![]() |
A da to reklamiraš recimo...
Meni su pregorili moji Z5500 nakon 1 god... (sub crknuo) i dobio sam nove zapakirane za tjedan dana nakon reklamacije... Jer pazi, ako nema mehaničkih oštećenja, ti njih možeš frljiti do daske 24/7 i ako krepaju gara ti vrijedi... Oni ne smiju krepati, jer nigdje u gari ne piše koliko se oni dugo smiju slušati na max.... I probaj si to sranje zamijeniti s Z5500 ako ćeš reklamirati... ;) |
Citiraj:
u tome se slažem s tobom, to je najači sistem za PC,tako da proizvođač nije rekao niti nadznačio koliko bi ih ja trebao pojačat na max i koliko ih držat. Mehaničkih nije bilo. A nove S750Thx ću dobit uskoro. A z5500 mi se ne sviđa. JEdino što ću si dodatno kupit je neka zvučna oko 1000kn od creativa. Pa nek onda cknu majku im!:lol2: |
Citiraj:
Jedino gdje su oni po meni bolji od z5500 je taj 7.1 kome treba... No ok, ti ih imaš, valjda znaš... Ali mislim da se creative nekak bolje drži s poizvodnjom zvučnih kartica nego zvučnika, jer oni po meni nemaju poštenih zvučnika, dok im zvučne rulaju.... P.S. Dok god imaš garu, samo frlji do bola... ;) Lijepo mjesec dana prije nek ti istekne, odneseš ih nekud u šumu, na full i držiš dok ne krepaju... i onda odeš po nove, i opet gara ispočetka... ;) :beer: |
Citiraj:
Ti se šališ ili...? Gledajući tko više nudi za manje novaca tu bi z5500 pomeo creative koji ipak nema mnoštvo toga što 5500 ima, osim dva dodatna satelita koji su u najmanju ruku nepotrebni. No, ako se samo posluša creative, ukoliko nisu potrebni toliki ulazi, prije bih se odlučio na creative koji prilazi konzervativnije dizajnu i sub je ipak sub, a ne još jedan zvučnik koji ima više dominantnosti u krajnjem ishodu nego sateliti, umjesto da potiho radi svoj posao u pozadini. |
Citiraj:
Citiraj:
nego jesi dobio nove? |
Creative ili Logitech zvučnici...mislim da tu sumnje uopće nema,bar ja nebih imao dilemu da kupujem sad (i ikad..). :) a to šta pojedinci misle da je Creative skloniji zvučnim karticama...nemam šta reći. Mogu samo reći isto tako da Logi nije pravio prvo zvučnike...nego 'usputno...njima je domena bila miševi i još neke takve stvari,da ne nabrajam sad. A uspoređujući Creative I-Trique 3xxx 2.1 ikoji sa ikojim 2.1 Logijem Xxxx (dakle isti cjenovni razred),mislim da nema riječi da opišu razliku,naročito tonove suba... :kafa: :)
|
Citiraj:
nisam dobio novce natrag,ali sam si uzeo jednu konfiguraciju, a sad mi je zao,ali hebiga. ma sad ću ponovo uzet, ili možda čak z5500 ali ne vjerujem! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |