PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Mreže (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Remote desktop - nesto bolje od radmin-a.... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63818)

A.J. 12.12.2008. 20:45

ma nema neke velike vaznosti taj display name. koliko sam primijetio prikazuje se kod transfera i kod upadanja dolje desno u onom malo prozoru. neznam kako se brisu stari ID. mozda pise na njihovom forumu il faq-u.
u pm-u si me pitao zasto se mijenjaju ID kod prijatelja. odgovor si dobio u prijasnjem postu

thopok 12.12.2008. 22:31

This text is displayed in the title bar of the remote control window and in your partner´s chat window.

The combo box ID in the Create session area saves the last 20 partner IDs. You can assign an alias to each ID.

mante 13.12.2008. 14:13

Ok sad mi je jasno u vezi display name jedino je problem kako da uklonim stare (nepostoječe) ID-ove koje je on zapamtio.
Nisam dobro objasnio, nisu se ID-ovi u kolega sami od sebe mjenjali nego tek nakon reinstalacija TW.
Ok uglavnom program je najbolji do sada kojega sam koristio, jedina mu je mana šta ne podržava zvuk (soundcard i mikrofon) ali za mene, največa prednost mu je šta ne treba otvarati portove u Routeru i Firewallu.
E sad bilo bi super kad bi neko znao da li postoji program koji podržava zvuk i ne zahtjeva otvaranje portova.
Možda malo previše tražim ili možda ne.

lumbrela 15.12.2008. 18:07

I mene zanima ima li koji remote program koji podržava zvuk i ne zahtjeva otvaranje portova.
Ajde ljudi pomozite.

thopok 15.12.2008. 18:33

Citiraj:

jedino je problem kako da uklonim stare (nepostoječe) ID-ove koje je on zapamtio.
Kako napraviti remote s PC-a na poslu na PC kod kuće?

A.J. 15.12.2008. 23:38

tek sam maloprije skuzio da imas noviju verziju teamviewera pa sam iso pogledat sta ima novoga. pa sta nisi primijetio da u donjem desnom uglu imas partner list? regaj se, upisi prijateljeve ID i koristi to. a ono iz prvog dijela jednostavno zaboravi, nema potrebe za tim.

EDIT: u krivu temu samo postao ovaj post. htio sam ga u ovu temu Kako napraviti remote s PC-a na poslu na PC kod kuće?

njuskalo 25.01.2009. 21:56

evo palo mi napamet nesto pa da pitam dal se to moze, nejte se ljutiti ako pitam glupost :D
znaci,dali je moguce preko windowsovog remote desktopa se povezat od bilo kuda laptopom(znaci ili sa webnwalk ili faksa) na komp doma ako ip adresu doznamo sa korisnickih stranica od t-coma? inace ip adresa od kompa je fiksna a router je se555...
EDIT: upravo se sjetih i rjesenja za file shareanje preko logmein free; instaliras msn na kompu kojeg kontroliras i kreiras novi acc na msnu te omogucis sharing foldere i samo hitas u njih ono kaj ti treba preko logmein-a i onda se to samo synca sa sharing folderom na kompu s kojeg kontroliras ;)

Facelessone 25.01.2009. 22:10

ukratko, da

njuskalo 25.01.2009. 22:37

evo provjereno radi preko webnwalk-a samo je sporo pun k jer mi je tu doma very low signal, u gradu ce vjerojatno bit bolje...jedino me brine na faksu kak ce bit(vjerojatno ce bit zatvoren port?)...

Amdejac 25.05.2009. 22:19

Pročitah temu i FAQ, ali nisam baš najbolje shvatio TeamViewer pa bih molio objašnjenje na razini 5 godišnjaka.
Kad ga instaliram doma dobijem ID. Da li se taj ID mjenja i koliko dugo traje.
Pitam jer kad odem na more 3 tjedna želim imati pristup serveru. Nedaj bože ako nestane struje i restarta se, program se TeamViewer se ponovno pokrene, da li će biti drugi ID. Ako DA, kako ću ga ja znati, ako nema nikoga doma.
Stvarno mi nije jasno.

Munjara 25.05.2009. 22:39

pa upali ugasi i uvjeri se :) id ostaje isti password se mjenja, osim ako ne postavis stalni pristup pa onda sve ostaje isto

thopok 25.05.2009. 22:46

Citiraj:

TeamViewer Host is running as a system service and is used for 24/7 access to remote computers
?:stoopid:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30.