![]() |
Kemikalija ili kemoboja (a možda se zove i drukčije, ne sjećam se, nalazi se na otprilike sredini ulice kad ideš prema Draškovićevoj sa desne strane) u Kneza Mislava, etilni alkohol 96% rafinirani, proizvođač Badel 1 litra cca 100 Kn. Obzirom na sranje sa koronom pitanje dobavljivosti.
Skida maščobu, termalne paste, ostatke naljepnica bez da ostavlja tragove. |
u normalna vremena kupujem u slovenskom merkuru, 3 eura za litru
|
Ljekarne su presusile, ekipa je pokupovala alkohol jer se muckaju razna sredstva koja se prodaju po oglasnicima. Rekli bi nekir ratni profiteri.
|
Imali su to u Chipoteci, ispod 50 kn je bila litra no sad vidim da više nemaju :( ... ostale su im samo preskupe maramice.
|
Citiraj:
Nažalost, izopropilni alkohol se koristi za proizvodnju dezinficijenta za ruke, tako kad su ljekarne krenule napraviti vlastita sredstva za dezinfekciju su potrošile to što su imale. |
Davno sam uzeo bio ispropilni alkohol u electronic centru u Osijeku
Jedna litra bila 53.90 kn Još imam bocu i par kapi u njoj :D Etilni alkohol u Srbiji je prije bio 25-30kn za 1L |
Etilni 96%-tni alkohol u Srbiji (konkretno u Bogojevu) sam ja uredno kupovao za 12 kn po litri u redovnoj trgovini, s police među votkama i lozovačama. U ljekarni je bio nešto skuplji.
|
kupljeno, skupo al jebiga kriza je a grafičku oprat treba :D
|
Jeli stiglo doma ili je tek naručeno ?
Ako je ovo drugo onda se nemoj iznenaditi ako "nestane" na putu :fiju: |
stiglo, u utorak naručio jučer došlo.
|
Ja "perem" s običnim alkoholom iz ljekarne. Nikad problema.
|
Citiraj:
|
Ima, vidio u KTC-u. I uredno ima markicu, kao kakva žestica. Čisto da znaš zašto je cijena takva.
|
Citiraj:
|
|
Naručio odavde, uredno došlo za dva dana:
http://www.biocoshop.eu/otapala-i-al...kohol-999.html Znači imaju na lageru još uvijek. I super što ne daju da se kupi više od jedne boce. |
Vidi šta ih je masovno uhvatilo "proljetno čišćenje komponenti" :D
|
Bar sad više nije kriza za dezinficijens otkad je Ina počela distribuirati isti.
|
Šta su prenamijenili Antifirz? :D
|
Nisam vidio ništa novo na benzinskoj
|
Pupo vjerojatno misli na Dezinol:
Citiraj:
|
Da, nisam ni ja mislio da cisti grafu s tim, no trebalo bi sada biti lakše doći do alkohola, posto sada ima sredstava za dezinfekciju.
Kada su objavili one recepte s alkoholom za praviti dezinfekcijska, alkohol je nestao iz chipoteke i dućana. |
Ja i dalje nemogu vjerovati da se ovo događa i da je toliko ljudi popušilo ovu priču oko korone :roller:
|
Jel neko zna jel ima dikod kupit malu kolicinu izopropilnog, tribalo bi mi cca 50 ml samo da očistim switcheve, a najmanje što sam našao prodaju litru.... puno mi je to nezz šta bi onda sa njim :p
|
Možda po ljekarnama ali bi te moglo koštati 3x više po ml nego da kupiš tu litru.
Nisi ti dalmoš kad ne znaš šta bi sa alkoholom (pa i tim šta nije za "ispiranje grla") :D |
Rođen i živim al su mi korjeni preko grane :goood: nemoš pobić nikako :D
Da je ista cijena čak bi i uzeo manju, a šta, uzet ću litru pa možda okupam komponente i ja, vidim da je to u điru :p |
Ima i ova varijanta...
https://bazzar.hr/p/EE9R33X-stac-pla...-200-ml-a02187 Ali ak budeš uzimao samo 200ml pa još dostava... definitivno se isplati litra :) |
Pa da i nema bas smisla, da nije sprej nego bocica mozda bi i uzeo bez obzira na cijenu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |