![]() |
Sviđa mi se da se ekipa počela skupljat, i to ona stara :)
|
ako uhvatim vremena, morat cu i ja naletit :)
|
Server is for hi ping players only:
Ne, to nije server is for low ping players only, vec greska. Samo napravite reconnect. Meni je to jucer recimo 2 puta izbacilo i tek sam onda usao. Za one kojima trazi skidati neke mape: Udjite u igru, multiplayer options > allow download > no Potreban vam je sam mod sa gornjih linkova kojega trebate smjestiti u \cod2\main i to je to. Nikakva dodatna skidanja i monade. |
Ok hvala atha;)Hvala buljo;).Jučer sam par puta ušao pa moram skužiti one /cl_maxpacket fore(ogroman sam NOOOOB)ali trudim se.
|
Ponovno mali problemčić.
Kad god se logiram na server (bez obzira koja je mapa) daje mi samo izbore Auto assign i spectator. Nema nigdje Allies i Axis, a to mi je dok je bila šahovnica sve normalno pisalo. To mi je radio jučer navečer kad je bilo par ljudi na serveru i jutros kad nema nikoga tako da ne mislim da je zbog prenatrpanosti servera. Ako kliknem na auto assign onda me opet stavi kao spectatora. U čemu je problem? |
AutoAssign je gore radi uravnotezenosti. Dakle dopadne te ona strana koja je praznija. Tako je postavljen server.
|
Da ali ne mogu nikako biti u igri nego samo gledatelj.
Budem probao ponovno... EDIT: Evo meni sve proradilo :goood: Još da se skupi ekipa i super. |
i ja sam sivoc bio na serveru i server je ok.
|
Zippo njubaro jedna nije jos original :P
|
Odličan vam je server samo ima jedan mali problem - prejaki ste mi. Stvarno neki već fino rasturaju, u sat vremena igranja uspio sam skupit 1 KILL :D. Zmaj hvala još jednom za pomoć u vezi onog maxpackets_60 :chears:.
|
Moze li mi neko pojasniti kako da igra leti na vise od 75fps. Nisam toliki noob da ne znam napisati com_maxfps xyz. Naime koliki god broj da napise fps mi se zakuca na 75 i ne mrda ni gore ni dole (do graficke sigurno nije jer igram na DX7 modu).
|
Meni je server OK. Samo tako nastavite.
|
Citiraj:
probaj urediti svoj config_mp u notepadu, ponekada konzola ne radi baš kako treba. nalazi ti se u ...\COD2\main\players\milentije(ako se dobro sjećam :D)\ nađi com_maxfps i odredi broj, sejvaj, pokreni cod i probaj. |
Stavi da je max 125 jer nije dobro da ima oscilacija tipa jednu sekundu 300 drugu 90, više smeta nego da padne sa 125 na 90 ;)
|
VSync je bio u pitanju:bonker: (osato ukljucen u driverima)
Ali mi opet nije jasno zasto je fps bio sa njim zakucan na 75 (oscilacije su bile 72-75), sada je sve u redu. |
Refresh rate ;)
|
igro sam i ja jučer malo, nick krizma, od danas pa na dalje će bit ovaj s foruma nick, isto se nisam snašo baš, igram cod tek 2 tjedna na netu a jučer prvi put sam zaigro S&D :), uglavnom jaka ekipa, a i fora je za čitat malo hrvatskog naspram mađarskog i češkog :D
|
eh, vi tek počeli, ja već ostario pa ne znam :D negdje prošle godine u ovo vrijeme je bilo da igram koji mjesec :D
|
ti ne igraš, ti ležiš. :D
|
Oprostite ako sam večeras stvarao probleme na serveru. Imao sam velikih problema sa igrom.
Ako mislite da znate kako pomoći, problem je opisan ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthrea...667#post739667 |
tuzit cu PCEKSPERT zbog previse krvi na serveru pa od toga nemogu spavat:D
|
@Ren
Meni je prošle godine u ovo vrijeme bila prva mjesečnica :D |
Citiraj:
Na kraju ce neki FREEK roditelj tuziti pokretaca ovog servera zbog blood and gore efekata, nakon toga na server ce se moci uci samo nakon uvida u licnu kartu.:kafa: BTW Nadam se da vam ne smetaju (ne iritiraju) noobovi poput mene i jos nekolicine na ovom serveru (presao sam na COD sa CS-a pa mi sve ide nekako prebrzo:zdero2:) BTW2 Da li onaj voice chat cuje samo moja ekipa ili cuju i protivnici?(malo glupo pitanje ali Boze moj) GL HF |
Samo tvoji ;)
Ali te ne cuju ak si ti ziv a oni mrtvi i obrnuto. |
instalirao sam igru, i večeras se vidimo.. sam se ne sjećam naredbe za pokazivanje PFS-a? tnx
|
|
treba orginalni cd-key?
|
Citiraj:
|
U kolko se obicno okupite na serveru?
Orginalni server nista nece pomoci u vezi s cheterima...i bolje da ostane krekani. |
Nije bolje da ostane krekan i nece ostat krekan,zasad je tako dok se malo nesrede neke stvari.
Bude nas kako kad,jucer je popodne bilo pa sve do ujutro,danas bas nema ljudi. Sve zavisi al najcesce je od 21 pa nadalje. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06. |