![]() |
sjedni na 5icu na autobusnom kolodvoru prema smjeru vukovarske, siđeš nakon jedno 4-5 stanica, tj. kad vidiš s desne strane ogromnu raiffaisen banku i onda tam pitaš apsolutno bilo koga - di je fer :)
|
sa 5. izađeš na Sveučilišnoj aleji
|
Citiraj:
Sjedneš na tramvaj broj 5 u smjeru juga (stajalište odmah do kolodvora), stat će ti doslovce pred Fax nakon 6 stanica |
Sjedneš na tramvaj broj 5 u smjeru juga (stajalište odmah do kolodvora), stat će ti doslovce pred Fax nakon 6 stanica
oprosti ak sam dosadna ali prvi put sad idem u zg...pa me zanima dal nakon 6 izlazim ili dal na sestoj izlazim??? hvala puno |
http://www.zet.hr/media/14292/dnevna...ternet%201.jpg
Izlaziš na sveučilišnoj aleji. Prouči kartu. 1. Vukovarska 2. Strojarska 3. Kruge 4. Lisinski 5. Miramarska 6. Sveučilišna aleja Vidjet ćeš uostalom Lisinski s desne strane i nakon te stanice, silaziš na drugoj. |
Stanica ti je Sveučilišna Aleja. I ako fulaš stanicu, siđeš ranije, imaš 3min pješke do FER-a. Gledaj s lijeve strane ogromnu staklenu zgradu (Mamić Towers D:) od Erste banke. Na toj stanici izlaziš van, pređeš cestu (sjeverni trak) i vidiš parking veliki - tu je glavni ulaz na FER.
Ako siđeš stanicu ranije, s desne će ti biti mala metereološka stanica koja će ti reći kolika je vani temperatura i koliko CO2 ili SO2 ima u zraku :). Pješke po toj strani 3minute i opet si kod FER-a. Kak buš skužila da si produžila za 1 stanicu ? Tramvaj će ti skrenuti lijevo u Savsku. To nije dobro. Vrati se natrag. Eto, sad znaš kaj bu bilo ako siđeš stanicu ranije, točnu stanicu ili stanicu kasnije :D |
ljudi puno vam hvala...puno ste mi pomogli...hvala
|
Kako bi došao najlakše od Savske kod Vjesnika do Autronica? Vjerojatno neki autobus?
Može i recimo od FER-a, glavnog kolodvora ili trga ako to išta olakšava. |
od FER-a sa ili savske i vukovarske bilo kojim tramvajem do držićeve, te od držićeve bilo kojim tramvajem prema jugu!
|
Iz savske 5 icom do križanja vukovarske i držićeve i onda stanicu dvije na jug sa 6, 7 ili 8, a od glavnog kolodvora možeš bez presjedanja 6 icom do slavonske...
|
najbolji put od zagreba do dubrovnika , da je neki odnos utroseno vrijeme/trosen novac?uzeti i obzir povratak nazad, idealnmo bi bilo do krka ili rijeke.a moze i zg ako nista?
dvije osobe, male and female , kokejžn . sezona . imam auto ali nebi bas izdrzao u jednom komadu do tam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pitanje za Zagrepčane
Koji od otoka na Jarunu je Otok veslača? Moram se pojaviti sutra tamo, pa da ne lutam bezveze :)
Bio bih zahvalan da ga označite na priloženoj slici :) http://imageshack.us/photo/my-images/861/jarun.jpg/ |
|
upiši na http://maps.mireo.hr/gelin2/ pod ulicu Jarun,Zagreb (baš tako)
i uživaj :) prestigne me nino :) |
haha hvala ;)
da, trebao sam samo malo skrolat na google images :D |
Zagreb, javni prijevoz, najbrži dolazak
Zanima me kako javnim prijevozom najbrže doći od Rudeške Ceste 87 do Fra Andrije kačića Miošića 26. Naravno i u suprotnom smjeru.
Evo link na google maps: KLIK :chears: |
Cammeo - cca 35-40kn
Tramvaj - spustis se par minuta nize do Horvacanske pa na 17 i izadjes na Savskoj otprilike u ravnini gdje zelis doci pa par minuta pjeske |
Citiraj:
Nađem super stan i sve 5, a sad na kraju toliko problema s prijevozom...budem sat vremena putovao na faks :D. |
Imaš 3 opcije!
- Pješke do Horvacanske, pa na 17 (ili peticom pa u savskoj sjedneš na nekaj drugo) i izađeš van na Vodnikovoj pa pješke do faksa (RGN pretpostavljam). - Na Zagrebačkoj/Ljubljanskoj čekaš bus kaj ide do remize (Ljubljanice) i onda se sjedneš na 9 ili 12 te izađeš kod Vodnikove i onda pješke do faksa. - Na Zagrebačkoj/Ljubljanskoj čekaš bus kaj ide po toj cesti prema Savišću i izađeš na Savskoj. Onda tamo sjedneš na neki tramvaj kaj ide do Vodnikove (14, 17, 4) i onda pješke do faksa. - Kaj da ti velim. Taman si na lokaciji gdje trebaš malo okolo ići jer nemaš nikaj dovoljno "direktno" kaj ti vozi! EDIT: Ne znam taj dio dobro. Možda imaš negdje bus kaj ti ide do Črnomerca. Črnek i onda dvojkom do faksa bi ti isto bilo OK ako ima neka bus linija kaj sječe tako. Ali to mi se čini malo vjerojatno! |
Kod Getro-a imaš stanicu i voze ti busevi 113, 114, 115 i 116 do Ljubljanice.
Dalje možeš 12-icom ili 9-kom i siđeš na Vodnikovoj, a onda pjehe. A možeš pogledat i na Trambus što predlaže. EDIT: Evo već je Mad_Duke sve objasnio :-) |
Citiraj:
Inače, na građevinskom fakultetu sam. Citiraj:
Hvala obojici, to bi bilo to. :chears: |
Mozes busom do Remize, pa na 12-icu ili 11-icu, nisam ni sam vise siguran jer se ne vozim tramvajima godinama, ali bus imas sigurno do Remize, a za dalje si vidi plan tramvaja na ZET webu :)
|
Citiraj:
Vidi ovo: :p Citiraj:
Citiraj:
|
Našao sam ovu odličnu sliku: KLIK - dolje ispod slike klik na download (5.2 mb)
|
|
Oj ljudi, nisam iz Zagreba pa baš neznam, ali zato i pitam ovjde :D
Uglavnom, ima koji direkt tramvaj od glavnog kolodvora do doma na Savi (Radić) I gdje bi se mogao kupiti pokaz mjesečni za tramvaj... |
Četvorkom ideš. Pokaz možeš mabaviti na više mjesta. Imaš ZET-ovu stranicu. Ne biti lijen ko pas!
|
Citiraj:
Uglavnom neznam se baš puno snalazit zato i pitam Hvala još jednom na informaciji :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |