![]() |
Citiraj:
BTW, jako mi se sviđaju ovi dinamični elementi tipa lišće, avioni, ptičurine, žice za struju koje se njišu na vjetru i sl. |
Citiraj:
Mapa full mapa mapa grada |
Citiraj:
|
Citiraj:
a igra je super i meni radi na 1152x864 s medium detaljima :) |
Može bit. Navodno i da volan odnosno FF radi piz*arije. U svakom slučaju, nisam jedini.
|
Citiraj:
dal ti šteka na high detaljima? zanima me jer imamo sličnu konfu |
Evo ja sam poceo igrat online.. Prvo prelazim singleplayer misije, pa cu se onda bacit na multiplayer..
Ak je netko zainteresiran za igru preko neta nek se javi pa ce mo se skontat :goood: |
kak ide ta registracija, jel moras imat original igru ili može pješke....
|
Registriras se na gamespy-u i moras imat original igru..
|
kolko si dao za igru?
|
Cijena igre je ista kao i svim drugim igrama...
|
pa možes bar napisat kolko si je platio
|
Mogu naravno.. Cijena igara se krece inace oko 350 kuna..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
neće više kad kupim novu konfu u ljeti :) |
Znači na x800tkama radi oko 30tak fpsa? Ja imam XT PE,X800...isto bi trebalo ić tip top na mediumu..vidjet ćemo..a što se tiče realnosti..ma TD nikad nije ni bio realan..u zid sa 200 i ajmo dalje..:D :chears: ..ali je gušt..vidim ima super autića.:kafa:
|
Kada krenem igrat igru samo se ugasi monitor.Je li to zbog firewall-a ili?Sve mi ostale igre rade odlično pa mislim da nije do grafe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
što se mene tiće bolje da nije previše realno, nebi mi se dalo voziti utrku dugu 200 km da mi se još i auto može raskomadati ili slično neka realnost ostane za gran turismo :) i moraju popraviti veliki bug - na skoro svakoj relativno ravnom zidu/grmu ako se struže s autom ubrzo zaustavi nešt nevidljivo, jako me to nervira :Machineg: možda netko zna koju se utrku najviše isplati voziti? (da. znam za onu s 1 000 000 dobitkom ali traje dugo tj 47 min meni) mislim da se po 1 satu vozikanja najviše zaradi (kupujem sve aute i kuće :)) |
|
jel ima ko audi rs4, trazim ga al nemogu skontat kak ga osvojit, pise na cijelom popisu da ga ima i jos njih par...?
|
1 privitaka
to je auto samo dostupan online, trebaš ga downloadati na marketplace-u ako ga hoćeš
evo ti lista svih auta s TDU-a |
Nema jos download contenta na marketpace-u, ali u buducnosti bi trebalo biti..
|
Citiraj:
|
kako doc do 100% igre?preso sam sve ali skupio samo 60% :D
|
ama bas sve i multiplayer i cestu i kolekcije ,jesi siguran pogledaj malo bolje kaj sve trebas a nisi :goood:
|
Citiraj:
|
igra se nemože proč samo sigleplayer igrom!
|
jesi pogledao dali imas sve kolekcije automobila, to mi ide na jetra kaj sam to morao kupovati a nikada ih necu voziti.Ja isto nemam 100% jer nemrem igrati na netu jer imam modani save a nemam nikakve volje sve ispocetka igrati jer mi je sve pređeno s zlatom :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:50. |