![]() |
Jučer sam se vratio, a bio sam od 15.07. do 01.08 U Ždrelcu na Pašmanu.
Prošao sam sve na Pašmanu i Ugljanu. Posjetio Biograd, Zadar i Sv. Filip Jakov. Obišao Kornate i Talaščicu. Bio sam i u 6. mj., a ići ću i od 15. do 17.09. valjda će biti još sunca za okupat se Od 21. do 24.09 sam u Poreču, pa ću vjerojatno posjetit Zippa i poigrad se sa Athinim hazijem. :D :D |
evo samo da vas pozdravim sve iz web cafe-a iz zadra... :)
|
HM, da vidim di sam ja na moru ove godine :D...
Ako netko bude na Cresu ili Lošinju neka se javi, pa nek mi plati turu... :beer: |
Jutros stigao sa mora...
Glavni štab bio u Jadranovu a djelovali smo na položajima Rijeka, Crikvenica, Malinska, Novi Vinodolski, Selce, Novalja (ma kakvo Zrče, I'm to old for that shit. Bio na plaži kampa Straško i bilo je odlično. Znam, bio sam u Rimu i nisam vidio papu. Ne zanima me. :p ) Vjerovatno sam izabrao najgori tjedan za otići na more, pola vremena je ili padala kiša ili bilo oblačno. A godišnji je počeo maestralno...na potezi Viškovo-Kastav otišla poluga kvačila. Cijena: 399 kn prijevoz HAK-om do servisa i 450 kn servis. Uh, šta se moglo pojest i popit za te novce.... No himna putovanja je bila Alles Gut (...ništa mi neće ovaj godišnji pokvariiiit...) pa sam bacio račun u smeće, sam sebe bacio u more i zaboravio na sve. Sve u svemu : Alles Gut! P.S. Jel' potrebno pisati da sam već danas uplati godišnju pretplatu HAK-u? :) |
Pobrisao sam.
|
Kaj su bile neke slike sa golotinjom? :)
Nis ne kuzim? |
Citiraj:
Neke slike su brisane? To pitam ? :confused: |
Citiraj:
Sad su mi rekli da sam zdrav. I sve troškove pokriva zdrastveno osiguranje. |
ovo ne ide na dobro...
|
evo ja došao maloprije iz novog vinodolskog. ajd, smještaj je bio fenomenalan. ol inkluziv u hotelu. ali... kiša srala pola vremena, ubola me osa u gornju usnu dok sam mlatio pivu (malo je reć da sam izgledao kao da imam hrenovku ispod nosa) a ja alergičan i završio na hitnoj na injekcijama, žena izgubila (MOJ) novčanik sa svim dokumentima i karticama...
sve u svemu, super. |
ja bio na moru od 20.07. - 04.08. Dubrovnik<->Hvar
sad se uci za ispite u 9. mjesecu |
Ja bio i idem ponovno u pon na vir
|
tko, kada i gdje na more
Pišite,učinilo mi se zanimljivo,gdje je cuga najjeftinija,gdje su vas opljačkali 15kn/h za parking :D ,gdje ste dobili batina : bonker : ,gdje ste podijelili batine :D ,o turistima,jel Vam falio komp :( ili nije :D ,koliko ste cura izbrojali na plaži itd. itd....uglavnom ljeto je subject....pišite..moreno je evo velikoj većini goootoovoo..bad...: giljotin
|
thedream-budući da tema već postoji prebacio sam tu.
|
lol
bio u malinskoj , oppljacakali nas za parking u 10 navecer neznam ni sam zašto , sora nije bilo ionako ni sad nemogu shvatit ekipu koja se ide bahatit kad popiju malo vise i prijetnje "znas ti ko sam ja nikad vise neces moc uc tu ak ti ja zabranim " , falio mi je komp iskljucivo zbog muzike :) , e i da jedno zapazanje - Krk je fakin Zagreb u malom eh da zaboravio sam dodat da sam bio u jednom klubu zove se Boa i fakat imaju tu zmiju , bou , nasred diska u nekakvom staklu , mozes hodat po njoj :D |
Citiraj:
A parking..uf to ti je stari moj inflacija..rekao bi ja,pošto to studiram hehe,noćna inflacija..danju parkanje ceki,a navečer 15kn :D ..ma lom..a najjača scena daleko..tabla tj. komad kartona i jedno tri puta prekrižena cijena sata..svaki put drugim flomićem :D ...5kn,10kn..15kn..jedno 15tak parkplatzeva..u vodicama..hehe...brutalno...trebao sam slikat..joj i taj S65,shit camera a 1.3mpx..valjda je ekran premale reze tft.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |