![]() |
Ninja je bolja od Sonica, pogotovo kad radi pasivno, zapravo, sve ovisi o tome kakav vent (koliki ima protok) imaš na Sonicu...
Čitaj cijeli thread, na 1. str. imaš linkove na usporedbe ta dva coolera |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sutra zovem frenda da mi kaže pravo stanje dotičnih okretala u FKu |
Citiraj:
Reko rezerviraj mi odma tih 10 i bok! Jos me zovu i na mob kada stignu. Vjerovatno ce biti 2 viska pa se dogovorimo za prodaju po nabavnoj ak dode do toga |
Dajte ubijedite Linksovce da nabave Xilence, 80mm, 92mm, 120mm isli bi ko 'alva. Kvragu i feniks, tih Xilence nikad nema...
I vratimo se na Ninju! :) |
Citiraj:
kao sto sam ti vec rekao nece biti viska :D :D @sky...backplate od BT se lako skida i nema problema :) |
Znaci ajmo ovak.Ninja je aktivno hladjena bolja od aktivno hladjenog BT-a, Infinity je aktivno hladjen dolji od aktivno hladjene Ninje.Jel moramo jos malo racunati? :D
|
Citiraj:
|
kako montirati vent na ninju?
najbolje... jer cu se danas zaletit po nju, pa da si i ventilicu uzmem.. koju najbolje uzeti? ventilicu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e nisam znao za zice.. :P
super onda... a preporuke za vent? |
Sharkoon od 1000rpm, Xilence ako nadjes.
|
sharkoon silent eagle 1000 uparen sa ninjom je : goood : : goood : : goood :
|
Citiraj:
Citiraj:
RepUP obojici! |
Da vidim šta vi mislite koji je bolji BIG TYPHON ILI INFINITY.HVALA
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kupio sam minđu u linksu i AS5 pasticu, poslje cu namontirat i napisat sta i kako.. bacit neke slikice..
|
ajde da ne otvaram novu temu...
da li možda ovaj hladnjak (zapravo bilo koji) paše na socket A ploče ako imaju rupe oko socketa? znam da nije naveden da paše, ali možda je razmak rupa isti kao na nekim drugim socketima? |
no fucking way :) mozes ga modat, napravit (izrezat, izbrusit i izbusit) svoju plocicu koja ce drzat hs na mjestu sa pravilnim rupama :)
dobri cooleri za socket a = big typhoon, sonic tower, scythe katana, thermalright si-97a |
Može u slučaju da imaš coppershim na procu,inače se ja nebih igrao sa tom težinom na Palomino/Barton krhke jezgrice... : lol2 : A u biti ni onda ne može,sad vidio... : goood :
|
jel imao neko BT (ne VX) verziju za am2 i ninju?
Zanima me koji se teze stavlja i skida?? |
Logičnije bi bilo da te zanima koji se lakše stavlja... : stoopid
Ili si ti nekakav Dragon-mazohist... : goood : ;) |
hehe ma pretpostavljam da se oba tesko stavljaju i skidaju pa sam zato upotri***io rijec teze jer rijec "lako" mi opce nekako ne stoji uz ninju/BT :D
|
Da ne otvaram tred, imam stariju verziju Ninje i zanima me da li ju trebam skinuti prilikom montiranja Thermalright -a HR 05 SLI.
|
zasto bi ju trebao skidati? AKo ima dovoljno mjesta netrebas... osim toga HR-05 se da okrenuti po 90° kako zelis...
|
|
Pa ako je dovoljno dugacak:D i ako ona opruga pruza odgovarajuci otpor mozes. Ja sam one defaultne koristio da bi zakacio pasivni dio hladnjaka od jednog starog soc. 370 Celerona na chipset na svojoj DFI-ici.
|
Da ne otvaram novu temu... :)
U Linksu se prodaje rev. b il se varam? Ciljam na nju...:chears: |
yep, rev B
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:12. |