![]() |
Nisam siguran, ali na HP 6820s treba prvo staviti Intel Matrix Storage Manager.
Vidi da nije i kod tebe problem. Ja sam se zaje.... sa 6820s od frenda i nisam uspio. Izbacivao mi je neku grešku kod instaliranja Intel Matrix Storagea. Nemoj se s time uopće opterećivati. Lap ti radi, a da ćeš vidjeti neko ubrzanje baš i nečeš. ;) |
eh ni meni nece instalirati matrix storage manager.
instalirao sam sve drivere, no međutim jos 2 unknown devicea imam: 1. Unknown on PCI bus 2. Unknown on Intel(R) ICH8M LPC Interface Controller -2 instalirao sam sve fingerprint, čitače kartica i sta sve ne. |
Da li bi probleme vezane uz sata rijesio instaliranjem ovih windowsa:
Original Windows XP Professional SP2 Corporate CD Integrated with all security updates and hotfixes up to 17th December 2007 |
Sinko, piratluk nije dozvoljen na ovom forumu. I ne, ne bi rješio probleme jer problemi nisu u vindovsima nego u driverima!
Odi na HP stranicu, pogledaj koji sve driveri postoje za taj lap (za hardveraj!) i zapiši to. Onda odi u Device Manager lapa i vidi šta ti nedostaje sa spiska. |
Samo da upitam... kojim redom da instaliram drivere za nx7300? Već san to radija, ali eto, zaboravih:hitthewal:. Znam da idu prvo driveri za matičnu, pa grafičku ... Ali drivere za matičnu ne mogu pronać na službenoj stranici, a pošto san vjerovatno prvi put instalira bez toga i sve je radilo besprijekorno pretpostavljam da mi ni ne tribaju? Još jedna nepoznanica su mi driveri na kompu imenom 'Intel chipset video driver' a u PURPOSE im piše : 'Routine' ( dal da to instaliram?) ...
|
Za to ti služi Intel 945G Video Driver.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:49. |