![]() |
Citiraj:
Cekamo tebe da nam ti kazes jer se pice pale na DR.Ice blokove pa da ih pocnemo kupovati umjesto sto dajemo pare za mercedese, plasticne operacije i druge stvari:D |
Citiraj:
Ali zašto ne još koja ako padne na Dr. Ice blok:D Ma inače da se vratimo na temu. Pumpa i Black Ice extreme su došli a Dr. Ice je posla blokove pa bi tribali doć u ponediljak pa ču vam javit kako sve šljaka. |
Citiraj:
kolko para te ispalo nakon povratka mervera i carine i pdv-a (ako si platio) :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti ljudi uvijek imaju "nekog" na carini, a uglavnom ti uzmu merver (koji je kod njih 19%) + jos €30. Dakle, ako narucis dijelove za 500€ po njihovom cjeniku, platis 530€, a oni si od toga uzmu 100€ + 30€. I nije tako lose :beer: Al to je varanje drzave:rambo: gamad jedna :rambo: :rambo: :D |
Citiraj:
|
Došlo sve i u pogonu!!
Ali bez Labya, jer sam slomio uvodnice kad sam ga stavlja pa čekam da mi dr. Ice odgovori na mail i pošalje novi poklopac bloka sa uvodnicama. Inače ovo je ludnica, GPU i NB blokovi, FSB mi je narasta sa 205 na 225, nisan proba više a 9500PRO ide do 390MHz. |
Citiraj:
a jel si bas morao pokidati:D |
Citiraj:
Btw: znate sto se desi kada predmetom rukuje nestrucna osoba:D Nadam se da nitko ovo nije shvatio preosobno |
Citiraj:
|
Jebi ga od uzbuđenja san pokida, ne koristin šelne nego užu gumu i kad san je skida izvuka san i uvodnicu s njom.
Sad san sklopio sve ali s mystijevim CPU blokom. Uskoro slike. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49. |