![]() |
Ajmo igrat u ovu nedjelju u 20 sati svi koji mogu doć neka dođu a valjda ću i ja prije nego šta idem van ili ako dobijem GTA:SA
|
to ti ja kazem...gle...fakat se nemrem piknuti na server
blozer..u 20:05 ***************i ga...dosla je cura..nismo se vidjeli par dana..pa i nisam bas mogao igrati ***************eni gta...budemo..gle..fakat imamo cajta... :) |
ima negdje neki tutorial općemito za samu igru, koju sam instalirao jučer, i brat bratu, niš ne kužim što trebam raditi...
ono kontrole su u kurcu, upadam u aute... više od toga nisam skužio.... izgubio svu lovu u nekoj kladionici koju sam slučajno našao... ima nekakav tok kako se igra treba odvijati ili? |
nema...princip je ovaj..nabavi auto...ubij nekog...nabavi oruzije..ubijaj i dalje :D
|
***************o vas taj princip i onda se ljudi čude zašto su ljudi nasilni i zabranjuju prodaju te igre,ja sam je igrao ne da bi ubijao nego mi je GTA općenito imao dobre misije i priču a to volim
|
pa daj mi onda pojasni kako da igram?
|
Prelazi misije
|
ot ste masovno..prekinite
|
Kada će bit server u radu,najbolje bi bilo da svaki dan bude od 20 do 22 sata po meni i da lijpo igramo
|
Kaj je sad nedjelja je i servera nema !
|
Nema servera jer je admin( jA :D) na moru.. :D.. A i kada dođem neče biti svai dan upaljen ,, barem ne subotom! ( Zna se zašto)RL :) Ajde pozz..
|
Imam problem - stalno kad se probam spojiti na neki server izbaci mi error:
GTA:San Andreas executable STILL not found. I onda mi izbaci explorer (valjda da probam naci taj GTA:San Andreas executable). Probao sam ga naci, ali neuspjeh. Ima li ko kakvu ideju? |
Citiraj:
imaš li ti instaliran GTA:SA |
Citiraj:
|
Ajde neka netko napiše proceduru šta sve treba skidat i instaliurat
|
ak je neko za online igru nek mi se javi na icq ili msn.
|
Dyx na kojem serveru i kada igras sa ovim modom da se i ja ubacim i meni se pojavljuje neki error
|
igram na koji naletim, inace na one najnapucenije.
koji mod? |
Koji mod za multyplayer koristis za GTA SA i daj link za njega i ajmo se jedan dan nac na nekom serveru i zaigrat
|
Dečki imate PM za to. ovaj vikend se opet otvara sever..Vraćam se s mora.. Ko je zainteresiran nek tu napiše..
|
Citiraj:
|
Nadji .exe file od sanandreasa i njega označi ..
|
Evo moga problema pa nek mi neko napise rjesenje da mogu zaigrat sa vama
http://img412.imageshack.us/img412/8059/gnghar0.th.jpg |
Drži enter cijelo vrijeme i ti prozorčići če nestati..I onda nađi sanandreas folder i otvori .exe
|
E hvala pomoglo i kada se nalazimo i pucamo
|
Kad bu upaljen server . Ja dolazim
|
U nedjelju .. još javim točno kada... I IP tu napišem
|
I di je taj server pod official ili pod internet i kako u onom multy modu nac neki server i ja obavezno dolazim samo da je u kasnijim satima
|
meni je proradilo i ja sam za da se skupimo.
Ako nas nebude puno onda se mozemo ubaciti na neki "gang wars" server i svi se ubaciti pod jednu bandu... Jedino je bed kaj su 1/3 igraca cheateri i hakeri |
I meni radi i može mi netko odgovorit na pitanje i ajmo se pucat malo
EDIT:Ako se skuži da netko od nas chita onda kickanje sa servera |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:34. |