![]() |
ni ja takodjer.
a pitao medju prvima:\ |
kod mene ista situacija :(
|
koliko mene pamcenje sluzi nitko nije dobio invitatio, tako nsiam niti ja, cekma nadam se i molim boga da mi netko posalje
|
Broj pozivnica koje mogu poslati mi je na nuli a izgleda da je tako sa svim novim korisnicima:
https://www.joost.com/forums/p/2007/...invite-people/ Ako netko zna zašto i/ili šta bi trebalo napraviti neka javi ali zasad ništa od toga... Za utjehu trenutni broj programa je mali i (meni osobno) nezanimljiv. Iako su najavljivali MTV (i još neke atraktivne kanale) ništa se nije promijenilo i nakon početnog upoznavanja sa programom praktički nemate šta gledati tako da niste ništa propustili ;) |
ma moja kablovska je zakon za taj joost, za sada što nude za gledati to je meni shit, mi beta testeri služimo samo da damo povratnu informaciju kako software radi, a nakon toga budu naplaćivali a i programi budu bolji
|
Et, ja dobio 3 pozivnice za Joost, pa prva tri koja mi se jave na IM dobiju :)
|
također dobio 3 komada pa sam mislio poslat tor-u, stripy-u i mikimikic-u (prvi pitali) ako nisu vec dobili da ne šaljem bezveze ;)
|
ja nisam dobio, ap ako mozes posalji mail je jarisa@gmail.com
|
takodjer bi molio ako netko ima da posalje jednu na...
adrian_ri MONKEY net.hr |
nisam dobio
stripysays majmun yahoo com tnx |
takodjer bi molio ako netko ima da posalje jednu na...
bcubic MONKEY gmail.com |
Šalji man što čekaš :D
|
|
Ja sam primio mail da sam dobio 3 pozivnice, al sam negdje izgubio username i password... ako mi budu odgovorili na mail i poslali username i password, pozivnice dobivaju domy_os, lihto i netko tko se javi s foruma ovdje... nista ne obecajem, ali ako stignu lozinke, saljem...
|
Ako ima još tko molio bih na jadrijasurfATgmail.com
|
Poslano :beer:
tor stripy mikimikic |
jos jednom hvala
|
tnx
|
NABAVIO
|
Citiraj:
|
dobro sad ak netko od novih ima pozivnice, bilo bi zgodno da pozove i nas ostale... pogotovo nas ostale bez televizora koji uživamo u myth tv-u i želimo uživati u joost-u, ali ne možemo jer nismo pozvani. tako da zbog nedostatka mehičkih sapunica i retardiranih reklama, jednog dana kada nam forum postavi pitanje "ar ju šur ju viš tu purđ ol juzers?", ne bi smo sasvim slučajno odgovorili JES, ajmšur - purđ da bičz :)
|
jamo ovako, svi koji su dobili pozivnice neka editiraju svoj post sa mailom i napisu dobio sam ili nesto slicno, ja kada dobijem pozivnice saljem prvjoj trojci koja je na redu, pa da se nebi desilo da posaljem pozivnicu nekome tko je vec ima
|
Ja sav vesel dobio pozivnicu od frenda konačno, skinem ga instaliram a kad ono
http://img81.imageshack.us/img81/1013/zahebzm0.th.jpg -.- Reinstaliro... ništa.... mi se kolje program s nečim? onak kao da će ga pokrenut i sve i onda mi sam to ibaci... :( EDIT: sve sam isprobo... i dalje ne ide... :( HEeeeeeELP |
Još jedna pozivnica mi je ostala pa bih molio zainteresirane da mi se jave na IM. Prvi koji se javi s imenom i prezimenom i e-mail adresom dobije pozivnicu :)
EDIT: Et, pozivnica otišla. Ako bude još, javim :) |
Citiraj:
ovak ne znam u cemu je problem |
Ne... Nema ničeg :sweating:
Fkt njesra, to mi se ponekad znalo dogadajati s NFSU2... Sam tak... Bez infoa bez ičega... Mislim da je format jedino rješenje, a tako sam se bio nabrijavao :( |
probaj sa deinstalacijom i ponovom instalacijom samo najpotrebnijih codeca i playera.
|
0 bodova... Imo sam K-Lite Codec Pack i GOM Player, sve maknuo, pročistio, stavio natrag... Ne trza... Damn it... :(
|
Ja dobi no imam 0 pozivnica...:hitthewal:
|
Kaj ima kakav freakin način da otkrijem kaj ne valja, jel mi se fkt neeeeda sad formatirati hard disk... :Machineg:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |