PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Info 2003 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6436)

marac 09.11.2003. 02:42

Re: Ja petak navečer i ustajanje

Citiraj:

Originally posted by Isus
E ljudofi sorry kaj nisam došel na Info, al sam se u Petak napil ko životinja i došel sma doma oko pol 6 tak da nisma bio u stanju s edignut vu Subotu vu 10vuri, čul sam ja vekericu al sma se sam okrenul na drugu stanu i digel se na koncu oko pol 3!:beer: :beer:
Odlično, još da znaš da INFO počinje 11.11 ove godine :rolleyes:

miato 09.11.2003. 12:38

Re: Ja petak navečer i ustajanje

Citiraj:

Originally posted by Isus
E ljudofi sorry kaj nisam došel na Info, al sam se u Petak napil ko životinja i došel sma doma oko pol 6 tak da nisma bio u stanju s edignut vu Subotu vu 10vuri, čul sam ja vekericu al sma se sam okrenul na drugu stanu i digel se na koncu oko pol 3!:beer: :beer:
he he he... ti si se fakat zgazio... :beer:

Bl@de 09.11.2003. 13:19

Ovak kolege na stranicama ZV pise da info pocinje od 11.11.2003 kak onda sat Marac ti velis da pocinje od 10.11.2003.

A druga stvar ko onda bude dosao na Info u subotu!?

marac 09.11.2003. 13:22

Citiraj:

Originally posted by Blade_chaos
Ovak kolege na stranicama ZV pise da info pocinje od 11.11.2003 kak onda sat Marac ti velis da pocinje od 10.11.2003.

Tipefeller

Master Neo 09.11.2003. 13:43

dal netko zna da li se placa upad i koliko para ?:rolleyes:

Bl@de 09.11.2003. 14:01

u igri ti je neka sitna para negdje oko 20-25 Kn ak se ne varam. Ali ak nas dodje puno moze se uzeti ko grupa pa je jos jeftinije!

Isus 09.11.2003. 16:51

Da to je i meni sinulo kad sam vidio datum!:rolleyes: I nekaj mi je bilo čudno!:rolleyes: :rolleyes: Budem si zapamtil, a budem se i probal vu Petak ne tolko zgazit...( Bit će teško) :D

marac 09.11.2003. 19:20

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
dal netko zna da li se placa upad i koliko para ?:rolleyes:
Ajde malo samnji sg ako nije problem i po mogucnosti bez tih smajlica!

Master Neo 09.11.2003. 21:58

to je tak slucajno ispalo...&

Paske 10.11.2003. 09:23

Eh ovako....

Petak, sati 15:00, vodeni blok za GPU u desnoj šaci, cvike na bulji, plava štof jakna na ramenima - Paske čeka geekove iz PCE-a + RAK :D

Ko dođe dobro, ko ne, ha opet dobro :beer:

marac 10.11.2003. 09:27

Citiraj:

Originally posted by Paske
Eh ovako....

Petak, sati 15:00, vodeni blok za GPU u desnoj šaci, cvike na bulji, plava štof jakna na ramenima - Paske čeka geekove iz PCE-a + RAK :D

Ko dođe dobro, ko ne, ha opet dobro :beer:

hmm navjerojatnije bum dosel makar nisam siguran, naime u srjedu počinjem delat tak da neznam v kolko bum dosel doma jer jebiga daleko je Čulinec.
Moram danas vidit kolko bu mi trebalo od tam do sajma, ako bu trebalo prevec onda bum sutra otisel na biznis dejs a Vas u petak ko jebe! :D

:beer:

Paske 10.11.2003. 11:10

Marac - tele moje ... RAK i ja idemo u utorak na b2b days.

Nađemo se u 15:00h - dojavi ako stižeš u to vrijeme :beer:

marac 10.11.2003. 11:13

Citiraj:

Originally posted by Paske
Marac - tele moje ... RAK i ja idemo u utorak na b2b days.

Nađemo se u 15:00h - dojavi ako stižeš u to vrijeme :beer:

Mrak... javil bum sutra do podne!

Master Neo 10.11.2003. 11:20

zna li netko... kako doci od ZV? kad dodem na trg Bana J. ko koji travmaj moram sjesti? pomoc mala+?

marac 10.11.2003. 11:27

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
zna li netko... kako doci od ZV? kad dodem na trg Bana J. ko koji travmaj moram sjesti? pomoc mala+?
Sjednes na 14-sticu i sidjes na drugoj ili trecoj nakon mosta, uglavnom gledaj u lijevu stranu tijekom voznje i vidjet ces ZV sidjes tamo, otidjes u pothodnik i to je to na južnom si ulazu!

Bl@de 10.11.2003. 14:25

Znaimljivo sad imamo dvije ekipe jedna ide u petak u 15h (paske,rak, marac)
a druga ide u subotu u 11 h( ja, kova, isus, raven(mozda), strmx, srky) ak sam nekog zaboravil nek se javi!

Volil bi da nas je sto vise ali vidim da je sve vas nekak tesko uskladit pa bumo izgleda isli u dve ekipe.

Znaci jos jednom zainteresirani javite se!!!

tor 10.11.2003. 14:39

Citiraj:

Originally posted by Blade_chaos
Znaimljivo sad imamo dvije ekipe jedna ide u petak u 15h (paske,rak, marac)
a druga ide u subotu u 11 h( ja, kova, isus, raven(mozda), strmx, srky) ak sam nekog zaboravil nek se javi!

Volil bi da nas je sto vise ali vidim da je sve vas nekak tesko uskladit pa bumo izgleda isli u dve ekipe.

Znaci jos jednom zainteresirani javite se!!!

Niš onda sam i ja u subotu u 11.

Jelc 10.11.2003. 15:19

Citiraj:

Originally posted by tor
Niš onda sam i ja u subotu u 11.
Ja se moram naći sa srkyjem za memoriju, najvjerovatnije...

Master Neo 10.11.2003. 15:48

je idem u srijedu

Paske 10.11.2003. 23:25

Ovako ...

RAK i Paske - Marac vjerojatno idu u utorak ( sutra ) na b2b dane - u petak sam mislil iti s ekipom - da vas vidim/upoznam

U subotu nemrem - tak da od toga niš :beer:

Bl@de 11.11.2003. 00:04

Ma ni greda Paske valjda bu marac organiziral 2. okupljanje PCE forumasa tak da bumo se vjerojatno tam jos u vecem broju okupili!:beer:

tor 11.11.2003. 09:32

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Ja se moram naći sa srkyjem za memoriju, najvjerovatnije...
E vidimo se onda u subotu. Ja se isto nalazim s njim za HDD.

Srky 11.11.2003. 10:30

Jelc i tor => mi cemo se jos cuti preko moba pa se dogovorimo za sastajanje

marac 11.11.2003. 10:37

E dok se vi dogovarate Horza i Cyb su vec na sajmu

Elven 11.11.2003. 11:15

Ja se sutra i prekosutra smjeskam na Microsoftovom standu, ko zeli vidjet moju smjesnu njusku, neka navrati na :beer: (iako necu smjet pit :( )

tor 11.11.2003. 11:17

Niš znači onda u subotu, a mi se čujemo mobom. Kak dolazite iz Osjeka? Ja vas mogu skupit autom pa idemo zajedno, samo javite gdje i kad i nađemo se...

tor 11.11.2003. 11:19

Citiraj:

Originally posted by tor
Puko:D

tor 11.11.2003. 11:20

Citiraj:

Originally posted by tor
Niš znači onda u subotu, a mi se čujemo mobom. Kak dolazite iz Osjeka? Ja vas mogu skupit autom kad dođete u Zg pa idemo zajedno, samo javite gdje i kad i nađemo se...

cyberphere 11.11.2003. 19:07

Ja sam se danas vratio sa sajma i totalno sam razočaran. Nema ništa. Jedan paviljon zauzima HT dok je u cijelom 11a paviljonu VIP. Nisam ništa posebno ni novo vidio. Tražio neki pošteniji laptop jedino što sam našao je Gericom i DEL. Ništa!! Totalno jadan sajam. Na Interliber nisam ni išao jel ja i knjige se baš i ne slažemo :D

horza 11.11.2003. 19:32

ne znam kak ti cyb, ali ja pod b4b dane podrazumjevam da nema gamera, da nema prodaje komponenti i takvih điđi... i to je i bilo. al ok. ajd malo mojih dojmova:
bio sam kratko (od 9 do 12) i još nisu svi štandovi bili postavljeni. Prvi dojam nakon prolaska svega: veliko smanjenje gluposti koje tam ne spadaju (mobiteli, linije, knjižare...), povećanje software-a (to me zanimalo i puno je POS appzz-a). Nije bilo Msan-a, Ve-Mila, Seso-a i fakat su mi falili, ali su bili Microline (svaka čast dobro su postavili štand, pozdrav Milanu), HgSpot (fino sređen štand, super hostese)...
VIP ima odlično uređen paviljon (čak su poasfaltirali teren za košaricu), dobar light show (makar je bio isključen) i u subotu će tamo biti OGROMNI party. Super su im hostese. Cronet ima također cijeli paviljon, ali nije ni do gležnja VIP-u - hostese (iako jako zgodne) su furale trenirke (WTF :confused: )
Posebno mi se svidio HULK (Hrvatska Udruga Linux Korisnika)... guba majice.
Nagradu za najbolje odjevene hostese za sada dajem Siemensu (kao i uvijek), za najbolje hostese za sada VIP-u.
pozdrav hostesama oko Oracle štanda.

OGROMNO FUJ cijenama prostora na velesajmu. oni su krivi zbog slabe posjećenosti i praznog velesajma. jako su neljubazni (ne odgovaraju na mailove) i mislim da organizaciji sajma treba jedan veliki ŠAMAR !!!

napomenica: ovo je osvrt na prvih 3 sata info-a... to je b4b day i nemam pojma kako će biti dalje, no pretpostavljam bolje nego prethodne dvije godine, a lošije nego 2 prije toga. ponovni posjet planiram za petak poslije posla, a možda navratim i u subotu na VIP. I još jednom pohvala hostesama... bolje su i od onih na prošlom auto showu !

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32.