![]() |
faks
4x tjedno veliki nog. x put tjedno mali nog. u parkiću prokleti komp uz sve to imam posla doma kolko Vas volja tunning i styling yamahe aerox (kolko mi kasica-prasica pljune, skuplji sport od PC OC-a :) ) |
Rukomet, nogomet, trčanje, paintball, badminton, plivanje, sad cijepanje drva :D, sve samo da se ne stoji ne mjestu.
|
Gledam filmove i serije,igram igre,odem vas s frendovima,slusam glazbu i surfam po netu :D
|
Filmovi, glazba, Xbox360 i kupanje na Korani ili Dobri :)
|
Vozim motor..
|
Yebem kad stignem, a dalje:
Snowboard, Wakeboard, Rolanje, Counter Strike Source, Filmovi, Trošim pare :D |
Bacam kamenje u dalj...
...al fakat.Nemamo svi motore, fensy šmensy skupe sportove i gro para. jbg., :D LJudi imaju potrebu da budu neznam kako prihvaceni, pa nabubaju toliko svega, a dam okladu da sjede i bulje u monitor cijeli dan, a jednom odu na paintball pa to onda uvelićaju... (za primjer uzeto) Ja svaki 3. dan odem na hakl košarice, a nogometa nisam vidio kje pocelo ljeto, jer mi nije bas forsanje po +50 igrati. Inače svakodnevno(kad je fino vrijeme) visim na košarci/nogasu, a kad popravim bajk onda i njega mučim. |
kuća poso-poso kuća na biciklu, 2 puta tjedno u zadnje vrijeme sam poceo igrat mali nogomet (osim sada kada su svi na go), secem dzukelu (moram :D), a da budem iskren najvise vremena provodim za kompom, sto na poslu, sto doma. u planu je i povratak na trening (tkd, ju jitsu) ali to je vec duze u planu, otkako sam ruku sredio :fuming:. istina, ruka se vec polagano oporavila ali nikako se natjerat.
tu i tamo uhvatim zensko pa napravim dar mar :D |
Spavam :)
Bicikl, nogomet, košarka, odbojka, Obitelj, kuća i sve ostalo |
more,nogomet,stock cola :P
|
većinom sam za ko,mpjuterom i vozim motor
|
popravljam kompove, spavam, gledam serije...i najvaznije..cuvam svoju kcerkicu...
|
Biciklizam, auti, motori i slične stvari :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |