PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Creative GigaWorks S750Thx (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59984)

eluminer 06.10.2007. 19:49

A da to reklamiraš recimo...
Meni su pregorili moji Z5500 nakon 1 god... (sub crknuo) i dobio sam nove zapakirane za tjedan dana nakon reklamacije...

Jer pazi, ako nema mehaničkih oštećenja, ti njih možeš frljiti do daske 24/7 i ako krepaju gara ti vrijedi... Oni ne smiju krepati, jer nigdje u gari ne piše koliko se oni dugo smiju slušati na max....

I probaj si to sranje zamijeniti s Z5500 ako ćeš reklamirati... ;)

legendarni 07.10.2007. 15:59

Citiraj:

Autor geniusboy (Post 833522)
A da to reklamiraš recimo...
Meni su pregorili moji Z5500 nakon 1 god... (sub crknuo) i dobio sam nove zapakirane za tjedan dana nakon reklamacije...

Jer pazi, ako nema mehaničkih oštećenja, ti njih možeš frljiti do daske 24/7 i ako krepaju gara ti vrijedi... Oni ne smiju krepati, jer nigdje u gari ne piše koliko se oni dugo smiju slušati na max....

I probaj si to sranje zamijeniti s Z5500 ako ćeš reklamirati... ;)

u tome se slažem s tobom, to je najači sistem za PC,tako da proizvođač nije rekao niti nadznačio koliko bi ih ja trebao pojačat na max i koliko ih držat. Mehaničkih nije bilo. A nove S750Thx ću dobit uskoro. A z5500 mi se ne sviđa. JEdino što ću si dodatno kupit je neka zvučna oko 1000kn od creativa. Pa nek onda cknu majku im!:lol2:

eluminer 07.10.2007. 16:24

Citiraj:

Autor legendarni (Post 834169)
u tome se slažem s tobom, to je najači sistem za PC,tako da proizvođač nije rekao niti nadznačio koliko bi ih ja trebao pojačat na max i koliko ih držat. Mehaničkih nije bilo. A nove S750Thx ću dobit uskoro. A z5500 mi se ne sviđa. JEdino što ću si dodatno kupit je neka zvučna oko 1000kn od creativa. Pa nek onda cknu majku im!:lol2:

Hm, ovo ne sviđa ne kužim.... Jel tu misliš na kvalitetu tj. ajmo reći "vrstu", "boju" zvuka koji oni daju, ili na sam vanjski izgled... Jer ja ne znam kak su oni ljepši od logija po vanjskom izgledu... meni osobno su tak ružni da da hoću ružnije naći, ne bi mogo... :D ;)

Jedino gdje su oni po meni bolji od z5500 je taj 7.1 kome treba... No ok, ti ih imaš, valjda znaš... Ali mislim da se creative nekak bolje drži s poizvodnjom zvučnih kartica nego zvučnika, jer oni po meni nemaju poštenih zvučnika, dok im zvučne rulaju....

P.S.
Dok god imaš garu, samo frlji do bola... ;) Lijepo mjesec dana prije nek ti istekne, odneseš ih nekud u šumu, na full i držiš dok ne krepaju... i onda odeš po nove, i opet gara ispočetka... ;)

:beer:

Juan 07.10.2007. 19:16

Citiraj:

Autor geniusboy (Post 834179)
Hm, ovo ne sviđa ne kužim.... Jel tu misliš na kvalitetu tj. ajmo reći "vrstu", "boju" zvuka koji oni daju, ili na sam vanjski izgled... Jer ja ne znam kak su oni ljepši od logija po vanjskom izgledu... meni osobno su tak ružni da da hoću ružnije naći, ne bi mogo... :D ;)

Jedino gdje su oni po meni bolji od z5500 je taj 7.1 kome treba... No ok, ti ih imaš, valjda znaš... Ali mislim da se creative nekak bolje drži s poizvodnjom zvučnih kartica nego zvučnika, jer oni po meni nemaju poštenih zvučnika, dok im zvučne rulaju....

:beer:

Ti se šališ ili...?
Gledajući tko više nudi za manje novaca tu bi z5500 pomeo creative koji ipak nema mnoštvo toga što 5500 ima, osim dva dodatna satelita koji su u najmanju ruku nepotrebni.
No, ako se samo posluša creative, ukoliko nisu potrebni toliki ulazi, prije bih se odlučio na creative koji prilazi konzervativnije dizajnu i sub je ipak sub, a ne još jedan zvučnik koji ima više dominantnosti u krajnjem ishodu nego sateliti, umjesto da potiho radi svoj posao u pozadini.

micek_kc 08.10.2007. 02:07

Citiraj:

Autor legendarni (Post 833461)
ali nije bilo izobličenje zvuka,u to me je stvar. sami od sebe su crkli. jednostavno neznam kako su sami od sebe otišli. ali izobličenje zvuka nije bilo.

Onda imas jako slabi osjecaj za izoblicenja...
Citiraj:

Autor -POP- (Post 833491)
Nema Boga da nije bilo izobličenja ako su radili na 100%! Nema takvog sistema za komp, a ni pojačala i zvučnika!

evo kolega pop me prestigao...kada bi slozio sistem za 1 milju kn na 100% bi imao izoblicenja...e sad koliko mala to je druga stvar...
nego jesi dobio nove?

Ozy 08.10.2007. 02:18

Creative ili Logitech zvučnici...mislim da tu sumnje uopće nema,bar ja nebih imao dilemu da kupujem sad (i ikad..). :) a to šta pojedinci misle da je Creative skloniji zvučnim karticama...nemam šta reći. Mogu samo reći isto tako da Logi nije pravio prvo zvučnike...nego 'usputno...njima je domena bila miševi i još neke takve stvari,da ne nabrajam sad. A uspoređujući Creative I-Trique 3xxx 2.1 ikoji sa ikojim 2.1 Logijem Xxxx (dakle isti cjenovni razred),mislim da nema riječi da opišu razliku,naročito tonove suba... :kafa: :)

legendarni 08.10.2007. 11:08

Citiraj:

Autor micek_kc (Post 834593)
Onda imas jako slabi osjecaj za izoblicenja...

evo kolega pop me prestigao...kada bi slozio sistem za 1 milju kn na 100% bi imao izoblicenja...e sad koliko mala to je druga stvar...
nego jesi dobio nove?

nisam dobio novce natrag,ali sam si uzeo jednu konfiguraciju, a sad mi je zao,ali hebiga.

ma sad ću ponovo uzet, ili možda čak z5500 ali ne vjerujem!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32.