PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Reputacija? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62700)

buljo 13.03.2007. 16:01

Citiraj:

Autor daytripper (Post 673688)
Pa je. ono tip se rega pred 10 dana, i vec ima 7 rep. Koja shema, jedva ima 100
postova. Dobar, whowhawhiwha:zdero2: i sad bi trebao:care:.
malo morgen.

Znam na kog misliš, čovjek je došao na forum, vidi se da zna, pročitao jer pravila, napravio lijep topic za stavljanje paste na cooler, ne piše postove samo da bi napisao post itd......
Naravno da će se takvog usera "nagradit", jer večina novih počnu sa Crackom ili Neće mi se upalit komp, zašto?.

EDIT:

Citiraj:

ostale sam dobio zbog kvalitetnih vodiča i savjeta!
O tome ja pričam.

Bartuc 13.03.2007. 16:03

Kak ne kužite dečki da je ta reputacija svojevrsni anti-spam! Ljepše je imati zeleni nego crveni karton kraj svog imena te se time članovi trude ako ništa drugo biti pristojniji i kvalitetniji dio ove zajednice! Ja mislim da je reputacija odlična ideja! Evo ja imam reputaciju 6 i manje od 100 postova, od toga nisam zslužio možda 1 level reputacije (ajmo reć da mi je "poklonjeno" kojih 30 bodova od njih tristotinjak), ostale sam dobio zbog kvalitetnih vodiča i savjeta!

EDIT: Naraslo na 7 dok sam ovo pisao :)

speedy-3 13.03.2007. 16:12

Citiraj:

Autor Bartuc (Post 673700)
Kak ne kužite dečki da je ta reputacija svojevrsni anti-spam! Ljepše je imati zeleni nego crveni karton kraj svog imena te se time članovi trude ako ništa drugo biti pristojniji i kvalitetniji dio ove zajednice! Ja mislim da je reputacija odlična ideja! Evo ja imam reputaciju 6 i manje od 100 postova, od toga nisam zslužio možda 1 level reputacije (ajmo reć da mi je "poklonjeno" kojih 30 bodova od njih tristotinjak), ostale sam dobio zbog kvalitetnih vodiča i savjeta!

EDIT: Naraslo na 7 dok sam ovo pisao :)

i tu se opet dolazi do onih nekoliko razlicitih grupica forumasa,,,,,
i stvarno kad to netko zlorabi netko oke koristi i netko uopce nije svjestan da to postoji,,,,, nema bas neke prevelike koristi od reputacije,,,

rib@ 13.03.2007. 16:27

Citiraj:

Autor Gabre (Post 671806)
lokaciju i godinu rođenja bi trebalo OBAVEZNO upisati, a ako je i to prevelik zahtjev, onda ne znam...

:lol2:

Trebalo bi i zivotopis :care: .

Neki to shvacaju ozbiljno, a nekima se zivo :fiju: za takve stvari.

Hrvoje xyz 13.03.2007. 16:30

leek , jos jednom , sluzbeni hrvatski bmw forum di sam ja ima pod obavezno lokaciju godine i IME I PREZIME
nebi vjerovali kolko su ljudi pristojniji kad im veci dio osobne karte pise s ljeve strane.

meni je to skroz ok.
pa ne srami se nitko valjda kak se zove , otkud je i kolko godina ima??

ok kuzim ak je neko iz bosne il nest, al to se vec da sredit.

Hrconja 13.03.2007. 16:43

bosanci rulez nema veze ko je odakle. eo ja sam HRVOJE iz ZAGREBA godina 16, za pol mjeseca 17 !--> zadovoljni :)
i da btw mojih 4 repa su baš sexy i donekle nisu poklonjeni :P
to je zato kaj vas ownam u codu sve :)

Bartuc 13.03.2007. 16:50

Kad se več upoznajemo, ja sam Goran 19 godina, sutra bu bilo 20 :( Nebum više teenager :(

PS: Zagreb, Voltino naselje, balkon do balkona sa Blažom (sad se seli, al kaj je tu je)

Obojca slavimo rođendan sutra, ko da su nam se starci dogovarali kad su nas radili ;)

WeD@ 13.03.2007. 17:24

po meni jedino mjerilo (koliko-toliko mjerljivo) je broj postova i datum registracije, ovo sa reputacijom mi slici na "kako biti popularna u srednjoj skoli"

aski 13.03.2007. 17:48

Nema reputacije :chears::frend: :fešta je:

Jelc 13.03.2007. 17:50

Lokaciju je poželjno staviti čisto zbog praktičnosti.
Zbog trgovine, kod pitanja o kupovini novog hardwarea, možda ti je neki forumaš u blizini pa možeš kod njega istestirati komponentu za koju nisi ziher da li ne radi zbog tvoje konfe ili je neispravna itd...

Godine-po meni je to stvar kulture, ne mora se svako složiti sa tim mišljenjem:)
Ako i ima forumaša koji će nekog zezati jer ima 13-uvjek će se naći i oni koji će mu pomoći baš zato jer je mlad i nezna.

spawn 13.03.2007. 17:54

Ajde fala bogu. Mozda i ostane ovako bez reputacije. profil mi cisce izgleda :D :D

Don 13.03.2007. 17:58

da, ovim "frajerima" je reputacija bježala iz profila, za mjesec-dva dana jedan post jedna stranica:D

Igsy 13.03.2007. 18:06

nema više kurchenaja s reputacijom hehe

amd freak 13.03.2007. 18:08

Citiraj:

Autor WeD@ (Post 673788)
po meni jedino mjerilo (koliko-toliko mjerljivo) je broj postova i datum registracije, ovo sa reputacijom mi slici na "kako biti popularna u srednjoj skoli"

potpuno se slažem...reputacija nije nikakvo mjerilo znanja....i dobro što je ukinuta...

Smartguy 13.03.2007. 18:10

a kad nema reputacije amo nešto drugo uvest da imamo o čemu raspravljat :D

Recimo na avataru mora biti tvoja osobna :D (za mlađe od 16 godina može i osobna od roditelja :D)

tor 13.03.2007. 18:12

Da, nažalost. Stvarno, kakvih ovdje članova ima pa to je strašno. Likovi koji se skrivaju iza reputacije s takvim uvredama i bljuvotinama, a javno na forumu prave male bebice, cinizam do bola. Strašno.
Izveselite se još par postova ovdje i onda zatvaram ovu temu jednom zauvijek. Kad čovjek pomisli da nešto možeš napraviti s balkancima...

Codiac 13.03.2007. 18:12

nego jel samo ja nevidim avatare ili ?

ode reputacija :( steta :D

Bartuc 13.03.2007. 18:17

Ajd da ne otvaram novu temu dok je ova još otvorena (žao mi prostora) :)

S kojim programom mogu pratiti temperaturu procesora u Windowsima osim sa Everestom (Everest mi ne podržava konfiguraciju, ne znam zašto)??

Hvala ljepa!

EDIT: Odličan je program, puno hvala SmartGuy!!!

Da mogu, dao bi ti RepUP :lol2:

Smartguy 13.03.2007. 18:19

core temp

KnezTame 13.03.2007. 18:33

Same odl story, prvo uvedu repurtaciju, pa se svi razvesele tome, pa je onda iskoristavaju, pa si je onda napumpavaju, pa se onda svadaju preko repurtacije, dok se na kraju ukine repurtacija.

:chears:

Vido 13.03.2007. 18:33

Gdje je nestala reputacija? Sad sam se logirao i nitko nema kartončiće i vagu. Šta se desilo? Je li ukinuta? Zašto?

Edit: Sad sam tek pročitao da ste ju ukinuli. Šteta, to mi je bio najzanimljiviji dio dana, gledati svoje reputacije i maštati o novom zelenom kartončiću. :(

IceFisherman 13.03.2007. 18:34

Citiraj:

Autor tor (Post 673843)
Kad čovjek pomisli da nešto možeš napraviti s balkancima...

.. e tocno to Tor :respekt:
.. vec duze vreme sam razmisljal kaj napisati na sve te teme ali si sad sve rekel i skratil mi muke pisanja kilometarskih postova :chears:

Hrvoje xyz 13.03.2007. 18:46

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 671237)
koje strke oko tih reputacija .. a za par mjeseci ce sveto bit ukinuto.
kaj vam nije jasno da to ide na foru "ti meni ja tebi" ?
msilim ja to uopce ne gledam , al kad vidim kolko ljudi se zali na tu reputaciju zbog nekakvih sitnica , joj di je nestalo mojih 0,17 bodova reputacije , kamo ide moj zivot bez 1 zelene kockice na forumu

čak sam previse dao

:banned:

SniperWolf 13.03.2007. 19:05

Nou maj repjutejšn :(

*thinks again*

jel vam to kaj radi zivot ljepsim? Jel ste sretni cijeli dan jer vam se pojavila jos jedna nakupina zelenih piksela u user cp-u?

Bolje ovak.

spawn 13.03.2007. 19:08

Mislim da je vrijeme da se ova tema zatvori. Vise se nema sta reci.Samo ce se spamat dalje ,zasto kako i kada. IMO

Ozy 13.03.2007. 19:13

E jest vam dugo trajala... :goood: :roller: :lol2:

tomifish2002 13.03.2007. 19:20

žalosno je što su reputation zlorabili baš oni koji su ga najviše imali. šerifi. sad si žile režu jer više nisu posebni. bez brige forum neće biti ništa lošiji bez toga.

aski 13.03.2007. 19:21

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 673911)
Nou maj repjutejšn :(

*thinks again*

jel vam to kaj radi zivot ljepsim? Jel ste sretni cijeli dan jer vam se pojavila jos jedna nakupina zelenih piksela u user cp-u?

Bolje ovak.

Evo ti za ovo rep up, upssssss :D

amd freak 13.03.2007. 19:37

samo ču reč da nije fer...i nepošteno da je aski-jedan od boljih klokera na forumu-barem po WBOTU...imao reputaciju 1....ili npr tomfish....isto lik stvarno ima znanja....da o ostalima ne pričam....bilo kako bilo dobra odluka admina!

tomifish2002 13.03.2007. 19:42

Citiraj:

Autor tor (Post 673843)
Da, nažalost. Stvarno, kakvih ovdje članova ima pa to je strašno. Likovi koji se skrivaju iza reputacije s takvim uvredama i bljuvotinama, a javno na forumu prave male bebice, cinizam do bola. Strašno.
Izveselite se još par postova ovdje i onda zatvaram ovu temu jednom zauvijek. Kad čovjek pomisli da nešto možeš napraviti s balkancima...

bilo bi korektno prema svim članovima foruma koji su trpjeli kojekakve glupe komentare na svoj račun da se objavi lista ili "stup srama" sa imenima tih ljigavaca pa da ih sad javno vidimo. nek stoji par tjedana pa ju obriši. kladim se da su među njima jako zvučna imena s ovog foruma.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:15.