![]() |
E sad se i ja dvoumim dali se patit još mjesec dana na Optimi ili se prodat opet Gamadi :fiju::stoopid:
Mislim da će me čekati za jesen :D |
tehnicka podrska nije gablala kolko je danas islo zahtjeva za flat il povećanje brzine,paaaaa........
:fiju: |
ja sam promijenio paket na Flat :D
mozemo ponistiti promjenu do kraja dana, tako ako netko se zeli predomisliti ... :fiju: |
Flat Rate, here we come. ;)
|
Ja ne da znam ja sam siguran da je Athin izvor pouzdan :D
|
Citiraj:
|
ja na flatu već jesam,ali nadam se pojeftinjenju,ovo mi je malo skupo
|
Citiraj:
|
a dobro, kaj bu s optimom bilo, precizinije, trafficom? flatmin mi ukidaju, pa sam si mislio uzet flatmax za 80+150kn, al mi je to ipak preskupo..... jel bu se kaj smanjivalo tih 150kn od 1.6. i kod njih? ima možda ko kakve informacije, pa da prebacim paket na vrijeme.....?
|
ne znam, ali sad mi je vec kasno, bit cu iduci mjesec na t-com flatu pa kako puklo puklo ... 1 mjesec i ako bude 278kn cu nekako prezivjeti ... barem necu imati problema sa torrentima i slicno ...
|
Uzeo i ja Flat pa ko ga hebe :D
|
Hm... Očito da je T-Comu ovo bio (polu)pun pogodak! Pogleč kolko se samo ekipe prebacuje, a brijem da ću i ja! :D Nema nam do T-Coma, bilo kud T-Com svuda :D
|
Citiraj:
ja sam na maxadsl 5 gb paketu i ne pada mi na pamet uzimat flat, još uvijek je to preskupo, prelazim uskoro na metronet ili optimu ako snizi cijene kako je najavila |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
optima ce sad na traffic fino imat 15GB paket tako da bi se stanje trebalo popraviti da torrenti i surf idu bez bada zajedno i da nema vise spore veze onog ovog sa je vec bilo,,,,,, i jos je to 10GB vise od T-crime za iste novce,,,,
ovo snizenje cjena je najc ali treba to jos nize :D |
amis ce dizati brzine - kako kaze moje remote uho ;)
neke cijene ostaju, a neke idu dolje - to cemo jos vidjeti, kad instaliram remote oko ;D |
Valjda ce i Metronet odgovorit na ova snizenja :D
|
sad zvao sluzbu za korisnike i kaze mi covjek da je informacija sluzbena da su je jucer dobili...mislim da se shaltam danas:)
valjda me nije shebao.. |
Ja se prebacio jučer navečer i sad čekam...
U svakom slučaju imam FLAT :D Makar i onaj skup,, |
A sta je sa Iskonom, ipak su oni "ista" tvrtka, mozemo li i kod njih ocekivati snizenje..:stoopid:
|
eto, zvao opet SZK( nevjerni toma) i pravim se lud, koliko ce me kostati falt ako se danas prebacim...i tip kaze po staroj cijeni i zastane...kao, samo trenutak...i onda se vrati i kaze on da je akcija i da ce mi biti po novij cijeni...mislim da cu jos koji put dnas nazvati
|
Dopizdila mi Optima i štekanje navečer, dao zahtjev za T-flat 29. (rekoh, preživjet ću 1 mjesec i 280kn) a kad ono dan poslije lijepa vijest. Atha, stvarno si me obradovao...
|
Jedna mi stvar samo nije jasna, kako to da T-com koji je kralj reklamiranja svu tu pompu nije izreklamirao kad je vec kraj mjeseca, a navodno se moze od 01. lipnja...Inace, ja se osobno na cijene drugih puno ne obazirem, iako one same prisiljavaju t-com da ih snizi, ali svabe su po pitanju stabilnosti veze apsolutno zakon u HR, a meni nista ne znaci da je flat i 100 kuna ako veza steka i uvik se pojavljuju neki problemi....
|
rekli su da ce rekama krenuti od 1.6.
|
Daklem ljepa vijest za nas smrtnike kojima su ostali nedustupni...
Nemojte zaboraviti niti triplepay od T-scuma na jesen; MaxTv + Voip fone + maxadsl, strasno me zanima kolko bu to doslo... |
pitao sam ja isto SZK i rekli su da je pojeftinio flat... ali jos uvijek mi je to puno.... 220kn... jos cu sad u 6. mjesecu ostati na 15 GB od optime...
|
Flatrate, hirajkam! Samo da nas ne za.ebu pa da snizenje vrijedi od idućeg mjeseca, s obzirom da reklame tek onda počinju.
|
:p Ovo je bio nevjerni tome, nastavak 2.
Mozda iduci puta povjerujete i iz prve. ;) |
Zašto se vi prebacujete danas na FLAT? Zašto baš ne želite ući u 6. mjesec pa se onda prebaciti?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:41. |