PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pifce za naivce :D 2nd PCE meeting (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7085)

Sky 21.12.2003. 22:44

Ok, mislim da ću i ja doći... samo treba nać nekog tko ima auto... Marac, ak si našao nekog, daj ga pitaj jel prima još kojeg koji je usput:D

Bl@de 21.12.2003. 23:17

Ja sutra sigurno!

Isus 22.12.2003. 00:41

Takodzer!

Paske 22.12.2003. 08:49

Doljazim i vozim koga treba - PM slobodno - smijer Zaprešić - pva :beer:

tor 22.12.2003. 20:16

Jebem, jebem, jebem...............................
Sad mi Horza pošalje poruku, ovdje Rak, Costa, Paske, Marac... a ja na jebenom poslu guslam po kompu. Jebem, jebem, jebem........................................
Hoču PIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Hoču revolucijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:rambo: :rambo: :rambo:

tin. 22.12.2003. 20:34

Citiraj:

Originally posted by tor
Jebem, jebem, jebem...............................
Sad mi Horza pošalje poruku, ovdje Rak, Costa, Paske, Marac... a ja na jebenom poslu guslam po kompu. Jebem, jebem, jebem........................................
Hoču PIVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
Hoču revolucijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:rambo: :rambo: :rambo:

...ah !... nisi jedini...i ja se tu u branimirovoj jebem na šalteru s penzionerima...radim četiri posla,a možda i stignem...u uniformi.bar sam stigo popiti pelinkovac ak niš drugo prek u birtiji

Bl@de 22.12.2003. 23:45

ma koji ste vi brijaci! svi velite buzte dosli pa nakraju nitko!!!
mitzek tebi sam se najvise nadal da bus dosel a i tebi toru a nakraju nis od vas

tor 22.12.2003. 23:47

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
ma koji ste vi brijaci! svi velite buzte dosli pa nakraju nitko!!!
mitzek tebi sam se najvise nadal da bus dosel a i tebi toru a nakraju nis od vas

A je, kaj misliš da je meni bilo draže na poslu do 9? Kak je bilo? Puno pive i lovačkih?:D

Paske 23.12.2003. 00:03

Citiraj:

Originally posted by tor
A je, kaj misliš da je meni bilo draže na poslu do 9? Kak je bilo? Puno pive i lovačkih?:D
Kak je bilo ... pa dobro .. ono zeka, peka, jedino kaj Aragon nije mogel naći pivnicu nekih 30 min nakon kaj je Paske zaključil da nije pored HG spota :D

Oni koji su bili znaju o čemu prićam.

Kaj se Mitzeka tiće - on se sprežderaval ko divlja životinja s gazdom :D

horza 23.12.2003. 00:03

ljudovi ja sam sasvim zadovoljan okupljanjem. fakat ste zakon ekipa... sam da nam je bilo vidjet ostatak žderonja, jel'da rak? kam je isus skiflal tak brzo?
tor, mitzek, jeltz, amd, tin. & ostali nek vam bu žao kaj niste došli :-)
eo par velkih fotki... nećemo odavat tko je tko... za to ćete morat doć na iduće okupljanje.... sorry zbog servera, al to je najbolje kaj sam mogel u ovo doba noći.. link (kao klikni me & stuff)
pozdraf svima !

Bl@de 23.12.2003. 00:07

horza i ti si si zginul brzo! ali si bar tam bil. isusa nisam ni skuzil kad je otisel.!!! inace kaj se slikica tice mogle su biti i bolje:D

Paske 23.12.2003. 00:09

Citiraj:

Originally posted by Horza
ljudovi ja sam sasvim zadovoljan okupljanjem. fakat ste zakon ekipa... sam da nam je bilo vidjet ostatak žderonja, jel'da rak? kam je isus skiflal tak brzo?
tor, mitzek, jeltz, amd, tin. & ostali nek vam bu žao kaj niste došli :-)
eo par velkih fotki... nećemo odavat tko je tko... za to ćete morat doć na iduće okupljanje.... evo link do fotki (sorry zbog servera, al to je najbolje kaj sam mogel u ovo doba noći).. link (kao klikni me & stuff)
pozdraf svima !

BTW. Aragone sine Artanov, nasljedniče trona mulaca - onaj koji je moral brzo preti je PASKE :p

A taj Paske je pak oženjen, a ženici ni do danas niš kupil za Božić - pa je moglo biti da bu Paske dobil po pički ako se ne isprsi i mam krene u skupi dućan kupit Turske dronjke :D

Vi ste još deca pak tega ne shvaćate, ali kak piše u Bibliji: " Nema većeg gnijeva do gnijeva žene" - amen :D :beer:

horza 23.12.2003. 00:11

Citiraj:

Originally posted by Paske
Kak je bilo ... pa dobro .. ono zeka, peka, jedino kaj Aragon nije mogel naći pivnicu nekih 30 min nakon kaj je Paske zaključil da nije pored HG spota :D

Oni koji su bili znaju o čemu prićam.

Kaj se Mitzeka tiće - on se sprežderaval ko divlja životinja s gazdom :D

pardon.. unatoč tome kaj mi je frend (koji je trebal voziti) otkazal i unatoč tome kaj sam zgubil ćuku vremena na to kaj sam išel po kostu naposel... došel sam do sigeta (s costom) i fino nazval doktora. potrošil cijeli very important person pojas za spašavanje da bi od dotičnog gospodina čul hihotanje, ogromnu dozu smijeha i uputstva iz kojih sam razazno 200m i hgspot. i uspjeli smo naći pivnicu da bi vidjeli da se doktor pucal kofeinom umjesto etanolom.. možete si mislit kakvi su ostali bili :beer:

tin. 23.12.2003. 00:13

eo par velkih fotki... nećemo odavat tko je tko... za to ćete morat doć na iduće okupljanje.... sorry zbog servera, al to je najbolje kaj sam mogel u ovo doba noći.. link (kao klikni me & stuff)
pozdraf svima ! [/B][/QUOTE]

Fotke su mrak.s onim crvenim očima i kriglama pive ste ko vampiri.dobro je kaj su slike po pol megabajta...TO JE UROTA !!!Znali ste da delamo u jav(d)nim poduzečima pa ste namjerno za pred blagdan organizirali miting !!kad bu drugi ?? ZA USKRS!!! Kad bum se pak j...tu po pošti,a !?!

horza 23.12.2003. 00:16

Citiraj:

BTW. Aragone sine Artanov, nasljedniče trona mulaca - onaj koji je moral brzo preti je PASKE :p

A taj Paske je pak oženjen, a ženici ni do danas niš kupil za Božić - pa je moglo biti da bu Paske dobil po pički ako se ne isprsi i mam krene u skupi dućan kupit Turske dronjke :D

Vi ste još deca pak tega ne shvaćate, ali kak piše u Bibliji: " Nema većeg gnijeva do gnijeva žene" - amen :D :beer:

jesam kaj rekel? to je sasvim opravdano i svi smo svjesni da bumo jednog dana tako. meni recimo zbog ovog izostanka s prljavaca ne gine silvestrovo po izboru zmaja. ali sve 5-... vrijedilo je. ali kam je isus prešel ? pol vremena je u veceu delal vino i onda na kraju tak brzo prešel... btw... vidim da bl@de nije dugo nakon mene ostal... jel ko još tamo?

Bl@de 23.12.2003. 00:16

e cuj Horza nemoj odmah sve otale u isti kos to kaj je RAK odlucil mjesat kofein i pivicu to je njegva stvar. ja sam po starom obicaju lepo po tocenom i zestici. kaj se tice slikica Horza ipal si ocajno. ja samo cak ispla bolje!:rolleyes: :beer: :D

tin. 23.12.2003. 00:18

Citiraj:

jesam kaj rekel? to je sasvim opravdano i svi smo svjesni da bumo jednog dana tako. meni recimo zbog ovog izostanka s prljavaca ne gine silvestrovo po izboru zmaja. ali sve 5-... vrijedilo je. ali kam je isus prešel ? pol vremena je u veceu delal vino i onda na kraju tak brzo prešel... btw... vidim da bl@de nije dugo nakon mene ostal... jel ko još tamo?
Pa jel je neko od njih zel laptop ?

Bl@de 23.12.2003. 00:21

gospon "zderonja" rak se tam pojavil sa laptopom tak da nas bici u depru!:D :beer:

horza 23.12.2003. 00:21

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
e cuj Horza nemoj odmah sve otale u isti kos to kaj je RAK odlucil mjesat kofein i pivicu to je njegva stvar. ja sam po starom obicaju lepo po tocenom i zestici. kaj se tice slikica Horza ipal si ocajno. ja samo cak ispla bolje!:rolleyes: :beer: :D
nene... sve je ok. ali svaka čast američancu na onoj tekili... da je petak bi mi strusili još par takvih... a fotke? ma to je sve costin fotić kriv :-)
dosta sad četanja... odoh u krpe.. sutra u pol 6 na noge lagane i poslije posla u blagdanski shopping :o
mislim da budu samo parfemi u igri. nemam živaca za niš drugo :smoke:

Bl@de 23.12.2003. 00:22

Citiraj:

nene... sve je ok. ali svaka čast američancu na onoj tekili... da je petak bi mi strusili još par takvih... a fotke? ma to je sve costin fotić kriv :-)
dosta sad četanja... odoh u krpe.. sutra u pol 6 na noge lagane i poslije posla u blagdanski shopping :o

E da to ti je najbolje i najlakse!:D

kaj se tice da je petak to bi valjda bilo samo zagrijavanje!!:beer:

tin. 23.12.2003. 00:28

Citiraj:

eto...ko ti je kriv kaj se moraš zbuditi u 6. da delaš noćnu nebi trebal ni spati..ko je videl spati.ionak po danu hodam ko mračnjak naokolo...ja ti po danu idem u noćni život.
pouka priče;pređi delat u noćnu smjenu.

Isus 23.12.2003. 00:59

Citiraj:

Je to kaj ženi nisi niš kupil za božićje pak tvoj problem ja to tradicionalno obavljam 23 navečer ili 24 vjutro!

Ja sam se pokupil jer sam pak imal dogovor koji nisam mogel pomaknut, a cura me isto štela me videti nakon celog dana!

Nema većeg gnjeva od gnjeva žene to nam najbolše more naš mitzek pripovedat.

Inače tek sam posle čul da je medvedgrad imal proslavu 9 rođendana uz prigodne cijene pive od 12 kuna za litru!
:eek:

Costa 23.12.2003. 08:03

Vidim da se nesto kritizira moj fotic :fuming: E pa fak ju all, koliko vidim to je bio jedini fotic :D

Nego, kad cemo opet :D

Isus 23.12.2003. 08:43

Tako je tvoj fotic je kriv za sve!Kriv je kaj su slike na netu, kriv je za slike, kriv je jer je fotic

Elven 23.12.2003. 08:55

joj ljudi, mene sam zanima jel američanac živ. čovjek nije u formi, nije imo s kim pit u Americi. Ja sam doma došo u 12 i kusur.
Sve u svemu, bilo je dobro, samo šteta kaj me cijeli dan nije bilo doma (samo od 4-5), neće mi bit ni danas, pa kad ću bit doma ću morat nekaj gejmat. Samo se pitam kad ću učit :D

Paske 23.12.2003. 08:56

Citiraj:

Originally posted by Costa
Vidim da se nesto kritizira moj fotic :fuming: E pa fak ju all, koliko vidim to je bio jedini fotic :D

Nego, kad cemo opet :D

Kaj je bilo i fotića :D :beer:

marac 23.12.2003. 10:40

Evo ljudi ja sam tek sada dosel doma /fala američancu na prenoćištu/.

Bilo je good, cyberu nek bude žao kaj ni došel jer sam mu komotno mogo vratit dug, doduse ne svojom lovom ali koga briga :D

p.s: u stolnom nogometu mi nema premca moga cjenjegog kolege :D

p.p.s: tekila je very good

Sve u svemu :beer: se najmanje pila :D

Bl@de 23.12.2003. 10:56

Citiraj:

LOL:D !!!

Elven 23.12.2003. 11:00

Citiraj:

Originally posted by marac
Evo ljudi ja sam tek sada dosel doma /fala američancu na prenoćištu/.

Ma Američanac je very good man. BTW jeste pojeli pizzu?

Isus 23.12.2003. 11:47

Citiraj:

Pa nisi tolko popil. Al kad se setim kad si se zadnji put napil....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:11.