Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
(Post 569462)
Te ekipe šta instalira NEMA. Jer ih kreteni njemački otpuštaju. Za ZG neman podatke, ali znaš li ti koliko u Splitu ekipa radi na Maxtv-u ? 2 ( DVA ).
Dakle 2 ekipa je i za greške i za postavljanje.
Ako uzmemo u obzir da za prosječnu instalaciju triba 1 sat, oni u svon radnon vremenu mogu obavit možda 5+5 instalacija i možda 2,3 greške. I to je maksimum jer u tih 8 sati imaju i marendu, a triba i ić s lokacije na lokaciju.
Iako mi niko do pozanika ili obitelji ne radi na ton poslu muka mi je čitat ove gluposti, tako vas molin da ne serete po ljudima koji pošteno rade sa šemama da su u birtiji, jer viruj mi prika moj, on nema vrimena otić u wc, a ne u birtiju:)
Ako ćemo već nekog krivit krivimo kretene na vrhu, a ne poštene ljude na dnu piramide. Jel kako uopće neko normalan u grad koji s okolicom ima 500 000 ljudi u di dnenvo stiže 50 zahtjeva može stavit 2 ekipe da postavljaju maxtv : bonker :
|
:D
u svakoj hrvatskoj firmi od 10 zaposlenih dvojica rade posao za svih 10.. ali tako je stanje stvari, to korisnike nebi trebalo puno zanimat, o tome bi trebali brinut sindikati (opet politika :D)
ja nikoga nisam napadao iako bih mogao, jer koliko dobiju na korculi mjesecno zahtjeva za dsl 5 ? 50 ? probaj sad pomnozit sa ovim tvojim brojkama i objasi zasto treba 9 dana proc od radnoga naloga do postavljanja dsl-a ? (jos ga nemam, vidit cemo hoce li sutra doc monter kako je obecao...)
edit:
mozda je slucajnost , ali sinoc sam posao mail sluzbi za korisnike t-coma sa kronologijom moje bitke za dsl i vidi vraga, sutra se javio monter :D
|