PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Konfiguracije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=28)
-   -   to ce biti taj dan!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46919)

AuX 20.09.2006. 10:32

thx
ako jos ko zna nesto slicno ili ima preporuku pisite
niko nista ne pise!!

edit:
mislio sam na headset ne na slusalice i btw nisam nasao trazio na nekoliko zadnjih str.

yedwy 20.09.2006. 10:47

Citiraj:

Autor yggdrasil (Post 527850)
jao nemam vo gdje stavit pa cu tu....ima veze s konffama..

koliki su ti prokleti bozicni popusti? 5% , 10%?

0%...

Što ti misliš zašto sada svemu rastu cjene u trgovinama? Po malo se dižu za 20-30% do Božića i onda se ne gubi ništa nego se još i poskupi solidno...

I tako ti je to na cjelom svjetu ne samo kod nas...

Pa ti objašnjenje ide - kao drugdje je poskupilo pa eto...

My ass...
: axeman :

nicko 20.09.2006. 12:14

http://forum.pcekspert.com/showthrea...336#post527336

yggdrasil 20.09.2006. 12:33

Citiraj:

Autor yedwy (Post 528009)
0%...

Što ti misliš zašto sada svemu rastu cjene u trgovinama? Po malo se dižu za 20-30% do Božića i onda se ne gubi ništa nego se još i poskupi solidno...

I tako ti je to na cjelom svjetu ne samo kod nas...

Pa ti objašnjenje ide - kao drugdje je poskupilo pa eto...

My ass...
: axeman :

eh? ne kuzim, nisam bas nikad kupovao nikakvu tehniku do sada na Bozic pa nisam obracao paznju.....cekaj zelis reci da su sad digli cijene 30% samo da poslije vrate na staro? damn, ku***e.....ne znam, ma gledam tu svi pisete na forumima: cekam bozic i niske super niske cijene pa sam se pokolebao...trebam kupiti sad brzo komp pa opet mislim kao taj bozic sa bajnim cijenama je blizu....mogao bi puno ustediti....ne znam.......

yedwy 20.09.2006. 16:14

Citiraj:

Autor yggdrasil (Post 528083)
eh? ne kuzim, nisam bas nikad kupovao nikakvu tehniku do sada na Bozic pa nisam obracao paznju.....cekaj zelis reci da su sad digli cijene 30% samo da poslije vrate na staro? damn, ku***e.....ne znam, ma gledam tu svi pisete na forumima: cekam bozic i niske super niske cijene pa sam se pokolebao...trebam kupiti sad brzo komp pa opet mislim kao taj bozic sa bajnim cijenama je blizu....mogao bi puno ustediti....ne znam.......

Gle nisam rekao da su sad digli za 2 dana na +30% ali gledaj si recimo cjene sad i neposredno prije nego počnu ta "sniženja" i sigurno cjene kad dožu ta ta "sniženja" neće biti manja nego sad... Možda tu i tamo za nešto ali generalno - ne... Jer cjene će plako ali sigurno rasti do tad...
Onda će kad prođe Božiš polako padati prema ljetu...

Tako da slobodno možeš kupiti sad kao i za božić... Naravno ako nije u pitanju nešto čemu pada cjena u dućanima kad izađe nova serija/socket i sl pa da zato padnu cjene nakon par tjedana/mjeseci...

AuX 20.09.2006. 20:30

Slušalice PLANTRONICS .90 je headset koji cu vjerovatno uzeti za 280 kn u linksu. sta mislite o njima??

edit:
pizda ima materina u linksu koja bezobraznost ja im posaljem mail kada ce doci seagate 320gb i lg przilica nije bitno koja uglavnom oni meni kazu. "Poštovani, nažalost traženi artikli trenutačno nisu dobavljivi, S poštovanjem."

htio sam ih pogubiti niti kada ce biti niti nista ali NISTA. ja zelim kupiti u njihovom ducanu oni meni tako!!!

Crais 20.09.2006. 22:25

Pa ako ti kažu da nisu dobavljivi, onda vjerojatno ne znaju kad će biti dobavljivi, pa ti ne mogu ni odgovoriti...

Crais 20.09.2006. 22:29

Pa ako ti kažu da nisu dobavljivi, onda vjerojatno ne znaju kad će biti dobavljivi, pa ti ne mogu ni odgovoriti...

AuX 20.09.2006. 23:11

onda se to kaze!!!

yggdrasil 20.09.2006. 23:17

Citiraj:

Autor yedwy (Post 528322)
Gle nisam rekao da su sad digli za 2 dana na +30% ali gledaj si recimo cjene sad i neposredno prije nego počnu ta "sniženja" i sigurno cjene kad dožu ta ta "sniženja" neće biti manja nego sad... Možda tu i tamo za nešto ali generalno - ne... Jer cjene će plako ali sigurno rasti do tad...
Onda će kad prođe Božiš polako padati prema ljetu...

Tako da slobodno možeš kupiti sad kao i za božić... Naravno ako nije u pitanju nešto čemu pada cjena u dućanima kad izađe nova serija/socket i sl pa da zato padnu cjene nakon par tjedana/mjeseci...

koje ***eno sranje.....ma ne popiz****o sam zbog ovih rama....pa koliko to moze kostat aaaaaaaaaaaa

Gabre 21.09.2006. 00:00

baš je lijepo vidjeti kad se ovolika hrpa love utrpa u jednu kutiju...
a onda ta ista kutija za godinu dana vrijedi trećinu te cijene...

:)

AuX 21.09.2006. 00:28

da je lijepo je ali u pravu si da ce biti za godinu dana 1/3 te cijene. ali ovo je sada. to je i ulog u buducnost.
stvarno ram je preskup. jos u ve-mil-u trenutno ni nemaju goodram pro 800mhz tako da cu morati cekati.

edit:
nasao sam duljinu 8 pinskog prikljicka, za na maticnu, od napajanja. neko izmjerio 47cm. nekako sumnjam da ce to biti dovoljno. sta vi mislite.

EvilM@ster 21.09.2006. 04:49

A jesi li siguran da toliko love mislis ulupati u komp.... jer ces na takvu veliku svotu jako puno gubiti s vremenom... bolje da si slozis nesto za 7000 - 8000 pa ga svakih 8-10 mjeseci nadogradis sa 3000 kuna... mislim sto ce ti recimo 2GB rama i radeon X1900XT.... sta nebi bilo dosta 1GB i 7900GS... to je samo moje misljenje.... ali ako ti lova nije problem : goood :

AuX 21.09.2006. 08:47

ja graficku necu mijenjati do izlaska grafa za DX10. znaci dosta ce vremena proci i peglati cu je do onda. uostalom kako sam vidio da su palecijene grafa odlucio sam uzeti nju. 2gb rama isto ulog u buducnost. sada kupujem jer ce poslije trebati. ocu da kada ja to sastavim da vise nemam za***ancije oko bilo cega sa kommop. joj moramo ovo mijenjat moramo ono mijenjat.

EvilM@ster 21.09.2006. 14:13

Ok kuzim te ja... ali nije ti neki problem kasnije upiknuti jos 1GB rama, jer ti 2 stvarno netreba, a nije ni problem uzeti novu graficku... meni se tako cini isplativije, a ono novaca sto ti ostane kasnije imas za nadogradnju.... mislim to je samo moj prijedlog :D

AuX 23.09.2006. 23:02

kupio ja ati X1900xt, jednu liteon przu, e6600, CM stackera, headset plantronics 90, sonic tower, 1 vent 120cm, vf900, seasonic 500w, floppy. i to je to sada se ceka maticna, ram, i hdd.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:07.