![]() |
Citiraj:
Ah, tema za sebe! |
Citiraj:
|
Evo danas sam kupio MS 450W pro. Radi kako treba.
PS: za one koje zanima težina :), napajanje je barem tri puta teže od prijašnjeg, tj. dosta je teško. Ima dva venta i čuju se manje od onog jednog na starom. Ipak mislim da ću ovaj sa strane morati staviti na 7v. |
Citiraj:
Je li djelatnik Infoainga? |
Ova buka iz novog napajanja me počelaa jako iritirati.
Zanima me da li bi se napajanje pregrijavalo ako bi isključuio ovaj bočni ventilator? |
Evo prepisao sam oznake koje su na napajanju
+3.3v-28A +5v-30A -5v-0,5A +12v-18A -12v-0,8A +5USB-PUR COM-BLK P-ON-GRN PG-GRY OLP-Bulit IN XX +5V N + 3,3V TOTAL O/P 170W XX ANTI ENI PFC TC Je li ovo dobro ili loše? |
Citiraj:
+5v-32A -5v-1A +12v-17A -12v-1A A moje je napajanje 350W. Pa sada tividi koje je slabije. A i te su mi njihove cifre sumnjive pa ti gledaj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stavi jedan na 5V, a ovaj ostavi normalno.
|
Evo koje sam ja shrot napajanje imao (prepisano sa napajanja):
Proizvođač: neki Meico +3.3V-8A +5v-16A -5v-0,5A +12v-7A -12V-0,5A |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kao da bi enermax izdržao bez dobrog hlađenja. |
Citiraj:
ali konstantno srati je malo previse..... jos gori su mi oni koji ovdje seru a sami imaju JNC u kucistu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
MS napajanje je isti kurac kao i JNC i nekvalitetno je! Radje kupiti nekog taska ili enermaxa nego takav srot! Nadam se da se neces uvrijediti jer shvacam ja ljude koji nemaju para za ultra skupa napajanja ali ipak bi trebali razmsliti o nekim klasama napajanja koja su bolja od MS, JNC i ostalih iz te klase! Jer ako se daje 6000-7000kn za komp mislim da nje problem odvojiti 400kn vise pa kupiti posteno napajanje! ZA GREGA: Dokazano je da napajanja klase JNC i MS imaju puno nekvalitenije materijale koristene pri njihovoj izradi a ti pricaj sto god hoces jer ionako me zaboli ona stvar!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
tip recimo pita dal da kupi celeron 1,7 ghz i ja mu kazem da je to smece.......nakon nekog vremena tip ga kupi i recimo pita koja je normalna temperatura tog CPUa a ja mu kazem "to ti je smece", nakon toga pita kako ga OCati a ja mu kazem "to ti je smece" itd itd ti stalnim tuljenjem jednog te istog na potpuno istom threadu pokazujes jedino svoju glupost i manjak inteligencije koji te sprecava da napises nesto novo i drugacije..... |
Citiraj:
Ali jesam li ja rekao da bi odmah kupio enermax ili Antec ili šta ja znam, ali da sam kratak sa novcima. Pa pogledaj koje sam sranje od napajanja prije imao a radilo je. Pa sad reci da se nije isplatilo kupiti ovoMS. :). |
ma isplatilo ti se
nemas neke jake komponente tak da je to MS sasvim ok |
Citiraj:
To je smece, MS je smece, fakin smece:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je bolje od vica s plavušama!:clap: :clap:
|
:clap: :clap:
prekrasno i vrlo diplomatski razbijene uzavrele strasti!! a jel bu ga slikal pompeo posar ili lupino?:rolleyes: :D :D :beer: :beer: (enermaxa, ne?:rolleyes: ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:16. |