![]() |
Citiraj:
hvala ;) |
Tablica je super, ali meni je dostupan jedino T-com.. :chears:
Znaci mozda je najskuplji, ali je i najrasprostranjeniji odnosno najdostupniji. Poz! |
alelujaaaa... hosana u visini...
konačno došo i taj dan.... DSL dostupan kod mene.... i to samo T-com i Iskon ak se ne varam... e pa sad kojega bi bilo bolje odabrati, da ima najmanji ugovor, jeftiniju cijenu..? po tablici vidim da bi iskon bio bolji, mada je skoro ista firma.. al kad t-com sad diže neke brzine pa neznam... koji bi vi uzeli..? |
Iskon.Duo ili Iskon XXLadsl?
ako je Iskon.Duo, nemoj ni razmisljat nego uzmi to jer je jeftinije dosta ako je XXLadsl, isto mozes uzet njih jer ako T-Com poveca brzine, automatski rastu i na tome jer to sve ide preko T-Comove infrastrukture i iako ces placat promet Iskonu (koji mrvicu jeftiniji nego kod T-Coma), "brzina" ide preko T-Coma |
Iskon.Duo mi nije dostupan.. a XXLadsl je... i vidim da je paket 5GB i brzina 1 Mbps 134kn, to je 5 kn jeftinije od t-coma.. a dobivaju se odvojeni računi, ne?
mislim da ipak budem uzo od t-coma, ugovor je godinu dana kolko vidim, a nakon par mjeseci ću stavit flat... |
Citiraj:
|
Citiraj:
zapravo najvise smisla ima Iskon (imo), jer kolko sam cuo - znaju se dogoditi "kvarovi" za ciji je popravak odgovoran T-com, pa onda se to oduzi (negdje sam bas vidio taj slucaj za metronet na forumu)... a u svakom slucaju ce t-scum najmanje problema praviti svojoj kceri-firmi... evo imam Iskon i stvarno sve radi super (osim sto se Thompson zblesirao jedamput, no to je za ocekivati) |
Jel može neko samo ispraviti onu tablicu na prvoj stranici.....čist da vidim kak sad stoje cijene... muchos gracias!!! ;-)
|
Kad mi prikopcaju net, promjenit cu tablicu.
|
Najisplativije za sada s uključenom telefonskom linijom i ADSL-om je Amis i to onaj paket 2u1?
|
Autoru treba dić spomenik!:chears::chears::chears::lol2:
Imam neka pitanja: koja bi mi bila najbolja ponuda 2u1, a da nije amis (jer im nisam dostupan :((( Iskon i Optima idu preko t-shita, šta onda? Ili ipak, pregrist jezik? Ili da odem na studentski XCarnet od 123kn (inače nisam vidio bolju ponudu od 123kn flat-a da je samo flat), dok Amis ne dođe do mene? |
imam jedno stvarno njubarsko pitanje koje je bilo ziher postavljeno vec xy puta, ali mi se neda traziti ni nacitavati pa... Posebno se placa pretplata za telefon, a posebno za dsl ili jedna pretplata za obadvoje?!?!?!
|
Citiraj:
|
Azurirao sam tablicu.
Citiraj:
Ne znam da li je tako i kod ostalih, njihove racune nisam vidio. |
Znaci: sada imam telefon od optime i ako uzmem flat od optime, za net cu samo placat 88kn a pretplata ce biti uracunata od telefona ili opet moram platit pretplatu posebno za net?
|
Ako uzmes njihov optiDSL placas, tj racun izgleda ovako
61kn - pretplata za telefon 38kn - pretplata za 1mbit ADSL 50kn - pretplat za FLAT paket ---------- 149kn + impulsi sta potrosis pricajuci na tel. |
Šta Optima nejde preko T-šita? Nigdje nisam našao "dostupnost" link, kao da oni provode svoje kablove.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zahvaljujem na odgovorima, znam da sam dosadan ali takav sam :) ...
|
Citiraj:
Hvala. Oprostite, što nisam našao pa postam debilna pitanja. Sad sam vidio, ogromni link s lijeve strane. Al stranica mi se zamrzne, ne reagira...morat ću ih zvat. Znači Optima dovlači svoje kablove, i nejde preko T-koma? |
ako niste dostupni optimi uzmite normalno kod t-com adsl,, placate brzinu i nemojte se spajati sa t-com lozinkom,, i u isto vrjem zatrazite od optime adsl flat,, i to je to,, naj jeftinije,,,
|
Misliš da uzmem brzinu od T-koma, a uslugu plaćam Optimi? Tj. da uzmem Optimu, koristeći T-šit kablove? Al bojim se slučajeva kad dođe do kvarova, pada brzina i ostalih problema. Jer student sam, i takav mi je faks da moram dnevno na netu biti barem 1,5h. Ako dođe do kvarova bit ću u velikim problemima. Zato inzistiram na 2u1 opciji, drugog operatera. Inače uzimam(pa da nemam problema sa drugim operaterima preko T-scum-a):
[OFFTOPIC]: (za ljude koji čitaju ovu temu-kao zahvala Autoru)-razgovarao sam sa frendom, čiji frend ima mamu, koja radi u T-komu, i rekla mu je da će biti ogromna ponuda T-šita s početkom 1.1. kada će podić brzine, pa će sadašnjih 150kn (za 5gb), koštat flatrate na brzini (e sada nisam siguran dal je 1 ili 2 Mbs-mislimd a je rekao 1). Trač je provjeren, tako da ga slobodno širite __________________ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ima tko neki link gdje mogu provjerit dostupnost voljatela? ili barem sajt s popisom paketa i cijenama? ne mogu se snac na slovenskom :o:(
|
Citiraj:
www.voljatel.hr |
ne morate biti dostupni optimi da bi mogli uzimati promet od nje, nego gdje je t-com tam mozete ljepo uzeti promet od optime, uzmete brzinu od t-coma i promet od optime,,i imas naj jeftiniji flat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |