![]() |
preko k.rca do vrhunca
:D |
Ko bira onanira :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tko pod drugim jamu kopa nos.
Pita zeljanica, vlast ima dva lica. Ako nemoš' drugačije, ošini je bar pogledom. Eto moje tri omiljene... |
Bolje ništa nego Eashta (Išta).
Nadimak mi je Eashta. Iz jedne kazališne predstave: Terra est stela- Zemlja je zvizda, moj ćaća je pizda :p |
Rđavu k.rcu i dlaka smeta.
:) |
Jedna Bundyeva: "Women...you can`t live with them...the end!"
Jedna korejska: "Pas koji laje nije dovoljno kuhan." EDIT (friški materijal)... "Čovjek uči dok je živ, žena još duže." |
Citiraj:
koji si razred? ;) daj mi se javi na PM |
Meni je dobra ona..više kao parola..
"Došli smo do dna ali i dalje kopamo" :stoopid: :beer: |
Ma najjača mi je: ,,Nemoj uraditi danas što sutra možeš ostaviti za prekosutra" :D
Eh...i nije izreka al na zidu jednom pisalo (možda još piše): ,,Noću je hladnije nego vani" :D |
Nocu je hladnije nego vani. To pise posvuda :)
nisam skuzio poantu te izreke... |
Sutra to baš odgovaram :D. Javim kak prejde.
|
Evo, 5 i 5 sam dobil :goood:
|
Više možeš dobiti lijepom riječi i pištoljem nego samo lijepom riječi.:D
|
:care:
Citiraj:
Lijepom riječju i pištoljem, možeš postići puno više nego samo lijepom riječju.... Znate čija je to? - Al Capone... :D :D :D ps. Istu sam vidio u prologu od neke neo-managerske knjigice, a najbolji dio iste je ovaj citat...) rep @ fanatik :goood: |
Forest Gump:
"Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get. " |
Clint Eastwood glavnom negativcu u "The Rookie":
"There's gotta be a hundred reasons why I don't blow you away. Right now I can't think of one." + metak u čelo Nenad***ivo. :care: |
Eh da... sad se sjetih dviju primjenjivih, a starih, dobrih i domaćih poslovica...
Nije svako zlo ni za zlo... [primjenjivost na hardware 90%, npr. rikne stara komponenta pa kupiš novu!] Sve u svoje vrime! [primjenjivost na hardware 75%, jer hardware je uvijek, uvijek već zastario... ali za manje zahtjevne nije. Oni čekaju svoje vrime da kupe što im je nekad bilo nedostižno.] :D |
Neee, to se ne odnosi na to. ;)
Svaki komad HW-a ceka svoje vrijeme da crkne :D |
Citiraj:
|
Nije poslovica,al je zakon! :goood:
"We are the Borg" "Existence as you know it is over. We will add your biological and technological distinctiveness to our own." "Resistance is futile." |
Na muci se poznaju junaci... :)
[primjenjivost na hardware 95% - OC] :D |
Evo jednE zgodne iz Prison Breaka:
Fool me once, shame on you, fool me twice and I'll put you in the ground. |
Par meni najdražih, a bogami i istinitih poštapalica:
Nekome je i nogom u guzicu korak naprijed. :D Ja te krstim, a ti prdiš. Tko te nezna skupo bi te platio. |
Diu apparandum est bellum, ut vincas celerius
Diu appellandum est bellum, ut vincas celerius . Molim znalce da mi prevedu ove dvije latinske. Dali su obje ispravne ili je jedna pogrešna? |
Hm jedne zanimljive:
Život je ko ženske gače:kratak, prljav, a ponekad i krvav! Unapred se ispričavam damama ali ova mi je tak blizu realnosti da sam ju moral spomenut!:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |