![]() |
Dobro, dobro sorry.
Meni intelašu su latencije manje bitne :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajde vi dečki malo i testove.
Volio bih vidjeti kako se ponaša s Memtest86 ! Jer ja pri nižim latencijama dobivam neke greškice.. Od 4 pa do 11733 komada, fiiiju :) No na 6-3-3-2.0 nema ni jedne .. |
Citiraj:
Istinabog da je petsto krznatih više...ali... |
Citiraj:
|
Pozdrav svima!
Dugo me nije bilo (guzva, guzva) pa da malo odgovorim. Vec par mjeseci imam doticnu memoriju (prije kojekakvih testova) i max koji sam dobio je 490. Tu su reze u Aidi bile cca 3400 i 1300, nemogu sad pronaci ni papir ni screenshotove... To je bilo testiranje. Od tada ga drzim na 450 - 2.5,3,3,8. Aida daje 3260 i 1230. Dakle, ja super zadovoljan super ramom... :D |
Citiraj:
Flashnuo gore PRO BIOS i veselo se vrti na 380/340:) I ima tvornički lijepe bakrene hladnjake po mem.chipovima. a ako nekog veseli i hladnjak na procu grafe svijetli plavo:) Ono kaj me je je najviše veselilo je to da je grafa bila tvornički zapakirana i neotvarana, a sama grafa je bila tako umotana i zaštićena da bi valjda preživjela pad sa sedmog kata. Full Retail, svo kablovinje, Vietkong igra itd... |
Citiraj:
|
a za šta mu je onaj crni konektor?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo... |
Puno se vidi!LOL! Ajd nađi neki normalnu sliku.
|
Citiraj:
|
Ok sad se vidi još manje!
|
Meni sve radi ok istina voltaža je na 2.7
Ali memorija radi na 462 2.5 - 3 - 3 - 6 Aida rezultati: 5409 MB/s 1365 MB/s |
Citiraj:
mozda 3409 to vec stima i write 1365 |
Da Srky samo ak nisi primjetio covjek ima intela pa zato i toliko.
|
1 privitaka
Nemam što puno govorit. Evo Shoot!!
|
ajde opali sandru pa raci koliko ti je memory benhmark:rambo:
|
Masni, daj mi molim te reci koji ti je Batch number procesora???
ima 5 znakova SL6?? Nemoj vadit cooler da to pročitaš, nego pročitaj sa kutije ako je još nisi bacio Mislim da imaš SL6WF, ali ako imaš SL6Z3 onda mi reci di si kupio |
1 privitaka
Evo i rezultati iz Sandre :
Sa 462 Mhz (2.5 - 3 - 3 - 6) Oprala je ona sve na ovoj slici kad je radila na 480 (3 - 4 - 4 - 8) Ali nemam taj shoot, ali napravit ču ga! |
Ajd ti prika skini neku noviju AIDU pa da porazgovaramo. Imaš AIDU staru ko bibliju, nema AMD FX i ostalih trica. SKini noviju pa onda pošalji, baš me zanima kako stojiš u odnosu na FX...
|
tor... de mi reci na koliko tebi dela na toj tvojoj abitici an7?
|
Daj mi link od nove aide !!!
|
http://www.aida32.hu/aida-download.php
Neo, isti k.... kao i na NF7, jedino je razlika u gornjoj granici voltaža (ide više). I nisam se stigao baš poigrati snjom, bio bolestan ko konj, kompa nisam ni vidio. |
ej tor !
Koliko ti dobiješ bodova s Asusicom 9600XT dafault taktovi , i oc ako si ju clockao?! U 3Dmarku 2001se i 2003 i ako imaš UT 2003 U onom original UT 2k3 Benchmark-u |
Citiraj:
|
1 privitaka
Eto tu su novi rezultati ali mem radi na 480mhz na 3 - 4 - 4 - 8
Eto slike iz aide |
1 privitaka
Eto tu su novi rezultati ali mem radi na 480mhz na 3 - 4 - 4 - 8
Eto slike iz Sandre |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:53. |