![]() |
Citiraj:
Žao mi je jer taj penal nisam vidio,stigao sam tamo negdje oko 15 min na stadion,ako se nekom da,neka stavi link snimke. |
Evo prvo poluvrijeme 0:3 i onako nikakvo ko da se ne trude,ama bas svi su neki traljavi
|
bio sam vani gledao tekmu..pokupio sam se doma..predosadno je :)
|
Što mrzim gledat tekme kad je glavna kamera na terenu na 2m visine...:kafa:
EDIT: Proklet bio Nino...al u pravu si, izvaljo sam bedastoću. :( |
Teren je na 900m nadmorske visine+2m kamera = 902m tocnije, e vutzo vutzo :D
|
0:6 nije lose ali moglo je i bolje a cak i Rakitić je dao gool.A kamera je ono KOMA jer bas se moras zagledati tko je ko i pored gola se tako jedva vidjelo da ono ...
|
Meni sve skupa licilo na jaci trening. Vutzo di si u ponedeljak da me vozas po ZG :D
|
Ajd molim vas kad naiđete na neku kratku snimku, ili snimke golova na Youtube-u ili čemu već, postajte tu. Nisam gledao tekmu.
|
Citiraj:
Di sam u pondelok? A di bi bio, študiram...Vozit te mogu kao i svakog drugog, privatnom klasom ZET-a :D @Tutix Ajde probaj pogledati na www.dnevnik.hr Meni sada neće otvorit taj klipić (ali niti ostale sa dnevnika), a vjerojatno su tamo stavili golove. |
Za dva dana igramo sa Izraelom, pola momčadi nam je u banani...valjda bude dobro prošlo...
|
Da nebi opet bilo 4:3 :P samo suprotno.Mislim ono igrati protiv Izraela 4:3 i onda nakantati Englesku ....
|
Izraelci su se napalili...popušili zadnju tekmu 3:0 pa se misle na nama vadit...
|
s kime su igrali?
|
Citiraj:
Mada im sudac baš nije bio naklon, ali Owen ih je pokopao... |
Citiraj:
Njemci sude. |
ja mislim da ih bumo dobili jer oni su i samo svjesni da igraju protiv ekipe koji nikad nije bila poražena na svojem terenu, kaj se tiče tih službenih utakmica,...jedini dobar igrač, njihov, može biti kapetan Bena-nešto...
jedino ak' ne budu suci falšali previše... EDIT: Jelc, daj molim te obriši ovu prethodnu poruku slučajno sam "spremil" dva puta... |
Nikad ne podcjenjujem protivnike. Izrael može biti veoma tvrd protivnik. Englezi su bili bolji, jer ovi nisu loptom mrdnuli, ali opet - i jedna pomoć suca odmah na startu tekme može odlučiti dvoboj, a Englezi su to tada i imali.
Ovu tekmu moramo ići na pobijedu, domaćini smo. Izrael isto ima ozljeđenih. Prve dvije momčadi idu dalje ili druga momčad ide u dodatne kvalifikacije ? Jer ako danas dobijemo Izraelce, treba nam bod sa jednog gostovanja (Makedonije ili Engleska). Iako bih htio da razguzimo Engleze nasred Wembley-a. Ako Bog da, možda ću tu tekmu ići i gledat. |
Sudac je Nijemac. Svi znamo da Nijemci imaju danas grižnju savjest prema khm, je li :D.
Tak da,nemojte se čuditi ak im bude malo naklonjen. Ali, GO NAŠI!!!! :D |
Katastrofa od utakmice , sudac ahhh kaj reci za njega ... strava,ali ajde bar jos nije gotovo jos ima nade.Evo fala k... da je gotovo.Najjaci su mi komentatori kada govore o sucu :lol2: .
|
Sudac je zbilja bio ono WTF!! O_o
|
Hebes suca, glavno da je Dudu hrvat. :D
|
Dobro je prošlo:)
Još da Čarli i Dudu nisu samo gledali u onu loptu-bilo bi ljepše. Ja sam uglavnom zadovoljan. Najbolji mi je Šimunić-dopizdilo mu gledat kak ovi pimplaju, uzme čovjek fino loptu i ode sam u napad:D |
Nisu se nasi nekaj danas potrudili, al nije ni bilo potrebno kad imaju dudu-a u ekipi.
Na stadionu je bilo dobro jedino kaj je falilo jedno 10-ak stupnjeva jer smo se smrzli ko neke stvari |
Sutra je raspašoj:)
Rusi "stimuliraju" Izrael na sve moguće načine, mi na razrovanoj gmajni u gostima tražimo jedan bod... Imamo dosta ozljeđenih a teren je koma http://www.vecernji.hr/newsroom/spor...54812/index.do Navodno krećemo sa Eduardom i Petrićem (nije se još oporavio od potresa mozga), Olić je navodno ozlijedio zglob... |
Sutra pobjedjujemo pa nek nas mrze oni sto nas ne vole :) Igra ekipa koji i je iznijela ove kvalifikacije na svojim plecima , uopce ne sumnjam u uspjeh Bilića i minivatrenih
|
Evo sam mali podsjetnik,poslušajte i pogledajte opet ovo(donji spot). Prestrašno:care:
http://www.net.hr/sport/page/2007/11/16/0197006.html Joj naježio sam se sav. |
Ja se nadam da nebudu sranja delali jer stvarno nije potrebno, repka igra i tu moramo bit slozni ko nacija jer zajedno imamo najbolje navijanje na svijetu.
Ajmo decki razvalite i Makedoniju i Engleze |
Ne bi baš bio jako tužan da bahati engleski šupci ne odu na Euro:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro je rekao neki dan jedan njihov veteran (engleski)-da kaj si oni zamišljaju, da njihova liga nije najbolja na svijetu nego samo najskuplja:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:19. |