![]() |
sory kaj gnjavim, ali kad će maiceee?:D:D
|
kao što je rečeno već preko nekoliko puta....kada se naprave bit će te obaviješteni
malo strpljenja :) |
ocu i jaaa:D :D , ovo pisem ne radi spama vec da se vidi kolika je zainteresiranost, pa vas mozda potaknemo da sto prije sasijete to jelde, ili se varam, mozda se uplasite tolkog posla kad vidite da treba 200 majica, pa odustanete ha? Lincine...:kafa: :D
|
Citiraj:
|
prekinite cvilit :p...kad budu spremne znat ćete :)
|
koliko treba za napravit majcu :D?
|
da... teško otić naručit ili što već i samo javit maice će biti tad i tad ko oće nek se javi ili prije pitat tko hoće pa pošaljemo novce i vi onda nama maice. ajdeeee:D
:p |
Ja sam u nedjelju vidio u smbu kod kafića anastazije jedog gospodina s tom majcom, pa sam se zabuljio bio malo :D Tko je to biooo???
|
Nadam se da me niste zaboravili :-D Imajte me na umu
|
Citiraj:
|
Može majica. :goood: Dobar marketinški potez bi mogao biti besplatni pcE plastični vrč od 2 litre za sve djevojke koje kupe majicu, a imaju bar trojku. Tako da se imaju čime poljevat. :fiju:
|
Citiraj:
|
pazite da ne ostanete bez majice kad ih napravimo:nono: :banned:
|
vidim netko je osjetljiv :)
nego i ja cu se potpisati za jednu majicu. |
i jedna L za mene :)
|
moze i meni jedna L, placam gajbu piva za majicu
|
a ja ću se potpisat na majicu.
ja imam onu prvu napravljenu još :) Šta vam je tako veliki problem kupiti papir za štampanje, isprintat na njega znak od PCE i sa peglom prebaciti na majicu??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
al onda bi trebale bit bijele majice, ne? :D:D |
ma netreba i crne od viskoze su u potpunosti zadovoljavajuce :)
|
meni glavno da me netko obavjesti kada budu majce i da ima barem dobra xxl,ako su oni kineski formati će mi trebat xxxl,plačam koliko treba:kafa:
|
issss koji pervetiti :D
iako ja sam za neke girly pcekspert majce..ono..dekolteić lijevo desno :D ne stvarno isto kao i maher..čim bude majci ocu XXL..placam suhim zlatom :D |
Nadam se da bu dosti XXL maijca :D
Ja bi jenu takaj (Naravno XXL, al ne kineski xxl koji je zapravo = L) ;) |
ja bi jednu Demolition Squad Edition :D (uzeo bi vishe, ali onda nece biti za sve :( )
|
I ja hoću jednu L:D,ništ javite kad bude to išlo:)
|
I ja bi jednu M velicina
|
I ja bi isto jednu, veličina XL :D
|
ljudovi... ajd chill... radimo punom parom, između ostaloga i na majicama. ovdje se nemojte potpisivati za majice, jer smo već isplanirali kako će ići narudžbe i to nije postom na forumu.
|
horza je partibrejker.... ccc :)
|
Citiraj:
Ali di će mene netko vidjet u Velom Lošinju??? A i mogu reć da je to original majica koju sam kupio prije par god. Uglavnom čeka se |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |