![]() |
hehehe, meni u siječnju istječe ugovor s iskonom :)
čini se da ću imati dobar izbor: amis, vm, još ako ht pojeftini... a sve mi je dostupno :) |
Meni je jedini razlog sto ne mogu prijeci jer u 6 mj odlazim iz grada i ne mogu potpisat ugovor na 1. god. Inace ugovor kod t-koma je izasao prosli mjesec.
|
Evo , moram napisat jos jedanput.
Kod t-coma imate ugovor na adsl, a u ugovoru pise da mozete mjenjati pakete, ovo od vm-mreza je samo adsl paket, ista stvar kao da vam frend posudi password od flata,a u t-coma odaberete start paket(da ne platite promet), t-com tu nemoze nista... edit: meni se ipak cini mrvicu sumnjivo da odma hvataju sto vise korisnika da potpisu ugovor na 1 godinu, sto ako ne budem zadovoljan sa asdl-om ? Ipak , meni jos to nije dostupnno (ceka se regija jug) tako da cu malo pricekat dok stvari nebudu malo jasnije... |
Citiraj:
1.1. :D |
Dogodilo mi se nešto zanimljivo.Na T-Comovim korisničkim stranicama više ne mogu on-line promjeniti svoj paket od 5 GB, na 1 GB ili na flat.Da li je tako i kod drugih ili se možda radi o nekoj pripremi T-Coma za promjene paketa, ono sa 1 GB na 5 GB i sa 5 GB na flat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jao ovo isčekivanje će me ubiti: bonker2 |
Citiraj:
također ja ne mogu upravo zbog ugovora na kojem piše pitaj boga kaj : nono : : lol2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ste potpisali ugovor sa vm mrezama na godinu dana duzni ste placati 50 kuna svaki mjesec bez obzira koristili vi flat ili ne... Ista stvar kao i sa iskonom...potpisali ste ugovor na godinu i morali ste placati inicijalni paket od 512...1 gb svaki mjesec koristili ga vi ili uopce ne... Jedino kod t - hitlera je malo drugacije ..niste trebali placati za pakete ukoliko se uopce niste spojili u mjesec dana...no kod ova dva jeste |
Citiraj:
P: Da li plaćam ako se ne spojim koji mjesec. O: Ne taj mjesec nećete dobiti račun. http://vm-mreze.hr/novosti.asp?newsID=65 |
Dali itko zna zasto je kod registracije jos uvijek moguce izabrati razlicite pakete osim flata s obzirom da oni nude samo flat? Inace ja sam poslovni korisnik kod T coma i placam 430kn mjesecno za 1mb flat dok Vm mreze nude za poslovne korisnike flat po cijeni privatnih korisnika sto nema nigdje u svijetu...uvijek je za poslovne skuplje...bas me zanima kako ce biti nakon prvog mjeseca s VM korisnicima jer ako ce biti sve ok i ja prijelazim s obzirom da mi je to 300kn jeftinije..
|
Citiraj:
|
Onda jel će biti šta od adsl-a.Jel saznao tko šta?
|
Nitko još ništa ne zna. Kada, e to čemo znat u sljedečih 15 dana, ako t-com bude išta minja. A ovako je sve još uvik "rekla kazala".
|
http://www.poslovni.hr/29969.aspx ovdje govore samo o povećanju brzina. Ne virujen da će bit išta od sniženja cijena.
|
pa to bi još bilo i najbolje, 3megabita 79kn od tekoma i 49kn za flat kod vma
|
A zar baš nitko na forumu nema frenda ili nekoga u T-Comu tko bi možda znao što će se dogoditi?Dizanje brzina ili spuštanje cijena...možda oboje...he he he...ako na vrbi rodi grožđe...:rolleyes:
|
Dogodit ce se dizanje brzina.
|
Ne znam za sada, ali uskoro bi trebao T-com kreniti na dovođenje optike do najviše 500 m od korisnika. To bi rezultiralo time da bi mogli postići preko bakra brzine do 24mbit (ADSL2+). Navodno bi uskoro to trebalo krenit u testnu fazu. Za promet još nisam ništa saznao, ali bih se mogao raspitati.
|
o da raspitaj se:D
ja ne mogu vise zivjet na ovom 5gb paketu, svaki mjesec prekoracim za 2-3gb |
da bar dignu brzine, ja ne mogu vise ziviti na ovim sporim flatu :D
( flat mi je 55kb/s, jer dijelim 2mbit-Flat sa tri osobe ) |
Citiraj:
Zaključak: ugovor ću potpisati, prvom prilikom prijeći na Optimu ili Amis (da se skroz maknem s T-HTa) i ako mi pošalju račun, pozvati se na taj emajl (koji je poslan od službene osobe sa službene adrese :gringo: ). |
Citiraj:
jer se s ovime na privatnim trackerima teško živi - može se ali teško :o :D |
Heh, ne želim biti loš prorok,ali nekako mi se sve više čini da ništa od spuštanja cijena ili dizanja brzina, barem ne od 01.01.Nadam se da ću bit u krivu.
U svakom slučaju želim svima Sretnu Novu Godinu! |
njihov gubitak,ako ne spuste cijene ja odlazim 1.2 na vm mreže(toliko mi treba da otkažem flat na tcomu)
|
Citiraj:
|
povisenje brzina tcoma ce biti 15.1 i to samo brzina a ne i paketa
|
Citiraj:
U biti ona bitch iz t-scuma je tako i rekla na BUG cd-u, zar ne? Brzine gore, cijene iste? |
Prije ce oni dizati pakete a ne brzine ... iovako im se maxtv brejka, a kamoli kad budu na bakru dizali ... ali vidit cemo uglavnom, vm je tu ... doci ce u slavoniju jos malo ... pa ... meni ovi sto rade tamo kazu da su njima rekli do pocetka 2 mjeseca da ce pakete dizati, a za brzine jos nisu sigurni... ali kako god ... bili zivi pa vidli...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |