![]() |
sam da nebi bilo "ajmo svi na Flat" pa nakon par tjedana da onda skida 10% od prave brzine :fiju:
|
cuo sam da kod te usluge za kucne korisnike ne daju uopce public IP nego dobijes njihov lokalni IP (iza njihovog NAT-a - otud i one sheme oko naplate port forwarding-a). Jel uzeo netko da podijeli iskustva?
|
demit opet nisam dostupan, bog te pitaj kad bum uopce dostupan konkurenciji t-scumu...
do tad se mogu nadat da cu uc u test korisnika t-scumovog triple playa, te da ce im to biti povoljnije ili isto ko u konkurencije... |
Citiraj:
ako ne blokaju portove nikakve, onda vjerojatno ima i public ip, bar se nadam :fiju: |
ajde neko zvat i pitat :)
|
Kod mene tek na ljeto dolaze:(
|
Citiraj:
|
da, meni u centru opet nedostupno, kod tete isto, pa cak i kod prijatelja na tresnjevci. Ali zato u centru osijeka dostupno, tamo je i iskon dostupan, pa cak i optima. Toliko o tome da je samo zagreb. I vec se godinu dana nadam, ali sta ocekivati kada mi ni dcm nije dostupan
|
Citiraj:
Ionako poslje 2008 trebala bi početi prava najezda ISP-ova. Neće dugo proći dok ne dođu do Umaga :) |
Ja se prijavio al još uvijek čekam da mi se jave, BTW meni su svi dostupni,čak i optika leži pod ulicom:D
|
zanimljivo, ovo je prva ponuda koja mi nije dostupna :)
dosad mi je sve bilo dostupno. ali nije mi frka, ja sam na amisu i zadovoljan sam. jedino ću se izgrist ako u slijedećih godinu dana dođe znatno bolja ponuda od amisove jer sam kod njih godinu i pol po ugovoru. ovaj metrnonet na papiru izgleda super, ali vidjet ćemo kako im ide praksa, tu su mnogi pali :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajde nadam se da ce tako i biti
|
A poslao sam im mail sa pitanjem oko tog public IP-a. Nisam trenutno u HR pa nemogu nazvat. Nadam se da za kucne korisnike neka nikakvih smicalica :(
|
pitanje, ako pređem na njih, to znači da moram otkazati pretplatu telefonsku i adsl brzinu kod tcomA ?? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Znači nikakvog posla sa tcom nemoram imati prilikom prikapčaja na metronet..morao sam pitati tak da nebi došli dupli računi....sjajno :chears:
|
Hmm,onda je to super.Ali moram cekati jos mjesec dana.
|
Baš gledam curi za Jarun i pazi ovo:
Čestitamo! Metronet mreža dostupna je na traženom telefonskom broju. Postanite korisnik odmah i koristite MetroBroadband uslugu za samo 1 kn*mjesečno! Metro2Fast 99 kn (ovih 99kn je prekrizeno!) 1 kuna mjesečno do kraja godine* Internet 2Mbps ADSL2+ Najpovoljnije telefoniranje Kućni bežični Internet (WLAN) Zakon! |
Citiraj:
|
Fora, sad odjednom svi su mi dostupni Optima, Amis, Metronet zasad sam na t-com no iskreno zanima me jel ima tko kakva iskustva sa njima mislim dal je netko uzeo to čudo ???
|
Ma i ta sranja s tom dostupnosti su za ****c...***ote, ja sam valjda dostupan svima, i t-comu (tak piše na njihovim stranicama) i amisu i iskonu i metronetu i ko zna čemu još...A kad sam potpiso ugovor s t-comom, nakon 5 mjeseci su mi rekli da nisam dostupan, tak da se ne morate previše oslanjat na te provjere dostupnosti preko tih njihovih web stranica!
|
Meni u Sibeniku dostupno :stoopid:
al sto mi vrijedi kad imam ugovor sa t-comom do kraja godine :( |
ja sam sve dogovorio za Jarun,dolaze u roku od mjesec dana,ali kao da ce mi doc puno ranije...poštom šalju ugovor,potpis i vracaš na istu adresu...ili kod nekih njihovih partnera (poslovnice) ...
Imate Flat do kraja ove godine za 100kn,onda dode 200kn...ali lako se ukine flat nakon 2007.g. |
ma ja sa prijavio pa još nitko ne zove od njih:stoopid:
|
Eh kad će oni do OS... :(
|
Evo i ja sam zvao.Ali nažalost nije mi dostupno,kao ni drugi operateri.živim u Kaštel Gomilici
|
U Splitu na ST3 je dostupno...moran se jos odlucit ocu 12 ili 24 miseca ugovor jer bi u 2008 moga stic Vodatel....:) slatke brige :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |