![]() |
Jel zna netko gdje naći titlove za 3. sezonu?
|
|
Citiraj:
:respekt: |
S3 E8 je pre dobra, inače treća sezona je bolja od druge.
|
Moj link za skinut 3. sezonu više ne radi pa ako ima netko??
Hvala. ZNEMARITE... |
Dečki-ja vas lijepo molim da obratite pažnju na legalnost i da li je nešto pod copyrightom ili ne...nemojte se poslije žalit ako uleti koja :banana:
|
Evo skupio i ja malo vremena pa da sa gustom to pogledam.
Odusevljen, zivcan i veoma zivcan. Pa iruda mu zar je morala onako zavrsit i da ja sada cekam do prvog mjeseca :kafa: Za one koji nisu gledali, bolje da ne gledate :D |
pogledao svih 8 epizoda...meni je serija odlicna...je da su je rastegli, ali mi je bolja od mexickih sapunica :)
|
Zadnja epizoda 3. sezone (13.e.) dolazi sutra (pon.) i mora da bude napeto do bola :D
Ako produze na 4. sezonu, 'akirat cu ih i sve im pobrisat :D |
Citiraj:
|
vec vidim 7 sezonu,mic i linc sa 60 godina bježe na štakama ili sl. perverzije.
ugl dora serija,napeta,ali malo razvučena... |
Citiraj:
evo pa vidi link http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-3 fino piše do 22 koliko i ima svaka sezona |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam, uglavnom sutra je 13. epizoda, to je sigurno i trebala bi biti vraski napeta :D |
Sviđa mi se jako ta serija samo eto baš su razvukli,u biti ako se neko sjeća Prisoners of War igre,nakon svakog pređenog lvl uhvate ih,pa se opet bježi.Takav koncept prati ovu seriju,mada mi se čini da ako bude 4 sezona da neće bit bježanja nego će pokušat raskrinkat onu kompaniju do kraja.Ali 7 sezona je too much.Da su završili na prvoj sezoni opet bi bila odlična serija:).
|
Ja sam cuo da ce ih sad oteti vanzemaljci i da ce u 4 sezoni bjezat sa marsa. Autostopom.
|
sto na kraju ipak nije izasla 14 epizoda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, serija sa potencijalom, steta sto su je tipicno hollywoodski ukakili...Ah, taj novac... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |