![]() |
takva je i optima bila u startu
ultra ljubazna..pa smo svi vidili u sto sve sve to pretvorilo ;) |
ma što veća firma, to veće sranje :D
|
omgz, evo danas sam im poslao mail u 22:12:
"Poštovani, Da li naplaćujete 10GB paket prometa ukoliko se ne spaja na Internet tokom cijelog mjeseca? Hvala na odgovoru" i odgovoriše mi u 22:16: "Poštovani, Ukoliko se ne spojite na Internet tokom cijelog mjeseca ne naplaćuje Vam se promet. Ovo pravilo vrijedi za sve VOLJAdsl pakete u našoj ponudi. Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte, Srdacan pozdrav" nisam bio siguran za njih, ne pise im nigdje u ugovoru ili na web stranici... brijem se prebacit sljedeci mjesec na Optimu pa sam zato isao pitat... |
Ja cekam da mi istekne ugovor pa odo traziti neke nove , moram viditi od vas kako ko radi i gdje falšaju pa odluciti jos samo 6 mj i da ja sam bas racuno s svojom vezom da skidam 24/7x30 na max SAMO 1,4 TB
|
Planiram i ja mozda prijeci pa me zanima kakvi su pingovi u igricama u odnosu na Tcom?
|
Koristim Voljatelov SmartFlat 768, prije sam koristio 512 i sve je u najboljem redu.
Na netu se može komotno igrat, iako mi se čini da su nešto sitno veći pingovi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uf newbie nije li ti to malo sporo? mene je strah da cu popizditi jer idem na 50% manju brzinu :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
brzina je drito i tocno pola brzine koju sada ima. |
Ufff, lapsus... Mislio sam 64kb/s...
|
Citiraj:
|
To ti nagadjas ili si isprobao?!
|
Citiraj:
|
Super, ajde napravi jedan speedtest :)
|
Evo od sljdeceg mjeseca i ja na Voljatelu i nadam se da necu samo zazalit na ovoj promjeni odnosno nadam se da ce mi samo ADSL biti stabila jer vise i netrazim
|
Moram ih pohvaliti sad na kraju mjeseca. Veza je stabilna i ono što nude se i dobije. Downloada sam napravio ~ 40GB a uploada ~ 25 GB. Da sam stalno skidao moglo je biti i dosta više.
|
Bemti, 2 grad u državi, a nedostupno mi sve osim t-coma i njegovih derivata iskona.
Ima li najava o širenju Voljatela na jug?? |
danas ću se po prvi put spojiti na voljatel :)
budem vidiko kako će ići :) |
evo upravo se spojio na voljatel..
|
Evo impresije nakon mjesec dana voljatela - veza odlicna, brzina konstantna kolko sam i uzeo, smetalo me sto je jedan dan me zahebavalo i pucala mi je veza unutar nekih sat vremena, ali je na tcomu pucala puno cesce pa oprastam to.
Vrijeme na internetu: 730h 14m - sto ce reci 13h 46min manje od teoretskog maksimuma, tada sam bio jos spojen na tcom, dok mi nisu ovo aktivirali Promet: 113.23 GB |
rendula ja ne znam na kojoj si ti brzini ali ja sam na 512/168 i čisto je zadovoljavajuće...donwload ide bez problema...surfa se..sve 5 :)
|
Prebacio sam se na 512/160 ovaj mjesec. Lakše je, iako mi 256 nije bila velika tlaka :)
|
Daj hamm napravi taj speedtest kad vec ovaj nece...
|
ufffff sutra ujutro cu puknuti speed test..neda mi se sada gasiti sve programe kaj skidaju s neta :D
jako fino voljatel ide :) |
moj speed test je 440 120 i pise da mogu skidati po 55k i uplodati po 11k
ja sam zadovoljan za sada sa voljatelom u prvome danu je planulo nekih 5 gigi :D |
4,41gb u prvih 15h korištenja veze :D omrg ne znam što im je to trebalo da meni dopuste da se zakaćim na njih :D
|
evo konekcija je gore 22h :) bez pucanja..bez problema..oko 6gb sam skinuo :)
za sada sve 5 sa voljatelom :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34. |