![]() |
Citiraj:
|
a gdje si uzeo taj rx1000 jer mi bas crko mis pa da odem kupit ako kazes da je dobar a i cijena mi se svidja
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
i na kraju jel dpbar taj g1 za gaming!( q3,q4)???
|
Citiraj:
|
@MarKill
jesi ukrotio ergo 525-icu? nisi rekao kako se ponaša u igrama. jesi zaigrao koji fps? |
kolko manji! u usporedbi s cim!?
|
na kraju zakljucak:Koji je bolji G1 ili ergo ili rx1000?
+ steelpad |
sorry na duplo m postu,ali kaj onda, sad nesto treba narucit...
G1+fUnc 1030 Ergo 525+steelpad 4d Rx1000+xurface ? koje |
ja sam danas narucio rx1000 i nadam se da se necu razocarati,mis izgleda predobro(mislim na karakteristike) za tu lovu
|
Ja ću sljedeci tjedan vjerojatno naručiti G1, a ako netko u međuvremenu dobije taj rx1000 neka javi dojmove...
|
a kako je markill opisao eraga,ne svidja mi se bas,ali vidjet cemo jos
|
Baš to što kažeš...svi ga na netu izhvalili...i ćorak :D
|
eto ja kupio erga i meni je dovoljan. mislim da je za te novce (175kn u linksu) odličan :cool:
|
Citiraj:
|
pa eto družim se s njime "već" 2 sata i čini mi se dobar. sliči malo na mx510, udoban je za ruku, teži od mog prijašnjeg miša (lođi b58). igrao sam malo ut99 i povisio mi se malo score, pogotovo sa snajperom. ima 7 extra tipaka. možda nema super kvalitetnu obradu ali za svoju cijenu je super. i što je najvažnije igram na stolu, bez ikakve podloge, i sve radi super. nema iznenadnih tiltova, lagova itd. za mene je dovoljan :D
|
da se i ja ponovno malo ukljucim...mis me jos zeza, mislim nije nist strasno al svakih pola sata skoci za pixel-dva. to se najbolje vidi kad je monitor u standbyu i samo se odjedanput ukljuci
EDIT: trenutno radi na 500mhz, pa mozda to zeza |
preko 250 ti ne treba, vjeruj mi... samo ti donosi probleme ;)
|
|
ja sam uzeo bez podloge ali ako uzimaš s podlogom dobiješ steelpad
|
Citiraj:
dobro da si stavio link preko kojega sam dosao do reviewa iz pc chipa. stvarno nisam znao da se maska moze promjeniti:D |
mx518+steelpad 4d oO
|
Citiraj:
|
ergo 525+steelpad 4d
to cu si piknut i tocka. :D |
Citiraj:
nisam ni rekao da je jeftina solucija, al za mp igranje je best buy uloženo+dobiveno gledajući. : goood : onaj ergo je veoma plastičan i nebi ga uzeo rađe dodam još 200kn pa imam poštenog miša koji će me služiti miniimalno 3 godine : baad : |
: lol2 : steelpad KOLKO TO KOSTA!?
|
Čitaj pravila, obriši zadnji post i nemoj se derati, inače steelpad imaš ovdje - http://tinyurl.com/lxwog
|
Ja imam onakvu slicnu BTCovu tipkovnicu i tipkovnice su shrot najveci..
Nakon godinu i pol - dvije tipke su se izlizale i nevidi se koje je slovo koja tipka.. doduse ne sve samo neke.. Imam G5 mish i odlican je.. samo malo preskup... |
Evo ja danas uzeo Genius Ergo525,prvi odjmovi odlični.
Cijena sitnica,uzeo ga u eurotradeu u Rijeci,156kn. Lijepo leži u ruci.tipkice dodatne se daje podesiti po želji. U igrama ga nisam probao,kad isprobam budem javio rezultat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |