![]() |
Ovaj Outlook 2007 je zesce smece, zbog prirode posla primam oko 300-500 mailova dnevno i cini se da se Outlook ne moze nositi s tolikom kolicinom poste. Redovno se blokira i spor je strava. Outlook 2003 s druge strane nema takvih problema.
|
Citiraj:
Sto se tice Office-a, mislim da se NIKAD nije nudio po povoljnijoj cijeni (444kn) te zasluzuje malo vise pozornosti. Interesira me samo da li je "dozvoljeno" imati na racunalo instalirano OpenOffice u kombinaciji sa MS officeom? Pa i auto se koristi za privatne/poslovne potrebe, zašto ne i softver? Da li je kažnjivo na računalu van radnog vremena koristiti MS Office za privatne potrebe, a tijekom radnog vremena OpenOffice za poslovne? Uostalom, radi se o obrtu vlasnik kojega je fizička osoba. Ta fizička osoba može imati privatni softver neovisno o businessu, zar ne? |
Evo da vas obavijestim, dakle to je bundle edicija koja se smije instalirati na 3 računala, za nekomercijalni rad.
Veoma bogat bundle sadrži: Kutiju koju treba skužiti kako se otvara i na kojoj piše Microsoft-Patent Pending Medij Jedan mali papir na kojem piše da postoji i neki office online, te di se nalazi cd-key cd key Sa edicijom dakle dolaze Word, Excel, Powepoint, OneNote, na Hrvatskom. Za onog tko je pitao za spelling checker... sa edicijom dolazi engleski i hrvatski spelling checker. |
Ispričavam se na pogrešnoj informaciji, dakle sa Office 2007 Home and Student edition dolaze sljedeci jezici za spelling checker:
Hrvatski Engleski Njemački Talijanski Španjolski Francuski Srpski |
Samo kao dodatak da lov traje od 25.08. do 31.10.2008.
Popis svih lovišta. |
Citiraj:
Citiraj:
|
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila
Pisanje VELIKM SLOVIMA u ovakvom obliku komunikacije se smatra deranjem pa vodite računa o tome. Nema potrebe za deranjem, piši normalno:) |
baš sam ga stavio neki dan i super je zbunjujuć u početku, ali lako se naviknuti i poslje postaje savršen, samo me muči jedna stvar....nemogu u wordu stavit ono ravnalo gore....
evo slike.....link Edit: na slici je prikazano ravnalo ali zato jer ja držim klik miša, a kad pustim, ravnalo se makne, a ja bi da trajno ostane |
Citiraj:
No da odgovorim na tvoje pitanje : odeš pod View i označiš Ruler, nakon toga bi trebao stalno biti uključen. :beer: |
e to care, puno hvala....:care:
...inaće sam se motao samo oko Inserta, a i prošetao sam se par puta simo tamo preko svih izbornika, ali neuspješno :( ....uf, sad odma ljepše izgleda :D, nebi se vraćao na stari za nista, a koristim ga kojih 30min efektivno i najvažnije znam....super je, preporuka za njega....:) |
Probao tko student verziju,koliko je,i da li je okrljaštena? Cijena je naime zaista popularna za ovakav paket,pa pitam..
|
|
Citiraj:
Microsoft Word non-commercial use iliti Microsoft Word (nekomercijana uporaba) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:14. |