![]() |
Kupi neku postenu s775 plocu, D930, 2x1GB DDR2 meme, ubaci 7900GT i vjeruj mi bit ces zadovoljan!
|
Isplati ti se jedino ako ces uzimat Athlona FX ili Conroe, 2Gb ram-a, da iskoristis
kako spada. I naravno ako mislis ic preko 1024x768 reza... :smoke: |
Ako imaš para naravno da se isplati!! ali je pitanje dal se isplati dati tolko para za grafu, kada uskoro dolazi dx10 .. A i pitanje je kolko bi današnje igre mogle iskoristiti to..Možda za godinu-dvije..
|
ja imam intel pentium 4 3.0 ghz 2MB 775 64-bitni i 4x512 ddr, sto boolje da pricekam da izađe dx10 pa da onda kupim grafu
|
Citiraj:
|
Ati-jeva dx10 kartica će ujedno biti i najbrža dx9 grafička
|
Citiraj:
|
ja ovdje nemam kaj reć... samo da grafa je odlična, ok grije se dosta ali jedan vent na bočnoj stranici riješio bi i to... a sad je pitanje samo cijena...
|
jeli se isplati kupiti za 3 500,00 kn full nova
|
Da...
|
to ovisi o tebi... ja sam ju nabavio za 2 500kn, pa nisam mogao odbiti... inače sam ciljao na nešto dosta slabije...
|
Citiraj:
BTW - gdje vi ljudi nabavljati te GX2 po tim sniženim cijenama?? Pitanje vrijedi i za Broken Arrowa ;) |
Citiraj:
|
dobro si shvatio:cool:
|
preko necije firme oduzme ti se pdv, nabava od prodavaca i rabat
|
pa po novome kada i preko firme uzimaš platiš cijenu sa pdv-om...
|
Citiraj:
|
imaš Pentium 630, 2gb rama i X850XT? Ja to nebi mijenjao nego bi eventualno čekao Conroe pa onda vidio. Izlizani "ja ti nebi mijenjao" savjet, ali prijatelju, samo stani i pitaj se:" Šta će cijene otići gore? Ne, mogu samo padati!" ;) meni uvijek to upali kad me spopadne kupit nešto što mi realno ne treba :)
Čekaj ti sam Conroea još mjesec dana, taman će proći ljeto i svi će krenuti sa nekim promotivnim prodajama i akcijama (Back to school sezona) tak da budeš prošao puno bolje neg da sad kupuješ. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam osjecaj da cu poslusati LESA a jeli bi mi neko mogao pomaoci i reci kako flešati bios da od x850 xt za agp pa da dobijem x850 xt pe
|
www.techpowerup.com Skineš bios i atiflash i fleshas.Valjda dalje znaš...
|
Citiraj:
|
e puno hvala R@Z3R ako mi nece ici budem te opet morao traziti za pomoc:clap:
|
Citiraj:
|
ok: evil :
|
ma lud si, ne kupuj to nikako
|
:cool: JELI TKO ZNA KAKAKVE SU TEMPERATURE NA GRAFI I JELI SE PREGRIJAVAJU:cool:
|
@NoBody: Nismo gluhi, potraži na tipkovnici jednu zanimljivu tipku na kojoj piše "Caps Lock" i STISNI JU. Probaj, biti će ti to jedno novo iskustvo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:28. |