![]() |
ma nema neke velike vaznosti taj display name. koliko sam primijetio prikazuje se kod transfera i kod upadanja dolje desno u onom malo prozoru. neznam kako se brisu stari ID. mozda pise na njihovom forumu il faq-u.
u pm-u si me pitao zasto se mijenjaju ID kod prijatelja. odgovor si dobio u prijasnjem postu |
This text is displayed in the title bar of the remote control window and in your partner´s chat window.
The combo box ID in the Create session area saves the last 20 partner IDs. You can assign an alias to each ID. |
Ok sad mi je jasno u vezi display name jedino je problem kako da uklonim stare (nepostoječe) ID-ove koje je on zapamtio.
Nisam dobro objasnio, nisu se ID-ovi u kolega sami od sebe mjenjali nego tek nakon reinstalacija TW. Ok uglavnom program je najbolji do sada kojega sam koristio, jedina mu je mana šta ne podržava zvuk (soundcard i mikrofon) ali za mene, največa prednost mu je šta ne treba otvarati portove u Routeru i Firewallu. E sad bilo bi super kad bi neko znao da li postoji program koji podržava zvuk i ne zahtjeva otvaranje portova. Možda malo previše tražim ili možda ne. |
I mene zanima ima li koji remote program koji podržava zvuk i ne zahtjeva otvaranje portova.
Ajde ljudi pomozite. |
Citiraj:
|
tek sam maloprije skuzio da imas noviju verziju teamviewera pa sam iso pogledat sta ima novoga. pa sta nisi primijetio da u donjem desnom uglu imas partner list? regaj se, upisi prijateljeve ID i koristi to. a ono iz prvog dijela jednostavno zaboravi, nema potrebe za tim.
EDIT: u krivu temu samo postao ovaj post. htio sam ga u ovu temu Kako napraviti remote s PC-a na poslu na PC kod kuće? |
evo palo mi napamet nesto pa da pitam dal se to moze, nejte se ljutiti ako pitam glupost :D
znaci,dali je moguce preko windowsovog remote desktopa se povezat od bilo kuda laptopom(znaci ili sa webnwalk ili faksa) na komp doma ako ip adresu doznamo sa korisnickih stranica od t-coma? inace ip adresa od kompa je fiksna a router je se555... EDIT: upravo se sjetih i rjesenja za file shareanje preko logmein free; instaliras msn na kompu kojeg kontroliras i kreiras novi acc na msnu te omogucis sharing foldere i samo hitas u njih ono kaj ti treba preko logmein-a i onda se to samo synca sa sharing folderom na kompu s kojeg kontroliras ;) |
ukratko, da
|
evo provjereno radi preko webnwalk-a samo je sporo pun k jer mi je tu doma very low signal, u gradu ce vjerojatno bit bolje...jedino me brine na faksu kak ce bit(vjerojatno ce bit zatvoren port?)...
|
Pročitah temu i FAQ, ali nisam baš najbolje shvatio TeamViewer pa bih molio objašnjenje na razini 5 godišnjaka.
Kad ga instaliram doma dobijem ID. Da li se taj ID mjenja i koliko dugo traje. Pitam jer kad odem na more 3 tjedna želim imati pristup serveru. Nedaj bože ako nestane struje i restarta se, program se TeamViewer se ponovno pokrene, da li će biti drugi ID. Ako DA, kako ću ga ja znati, ako nema nikoga doma. Stvarno mi nije jasno. |
pa upali ugasi i uvjeri se :) id ostaje isti password se mjenja, osim ako ne postavis stalni pristup pa onda sve ostaje isto
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30. |