupiti) bio podjednake cijene kao i S1. Btw daj reci pod kojim loadom si mjerio temp. kartice?
|
je, ja nisam uzel ovu s x2 nego onu sa stock coolerom...stock sam zamijenil za vf700cu, al nisam znal da prca ovaj vrm...
a onda budući da 2 mjeseca nisam mogel nabaviti x2, vidim ima u ponudi s1, dolazi s vrm heatsinkom za x1950pro...reko, ma uzimam to :) al onda ipak smo mi RH pa nemre sve biti savrseno...:D nisam dobil taj vrm heatsink, pa sam se zalil Artic Coolingu i oni mi ga pošalju besplatno :) a inace, s1 izgleda puno bolje :p |
Citiraj:
|
Upali RT monitoring da vidis temp. tijekom testa, jer dok ti izađeš i vidiš, temp već padnu.
|
Da se razumijemo, S1 sa kakvim 12 ili 14cm ventom gazi X2 uzduz i poprijeko.
|
Bilo bi čudno da ne gazi :p, s obzirom koliki je vent na X2 ;)
|
a i jos k tome, na s1 se nemre prasina skupljati :p
|
Citiraj:
|
Za to je stvoren kompresor :)
|
gle, na s1 su finovi jako lepo odmaknuti...tesko da se bu mi prasina skupila..
to je prvi razlog... a drugi jer ga stalno otvaram i kable preslažem pa sve malo usput pogledam :D |
Citiraj:
|
Dodjem u Links i hocu kupit S1, kazu nema a ja ga vidim na polici i poludim.. ok rezerviran je bio za nekog ali daj ga onda makni da ga ne vidim...
btw. koliko su ih narucili 5? nista cekat drugu posiljku... :( |
Pogodi za kog je bil rezerviran ;) Muahahahahaa :) Još sam i s bicom po njega išel. Iz Zeline, ukupno 92 km napravil.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |