![]() |
Citiraj:
|
5 programa?
gdje su ti? i kojeg sadržaja.. jer koliko ja znam, postoji jedan kanal i to sa fotografijama... ;) |
Trenutno je samo slika i svira mjuza, ali pretpostavka je da će uskoro početi sa laganim emitiranjem.
Htjeo sam reći da kada gledam neki od 4 programa na WS-u imam crne trake sastrane, a kada pustim 5 HDTV program slika je preko cjelog ekrana. http://img256.imageshack.us/img256/4...led1ap2.th.jpg http://img253.imageshack.us/img253/3...led2mh7.th.jpg |
Citiraj:
|
ArcSoft Total Media, dolazi s TakeMS DVB-T karticom. Imaš test na PCE
|
Citiraj:
BTW: nadam se da OP ne zamjera za malo hijaacka threada... :) |
Da:D
Ma mislim da bi svi trebali moći primati ukoliko imaju DVB-T karticu, jer piše na hrt-u da je potreno samo imati DVB-T prijemnik. |
Citiraj:
Ja sam stekao dojam da treba "DVB-T reciever s HDTV podrskom", stogod to znacilo. Znam da set-top-boxovi to nisu, kao npr. Kathrein, Topfield i sl. Ako ih netko ima, a hvata HRT HD, nek nam otkrije tajnu. :) |
Na HRT-u piše da za prijem trebaju set-top- box-ovi i baš je među inima naveden jedan Topfield
|
www.widescreengamingforum.com - tu možete naći masu toga o WS monitorima i igranjem na dotičnima (fixeve i sl).
Također sam mišljenja da je WS bolji za gotovo svaku igru (tu je negdje sa 4:3 za strategije). |
Sto se tice kupnje monitora ja bi te naravno kako su vec svi rekli savjetovao da odes na WS i to definitivno iznad 19''...Ako si skroman nije ti mali ali kad tad ces pozalit...
Jos na nesto trebas obratiti pozornost a to su one akcije u metrou!!Po meni su to najbolje prilike za ubost nesto dobro a jeftino... Dok su se svi premišljali j asam si uzeo 22'' FS iz signa i vjeruj mi da ni lipe nisam pozalio a dost je proslo od kupnje... Naravno jos sam sretniji kada pomislim dasam ga platio 2000kn:lol2: A neznam koliko je u ovim židovskim šopovima sad 205bw... Imaš vremena do 6 mjeseca mozda zaluta u metro i neki 24'' wide:D Puno ti je ugodnije radit na njemu mada trebas postelavat mis jer se uhvatis da ti treba 10 sec sa jednog kraja monitora na drugi i da nerijetko vrtis glavu lijevo desno (kad trebas nes na startu pa onda gledas sat:D) za igrice znas kakva je situacija nije bas dobra ali samo zbog toga sto ti treba jako jako jaka grafa sto ja nazalost nemam ali igre koje si instaliras i sa smanjenom rezom opako igrivo zgledaju! Sretno u odabiru:chears: |
Zašto svi monitori u Metro-u imaju tako ružnu sliku? Neki dan sam ih gledao i nemreš uopće čitati sa njih!? Ne kužim kak oni njih spajaju kad tak ružno izgledaju!? Trebali bi ih spojit tako da si čovjek vidi kvalitetu slike a ne ovak, pa odbiju te od sebe:)
Ja sam već donio odluku... Samsung 206BW > 20" WS... Samo ćekam da godinu prođem:D |
Mislim da imaju neke splittere. Po meni je najbolje pogledat monitor u postenoj trgovini i onda ici u metro jer je tamo jeftinije :D
|
uglavnom u svim trgovinama monitori su spojeni preko splittera, to naravno degradira kvalitetu slike... ako si zainteresiran, zamoliš da ti posebno spoji na komp pa pogledaš...
|
Citiraj:
iz razloga što oni na sve izložene monitere puste određenu rezoluciju, primjer. 1024x768, a to ne da izgleda loše na monitoru koji ima nativnu rezu 1680x1050... |
Nije samo rezolucija svugdje ista vec se i na 40% monitora slika gubi...Boje su poremečene i slično...Ja kad sam gledao tam monitor nisam mogao nista vidjeti osim vanjskog izgleda slika je prikazivala gotovo sve zeleno svijeća je davala zeleni sjaj i slicno...Možda je negdje drugdje bolje to spojeno ali u metrou definitivno nije:D
|
Da, 100% je preko splitera jer oni baš i nemaju za svaki monitor komp koji će davati zadovoljavajući signal! Recimo u Ve-Milu se sve lijepo vidi...
|
Ma nije ni u Ve-milu slika bas nesto da nebi bilo da je sam Metro preloš...
Slika je loša i niš nemreš ozbiljno vidjet ni u ve milu... Meni je daleko najbolja u linksu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |