![]() |
Vako.
Quake 3 arena je najbolja online igra sa najboljim balansom oruzja. stvarno mi je the best. A ove single player igre..hm ima ih puno. NFS--cijeli serijal (FU marac;) ) Max payne 1 i 2 F1 2000 sa iskljucenim stabylitijima i glupostima onda... carmageddon 1 i 2 starcraft Diablooooo 2 LOD!!! kingpin AVP 1 i 2 (obozavo sam ju) Serious sam (u lanu je najjaca igra, vjerujte mi ;)) TR-2 ima ih jos..ovo su mi uglavnom sentimentalne igre kada sam se vise igrao... ;) ;) ;) |
Mafi: The city of lost heaven
Makar je igra malo stara meni je najbolja i proso sam je 3 puta i jednom ne do kraja. Ponekad sam znao i Vice City igrati od 10 do 15 sati dnevno.
|
Za mene je sad najbolja igra Diablo 2 LOD.Preko neta naravski.Aj dođite malo na battle.net, ako tko ima igru, pa da se vidimo.:beer:
|
Citiraj:
imam arcanes valor balrog skin zahtjeva 85 lvl:eek: |
Jel igras na bnetu.ajmo se jednom dogovorit pa se vidimo!:beer:
|
Citiraj:
picio sam samo single player nazalost...a i fali mi instal disk da instaliram prokletu igru.znas kako mi se igra:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :beer: :rambo: |
Naj igre:
Orion 2 Heroes 1, 2, 3 (2 je the best) Starcraft Warcraft 2,3 Diablo 1 ajd i Diablo 2 Carmagedon 1&2 c&c |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja igram sa assassinkom ti?? lvl 80 koji si ti? |
lvl 76 paladin na netu,a singleplay 87 lvl barbarian.
|
Citiraj:
:beer: |
mislim svako moze "imati" set iteme putem modova, editora itd...
al nije fora... :) ja imam Paladina 70 lvl al samo u single, koji rastura i to bez "svih" set itema vec samo onih koje sam nasao... jab igro online al nemam cd-key :( |
Pa ne košta puno original i expansion.Ja imam pun kurac itemova.Neznam sad napamet kak se zovu ali idem pogledat pa ću napisat.:beer:
|
Kupi original. On barem nije skup.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Auch... Dizes topic zapocet prije skoro tri godine... :D
|
UT!!!
Igrao svaki dan po 10 sati kad sam ga dobio :D |
Citiraj:
EDIT: Neznam, vjerovatno GTA:3 igrao sam ga full dugo, i Mafia mi je odlicna. Sad od novijih GTA: SA, CoD2... |
Citiraj:
I naravno, warcraft 3 još uvijek... |
Citiraj:
Slažem se!!! : CoolRamb |
Pa zar vam tako dosadno da kopate po ovako starim temama?
BTW, UT je jedina igra koja ja od prvog dana stalno instalirana (kopirana) na aktualnu instalaciju winbloza. I da, baš je OK što ne treba instalacija. Imam instaliranu hrpu modova i packova da bi popizdio svaki puta da to moram ispočetka. |
heroes of might & magic 3
|
morrowind
|
Citiraj:
|
UT - definitivno...kako neki kazu...uvijek instaliran na kompu...
|
Citiraj:
|
Call of Duty serijali.
|
Far Cry, NFSU1
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |