![]() |
Nema problema, možemo i različita napajanja isprobat :) ;)
|
kolko je brža od 6600gt??čini se ništa od 7600 gt za agp,držat ovu konfu i prijeći na pci-e.
|
Citiraj:
reviewovi i testovi 7600GT,GS,6600GT i x1600xt mislim |
pomoc ljudi (dobio sam 7600gs agp) imam napajanje od 300w a za karticu sam stavio posebno jos jedno od 300w. ali mi se kad udjem u igre mrzne i onda se restarta komp - predlozite mi koje napajanje da kupim a da nije preskupo Hvala
|
Prvo si trebao deinstalirati stare, safe-mod pa sa drivercleanerom počistiti sve ostatke.
Eventualno opet chipset drivere i DX. (po mogućnosti zadnji) Tako sam ja napravio i nijedna igra se nije rušila. Sve je šljakalo ok. osim one glupe poruke da grafa nema dovoljno dobro napajanje (samo kad je komp bio hladan) |
Citiraj:
koje ti napajanje imas? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A o tome da stavljaš u isti kontekst mene i Nvidia grafu ne treba ni trošiti riječi...kaj si se opet išel ubit tam u šikaru kraj groblja???:D :D :D Citiraj:
|
Citiraj:
Zaletio sam se.... Neamam ja veze sa šikarom i tim grobljem : nono : :D |
nista ljudi jos imam probleme sa 7600gs rusio sam win i opet cim udjem u igru zasteka mi i sam se restarta komp. znate li gdje lma za sknuti stare dr za gf izgleda da su ovi u banani
|
Probaj na starim VIDI/BUG Cedejima, makar, probaj preko google-a nać. Mislim, naći ćeš sigurno...
Jel ti dobro očistiš stare drivere prije nego staviš nove? Mislim na Drivecleaner pro + safe mod windowsa? EDIT: @raf Imaš pravo, nisam uopće razmišljal... :beer: Ali, pitaj Boga kaj je on mislil sa time, nije reko da ih je reinstalirao :p |
lol vucko pa napisao je da je rusio vindoze...
|
Citiraj:
Ako si sve napravio kako sam ti napisao par postova gore...meni još jedino pada na pamet FastWrite. Isključi ako je slučajno uključeno. Koji BIOS ti je gore, koja verzija chipset drivera? |
Ovak-kaj se tiče "not enough power" ili "not receiving sufficient power" upozorenja pri paljenju kompa:
Najbolje je grafu isprobati kod nekog na drugom kompu ili sa jačim napajanjem. Ako i dalje baca takve nebuloze-vratiti u trgovinu pa nek je šalju na RMA. Možda je Club3D nekaj zeznuo..ili BIOS ili grafu... Možda je i do drivera (malo sumnjam u to ali ipak...) Ako je napajanje ok. a ne da vam se nosit grafu natrag, sve igre rade i ne ruše se ni nakon višesatnog igranja-treba skinuti ovo: http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/n...622226&p_olh=0 Dvoklik , potvrditi i to je to.:) Ta promjena u registryu će spriječiti pojavljivanje "not enough power" ili "not receiving sufficient power" poruke. bdw-žalibože kaj vam jedan ATI-jevac mora takve stvari objašnjavat:p |
o kakvom disejblanju testova pricate vi?
eto dok sam jos imao ati grafe oc sam radio sa rivatuner a ne preporučujem atitool (rusi winse) eto ja sam u coolbits oc tako da sm izabrao frek. kliknuo test (da frek. su ostale iste) i onda apply http://img82.imageshack.us/img82/5969/coolbitsld9.jpg |
Citiraj:
Pa kako uopće čitaš što piše na gumbima? : wtf : |
@yedwy
jedem puno mrkve (za dobar vid) :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tema je 7600 GS AGP:) |
Pozdrav. : hello2 :
Sad kad sam odlučio nabavit 7600GS AGP, nigdje je ne mogu naći. Po netu vidim da ih rade Gigabyte, Leadtek, Club3D, Albatron, eVGA,... Jel tko zna gdje ih prodaju? |
..hg spot
|
Bila je u hgspot-u 3 dana, ali je sad već tjedan dana nigdje ne vidim.
Mislio sam možda je netko naletio na još neko mjesto. |
Citiraj:
|
Jel ima tko kakvih iskustva i saznanja o Sparkle proizvođaču graf. kartica? Njihov site mi nekako ne izgleda previše "uvjerljivo".
u Diskont24 prodaju Sparkle GeForce 7600 Ultra II 512MB DDR2 za 1150 kn. |
gledam u ve-milu gigabyte 7600 gs agp za 970 kunića,fak na netu ne vidim koju memoriju ima,100 % će biti ddr2,ako je dddr3 onda bi se dalo razmisliti.
|
Nadam se da ce mi netko moci odgovoriti, postoji li uopce 7600gs agp sa ddr3 memorijom? Hvala!
|
Citiraj:
http://www.guru3d.com/article/Videocards/347/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pitanje moze li se staviti zalman VF900 Cu na clubovu 7600gs agp, trazio sam po netu ali nista nisam nasao
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:19. |