![]() |
da, al ak profa nece to radit ne mora. ipak je to velik poso...
|
A jel ima taj formular negdje na netu jer on kaže da oni to nemaju u školi.
|
reci profi da kad se logira tam u onaj njegov panel da ima za isprintat taj zahtjev.
|
mene sad zanima ocu to dobivat do kraja školske godine il kako to ide ?
jer mislim da mi nebi sad profa dala ima 10 dana do kraja mjeseca da je samo ovaj mjesec :D e i da zanima me jos nesto :D sad cu placat samo 79 kn tj. samo brzinu ako ne potrošim ništa od svoga paketa ? |
svaki mjesec se javiš profesoru i dobiješ gratis promet :D
ako imaš 1gb paket onda da, inace ne |
Citiraj:
|
Citiraj:
: nuts : : nuts : : nuts : :D moram onda pitat profu jel moze 20 gb :burn: :D |
Nece ti sigurno dati toliko. Za podjelu ima 35GB i sada treba to raspodjeliti svima.
|
Citiraj:
|
Pa valjda nesto znam i vidim. U panelu za dodjeljivanje max za podjelu je 35GB.
|
a kako je ovdje neko dobio 30 gb onda?
jedini u školi ima flat?: stoopid |
@csx.evolution
Imas neku debelu vezu u skoli? :D |
Citiraj:
inace što se tice ukupnog prometa kojim škola raspolaže mislim da je nekih 100+gb, ali nisam siguran... |
Kod mene pise 35GB raspolozivo za 2 mjesec.
Morat cu onda to malo prokopat pa dobijemo jos koji GB. |
1.pitanje:jel ima tko to u 1 osnovnoj u vrbovcu i
2.pitanje:kolko treba da se to dobije(mislim na dane,mjesece) |
Prof ti rijesi za 2-3 min samo mu moras donijeti potpisanu prijavu od strane roditelja ili osobe na koju glasi adsl.
|
Evo jedno, mozda malo glupo pitanje...:D
Sutra imam informatiku tako da cu pitati profesoricu, al dali skola treba imati neki ugovor s T-Comom, tj. da imaju MAXadsl internet?? |
Citiraj:
BTW Ja to ne mogu uzet... fax :( A sestra može, al neće:D ka da se ne osramoti... ubit ću je:rambo: |
Pitao prof. i kaže ne može... i donesem joj idući put link... i kaže, a jel ti dosta 1gb?... ja onak lol... a dobio sam i po 720min jer sam u informatičarima... a valjda će bit koji gigabajtić više... :D
|
Dobro,evo da pitam.Naime,ovi moji iz skole neznaju ni user ni pass.To cu im reci da zatraze prek 08009000,ali sto treba jos napraviti da se dobe ti gb-i? kakvi formulari ili sto vec.thanx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |