![]() |
Sve najbolje svima u novoj 2009 i da svi u narednoj klokaju prek 5ghz uz niske cijene :D
|
Sve najbolje u 2009. želim svim PCEkspertima :frend:
|
Citiraj:
|
sve najbolje takodjer i od mene...
eto..ja nisam doma...nisam ni vani...nego sam tocno iza ovog pulta kao i na slici sto sam bio, samo ne stojim nego sjedim i nema nikoga ispred:):) http://hotel-letan.hr/wp-content/fga...r/letan011.jpg :cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::punk: beat that suckers:doh: edit-slika: ovaj desno mi je direktor, on je dolje s ekipom koristi guzvu i festa..a ova desno je neka tamo manekenka...:) a, naravno, aj sam ovaj nacoit momak iza pulta |
***SRECNA NOVA GODINA***
***SRECNA NOVA GODINA***
SVIM CLANOVIMA OVOG FORUMA Pooooooooooooooooz |
Sretna nova godina!:D:beer:
|
Sretna Nova 2009. svima
|
Sretna Nova 2009. svima !!!
|
Sretna Nova 2009..
|
Sretna Noga godna svima
|
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sretna nova svim clanovima pc eksperta te njihovim obiteljima dao Vam Bog zdravlja, srece, ljubavi , Božjeg blagoslova i svega onoga sto Vam srce pozeli... nadam se da nece biti koje kakvih bezpotrebnih prepirki i da cemo u novu 2009. uci sretni i zadovoljni te cemo pomagat jedni drugima ;) :) sry rising power morao sam, preljepo izgleda :) Sretna nova godina!:D:beer: sry rising power morao sam, preljepo izgleda :) |
Sretna nova godina. Najviše ljubavi zdravlja i Božjeg blagoslova. HW i SW će doći sam od sebe :D:D:D
|
Sretna nova i sve najbolje..
|
Svako dobro Vam želim u novoj godini:chears:.
Kako se kaže što radiš na prvu noć u novoj godini takva će ti godina biti - a ja na poslu:stoopid::D |
Pa bar će bit love :)
|
Sretna vam Njova 2009. :chears:
Neznam zas ali ja slavim 2010 :no2drug: |
Citiraj:
Nego jest li pričekali prije ponoći 1 dodatnu sekundu koja uleti svako toliko zbog kašnjenja Zemlje ? :D |
sretna nova svima :goood:
i dobro došli u međunarodnu godinu astronomije :goood: http://uk.youtube.com/watch?v=WVJmZmo6kzI .. 400 godina je prešlo od kad je prvi put Galileo pogledal kroz svoj teleskop :) |
Evo stigo iz grada, doček bio na centru, vani -9, smrzo se ko p...
Svim forumašima sretna nova godina ! |
Došel sa glavnoga zag.trga,i bome zima treseeee....Sve najbolje u 2009.-toj godini.
|
Sretna Nova:chears:
|
sretna nova svima :beer: sve najbolje :)
|
Sretna nova i sve najbolje:)
|
ee sretna noava i sve najbolje,,,,saf
|
Svim forumašima želim sretnu i uspješnu Novu 2009.godinu!:chears:
|
Sretna nova 2009. svim forumasima......
|
happy new year :)
|
Promrznut i pijan, želim forumašima sretnu novu godinu:chears: