![]() |
Citiraj:
Valjda budeju i nama koji nismo na t-comu dali takve pakete...ako nebudu adio iskon |
jel ovo službeno ?
bit ce da je neko malo photoshop ucio :D patka neka |
Citiraj:
@Fleks: vidi još jedan iz Požege. |
Citiraj:
@ amerix službeno je zvao sam veliko T upravo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
fala bogu da skidaju, prva dobra vijest za mene danas... :)
|
Citiraj:
|
Vjeruj mi.
Stvoriš si svoj paket 5gb+5gb x 20kn. |
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PRELAZIM NA FLAT |
Citiraj:
|
Isuse! Kave ste vi nevjernici i filozofi, nije vam se trebalo ni javit nista. Neki neznaju ni procitati sta pise a komentiraju.
Paketi su u primjeni vec ovaj mjesec tako da oni koji su na 512 ovaj mjesec imaju na raspolaganju 1GB. Pojeftinjenje je takvo kakvo, bolje ista nego nista. Nikakva prevara nije, vjest je 100% tocna i provjerena. |
Jel sam ja dobro shvatio ? Jel FLAT sad 278 kn ?
|
Citiraj:
|
Ostajem na 5GB jer ih tak i tak ne uspijem potrošit. Općenito imam oko 2 GB :)
|
Citiraj:
|
A ja već čekam mjesec i pol da mi "isključe" ADSL da se mogu ponovno registrirat..goth damn grom.
|
..sta je najgore nema tog goth damn paketa od 10GB..inace sam na 5GB..da su ga ostavili bio bi na 10Gb..a ovo je sad kita..ili 5Gb ili Flat..flat je naravno pre skup i ponovo kita..na 5Gb sam s nešto jeftinijom cijenom..super..:rolleyes:
|
http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/index.asp
evo da i oni zadnji nevjerni Tome povjeruju ;) |
Konačno nešto... IMA BOGA!!! Možda za 10godina bude za 10-15€ Flatt ko u Njemačkoj...
Da, da mogu sanjat :D |
Matthew ja bi moga kopirat tvoj sig skroz mi odgovara :D
osim sta nisan Aquarius visitor jer sam iz Splita :) |
Citiraj:
|
e ali kak se naplačuje ono kada prođeš paket,ide opet 512 po 512 ili 1GB pa 1GB??
|
sad još samo nek i iskon to uvede i sve super: goood :, konačno flat. a ak ne uvede morat ću čekat da mi ugovor istekne u 10.mj.: finger :
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ma bogu hvala više, i to sam dočekao. sa 2 na 5, lijepo. kad će sa 5 na flat?: lol2 :
|
Gou Iskon. Sad treba brza reakcija inače svi odosmo u scum!
|
sto je najgore ja potpiso na 2gb paket godnu dana kad je bila ona akcija za svjetsko prvenstvo i sad imam 5 po novom a preko svog profila nemog promjenit vise paket godnu dana aaaaaaaaaaaaaaa ocu FLAT :fuming::fuming:
|
Ne vidim razloga zakaj ne bi mogao...
Ipak ti nazovi službu pa pitaj...možda nemreš mjenjat jer oni mjenjaju trenutno to sve... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:41. |