![]() |
Citiraj:
Opraštam, ali ne zaboravljam. :p |
racunajte na mene premda dugo nisam igro al opet cu pocet...:D
|
Citiraj:
|
Radujem se serveru.
|
Dosta rasprave o nepotrebnim stvarima. pošaljite ljudima uplatnice.
Bio bi toliko slobodan da je zatražim na mail. Hvala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i ja sam za, nisam dugo igrao pa da malo razgibam prste
|
Odlična preporuka od nina što se tiče rotacije.
Ja bi još nadodao da bi trebalo staviti bombe na "klasičan način", ali recimo timer malo manje nego default (recimo 3 sec). Znači da ih nemožeš koristiti kao rocket launcher kao na c2y. Također vote bi trebao biti dostupan čitavo vrijeme (recimo skupi se par ljudi na s&d pri početku mape) da mogu odmah votati za DM ili TDM. Što mislite o slotovima za igrače? Koliko bi bilo optimalno. Mislim da ne bi trebalo ići na više od 24 jer i to već graniči s gužvom. |
Racunali smo na 20. Vec je i 10 na 10 too much i postaje kaoticno. :D
Necu zaboraviti, nedavno sam uletio na SD server sa 60 slotova. Zali boze, takav kosmar jos nisam vidio. Tamo se ne planta vec igra svatko za sebe deathmatch. :D |
idemo sa 20, ako se kasnije baš ukaže potreba možemo to proširiti
|
loool, 30 vs 30, daj zamisli da svatko jos ima po 2 bombe, ovisno o oruzju, to ti je ugrubo 120 bombi, dok to pocne letiti npr. na toujaneu nemas kud da se sakrijes :D
|
hm nek bude pam i po mogucnost ne hq?
i nadam se da nebude opet 60 custom mapa i bez ijedne normalne mape koje ja znam igrat :D |
A sto ces goof kad gledas samo pravocrtno i igras po sabloni. Vidis sto od covjeka naprave defaultne mape. :) ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
be afraid be very afraid : lol2 : |
ovisi koja. Recimo Buhlert, bridge, Vossenack su jako dobre mape. Buhlert je meni osobito draga.
S druge strane postoji Flakbatterie koja mi ide neizmjerno na qurac. |
Po meni za pocetak Bridge, Port, Tobruk, Anzio i ona neka ruska sa silosima (nemrem se imena sjetiti), vidim i Buhlert se svida dosta ljudima + naravno defaultne.
Nego se zna otprilike kada bi server bio u funkciji? |
kad pocnete calat pinku...bokca vam skrtoga....
|
Citiraj:
Mitzek je oduvijek bio covjek od akcije. :D hehe... |
Citiraj:
Btw, nsam te nikad vidio sa snajpom :p |
Super stvar, možda se lista donatora razvuče na više od 10 ljudi (kao na c2y, od reganih koliko, 200ljudi?!).
Linke flanke!!! |
Ah te mape, jednome se svidja ova, drugome ova... da se mene pita nebi se stavljale nikakve dodatne mape, jer meni osobno od novih mi se JEDINO svidja Flakbatterie i ajd, Tobruk moze proci, a ostalo je sve njesra :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jasno d amu se sviđa Flakbatterie kad ima snajp, Buhlert mu je dreq jer se sa snajpom tam moš slikat :D
|
Flakkbatterie mi je takodjer jedna od najjačih mapa iz packa.
St Gatien? Yucky Roseanne Merryl Streep Jelena Brajša effect. |
Anizo nikako - grozna mapa.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:29. |