PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Kako do dr. Iee blokova!? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4257)

marac 19.04.2003. 17:12

Citiraj:

Originally posted by Virusxxx
I jeste zbarili šta!?:beer:

Meni su blokovi na putu!!!!:clap:

Ne:(
Cekamo tebe da nam ti kazes jer se pice pale na DR.Ice blokove pa da ih pocnemo kupovati umjesto sto dajemo pare za mercedese, plasticne operacije i druge stvari:D

Virusxxx 19.04.2003. 20:18

Citiraj:

Originally posted by marac
Ne:(
Cekamo tebe da nam ti kazes jer se pice pale na DR.Ice blokove pa da ih pocnemo kupovati umjesto sto dajemo pare za mercedese, plasticne operacije i druge stvari:D

Ja san se šta se tiče pica osigura.
Ali zašto ne još koja ako padne na Dr. Ice blok:D

Ma inače da se vratimo na temu.
Pumpa i Black Ice extreme su došli a Dr. Ice je posla blokove pa bi tribali doć u ponediljak pa ču vam javit kako sve šljaka.

miato 19.04.2003. 21:56

Citiraj:

..
Pumpa i Black Ice extreme su došli ...

kaj je to onaj iz slovenije radijator?
kolko para te ispalo nakon povratka mervera i carine i pdv-a (ako si platio) :beer:

Virusxxx 20.04.2003. 10:54

Citiraj:

Originally posted by miato
kaj je to onaj iz slovenije radijator?
kolko para te ispalo nakon povratka mervera i carine i pdv-a (ako si platio) :beer:

Carinu i porez ne plačaš jer ti lik donese u Zagreb za 30E neovisno o vleičini paketa, pa mi je tamo stric preuzeo i posla meni.

matijas 21.04.2003. 00:13

Citiraj:

Carinu i porez ne plačaš jer ti lik donese u Zagreb za 30E neovisno o vleičini paketa, pa mi je tamo stric preuzeo i posla meni.
Cekaj malo, da vidim jesam li ja to dobro shvatio: znaci ti sebi tamo narucis pola kompa i oni ti lijepo to sve donesu u ZG, bez carine i svih gluposti, za cijenu u tolarima + 30eura?

miato 21.04.2003. 09:55

Citiraj:

Originally posted by matijas
Cekaj malo, da vidim jesam li ja to dobro shvatio: znaci ti sebi tamo narucis pola kompa i oni ti lijepo to sve donesu u ZG, bez carine i svih gluposti, za cijenu u tolarima + 30eura?
Pa i nije da im se nebi isplatilo.
Ti ljudi uvijek imaju "nekog" na carini, a uglavnom ti uzmu merver (koji je kod njih 19%) + jos €30.
Dakle, ako narucis dijelove za 500€ po njihovom cjeniku, platis 530€, a oni si od toga uzmu 100€ + 30€.
I nije tako lose :beer:
Al to je varanje drzave:rambo: gamad jedna :rambo: :rambo:
:D

Virusxxx 21.04.2003. 17:45

Citiraj:

Originally posted by matijas
Upravo tako!:D

Virusxxx 22.04.2003. 23:04

Došlo sve i u pogonu!!

Ali bez Labya, jer sam slomio uvodnice kad sam ga stavlja pa čekam da mi dr. Ice odgovori na mail i pošalje novi poklopac bloka sa uvodnicama.

Inače ovo je ludnica, GPU i NB blokovi, FSB mi je narasta sa 205 na 225, nisan proba više a 9500PRO ide do 390MHz.

STRMX 23.04.2003. 00:07

Citiraj:

Došlo sve i u pogonu!!

Ali bez Labya, jer sam slomio uvodnice kad sam ga stavlja pa čekam da mi dr. Ice odgovori na mail i pošalje novi poklopac bloka sa uvodnicama.

Inače ovo je ludnica, GPU i NB blokovi, FSB mi je narasta sa 205 na 225, nisan proba više a 9500PRO ide do 390MHz.

a jel si bas morao pokidati:D

marac 23.04.2003. 00:18

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
a jel si bas morao pokidati:D
To je kvaliteta Dr.Ice blokova!:D

Btw: znate sto se desi kada predmetom rukuje nestrucna osoba:D

Nadam se da nitko ovo nije shvatio preosobno

miato 23.04.2003. 08:09

Citiraj:

Originally posted by marac
Nadam se da nitko ovo nije shvatio preosobno
eh da je islo mene, morao bi svatit osobno :D

Virusxxx 23.04.2003. 13:30

Jebi ga od uzbuđenja san pokida, ne koristin šelne nego užu gumu i kad san je skida izvuka san i uvodnicu s njom.

Sad san sklopio sve ali s mystijevim CPU blokom.
Uskoro slike.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:49.